Αλκαίος στην eurovision

Η Μακακια ειναι οτι η κοπελα με την φωναρα η Αυγουστακη καθετε παρκαρισμενη και παει ο Αλκαιος να παρει την 59 και βαλε θεση........

400 χιλιάρικα εν μέσω κρίσης για αηδίες. Κορόιδα είναι οι Ιταλοί που απέχουν χρόνια απο το πανηγυράκι-αποθέωση- του κίτς;

Re: Απάντηση: Αλκαίος στην eurovision

Μαυρα χαλια...και το τραγουδι και η "σκηνικη παρουσια"...

Και εμενα η Sunny μου αρεσε...αν και η Κατερινα που αποκλειστικε ηταν η καλυτερη λυση...

l_d414362b8c5c898dd80ed7d5f82d8e8d.jpg

Re: Απάντηση: Αλκαίος στην eurovision

Δυο λαλουν και τρεις χορευουν...:BDGBGDB55:

To χειροτερο με διαφορα. Κακοποιηση της ποντιακης μουσικης.

Kακοποίηση της μουσικής γενικότερα είναι όλο αυτό το πανηγυράκι που στήνουν πάλι.... και με λεφτά του φορολογούμενου... Ουστ ρε...

τελικα πώς προκύπτει το αποτέλεσμα, απο τα sms του κόσμου ή απο την επιτροπή? Γιατι πολύ αμφιβάλλω αν ο κόσμος ψήφισε αλκαίο.. Ο ανθρωπος ειναι καμμένο χαρτί (για eurovision εννοω), εχει πολλά χρόνια στην αφάνεια και δεν νομίζω η ναιολαία να τον ειχε ως πρώτη επιλογή την συγκεκριμένη χρονική περιοδο. Σα στημένο μου φαίνεται το θέμα..

50-50 πάει η ψηφοφορία και τα έξοδα είναι όλα καλυμμένα από τους χορηγούς, βάλτε και το κέρδος από τις διαφημίσεις και έσοδα από τα τηλέφωνα για την ψηφοφορία και βγάλτε συμπέρασμα γκρινιάρηδες !!!!!!!! :D

50-50 πάει η ψηφοφορία και τα έξοδα είναι όλα καλυμμένα από τους χορηγούς, βάλτε και το κέρδος από τις διαφημίσεις και έσοδα από τα τηλέφωνα για την ψηφοφορία και βγάλτε συμπέρασμα γκρινιάρηδες !!!!!!!! :D

Καλά έχεις δίκιο σ'αυτό, απλά είμαι λίγο κομπλεξικός με κάποια πράγματα και δυσκολεύομαι να πιστέψω ότι έστω και ένας πλήρωσε 1 ευρώ για να στείλει sms να ψηφίσει στην Ευρωβυζιών.... δεν τα έδινε στο ταμείο διάσωσης της οικονομίας.... :BDGBGDB55::BDGBGDB55::BDGBGDB55:

:flipout::flipout::flipout::flipout: