Αλλαγές στα τηλεοπτικά δικαιώματα του Champions League

Η ΕΡΤ απέκτησε τα τηλεοπτικά δικαιώματα του Champions League για την επόμενη τριετία, επιβεβαιώνοντας απόλυτα το gazzetta.gr που το έγραψε πριν από μια εβδομάδα!

www.gazzetta.gr

Το θέμα ειναι οτι θα βλέπουμε μόνο ένα αγώνα ανα αγωνιστική απο ελεύθερο κανάλι, μετά τις αποφάσεις της UEFA. Τουλάχιστον θα το βλέπουμε με σωστή εικόνα.

Όχι, απέκτησε τα δικαιώματα της πρώτης επιλογής για την Τετάρτη.Τα παιχνίδια της Τριτης και τα υπόλοιπα της Τεταρτης θα τα έχει η nova.

Από εκεί που βλέπαμε 4 παιχνίδια ελεύθερα την εβδομάδα (2 Champions League και 2 Europa League) τώρα θα βλέπουμε 2 (1+1).

H ΕΡΤ θα έπρεπε να φροντίσει πρώτα να φτάσει το ψηφιακό σήμα της (που ΚΑΙ εγώ ως πολίτης πληρώνω) παντού και μετά να δίνει χρήματα για τον εμπλουτισμό του προγράμματός της.

Αν φτάσει παντού χωρίς να εμπλουτίσει το πρόγραμμά της ποιος θα την βλέπει;

Δηλαδή αντί να δώσει λεφτά (που φαίνεται τελικά ότι έχει) για να πάει το σήμα παντού, να δώσει λεφτά για να βλέπουν οι μισοί;

Δηλαδή αντί να δώσει λεφτά (που φαίνεται τελικά ότι έχει) για να πάει το σήμα παντού, να δώσει λεφτά για να βλέπουν οι μισοί;
Ποιοι μισοί ρε newlynx, και η ΝΕΤ δείχνει τα ματς του τσαμπιονς λιγκ. ΟΚ, να λες ότι θες κι εσύ να τα βλέπεις σε hd αλλα μην φτάνεις και στο άλλο άκρο λέγοντας ότι δεν τα βλέπεις καθόλου.

UEFA has announced that it has awarded the 2012-15 UEFA Champions League media rights in Greece to ERT and Nova. Nova has also secured certain rights for the 2012-15 UEFA Europa League.

ERT has renewed its right to broadcast the best UEFA Champions League match each Wednesday, as well as highlights coverage of each matchweek on NET. This award of rights includes coverage of the UEFA Champions League final and the UEFA Super Cup.

Pay television operator Nova has acquired the remaining UEFA Champions League live matches and will broadcast six fixtures each matchnight, including the best Tuesday match on the novasports branded family of channels. New for the 2012-15 rights cycle, Nova will broadcast live coverage – co-exclusively with ERT – of the UEFA Champions League final. Nova will also ensure extensive matchnight and matchweek highlights coverage throughout the season.

In addition, Nova was awarded the right to broadcast live coverage of all matches of the UEFA Europa League except the first pick of the matchweek. Showing five live games each kick-off slot, Nova will allow Greek football fans to enjoy an increased choice of matches. Nova will also show highlights programmes each matchnight.

All above-mentioned rights have been granted on a platform-neutral basis, with the rights being broadcast via television, mobile and online – on ert.gr and novasports.gr respectively.

UEFA would like to thank valued rights holder MEGA CHANNEL for its continued commitment to the UEFA Champions League. Further announcements regarding the sale of the remaining 2012-15 UEFA Europa League media rights will be made shortly.

TEAM Marketing AG is the exclusive marketing agency of UEFA for the exploitation of certain media and commercial rights relating to the UEFA Champions League, UEFA Super Cup and UEFA Europa League

http://www.uefa.com

Ποιοι μισοί ρε newlynx, και η ΝΕΤ δείχνει τα ματς του τσαμπιονς λιγκ. ΟΚ, να λες ότι θες κι εσύ να τα βλέπεις σε hd αλλα μην φτάνεις και στο άλλο άκρο λέγοντας ότι δεν τα βλέπεις καθόλου.

AN είδες παραπάνω λέω για το ψηφιακό σήμα οπότε το σχόλιο σου είναι άστοχο. Πως θα φαινόταν να έχουμε τα ψηφιακά και κυρίως το ERT HD πχ στην Πελοπόννησο, να πληρώνατε όλοι για αυτά και να λέγαμε ότι κάποια στιγμή μελλοντικά θα τα δουν και οι άλλοι; Να ξέρετε ότι έρχεται και το Euro αλλά δεν θα το δεις σε HD; Και αντί να δοθούν τα χρήματα για την επέκταση του σήματος να τα δίνει για το CL; Αν για κάποιους αυτό είναι δίκαιο πάω πάσο.

AN είδες παραπάνω λέω για το ψηφιακό σήμα οπότε το σχόλιο σου είναι άστοχο. Πως θα φαινόταν να έχουμε τα ψηφιακά και κυρίως το ERT HD πχ στην Πελοπόννησο, να πληρώνατε όλοι για αυτά και να λέγαμε ότι κάποια στιγμή μελλοντικά θα τα δουν και οι άλλοι; Να ξέρετε ότι έρχεται και το Euro αλλά δεν θα το δεις σε HD; Και αντί να δοθούν τα χρήματα για την επέκταση του σήματος να τα δίνει για το CL; Αν για κάποιους αυτό είναι δίκαιο πάω πάσο.

Καλά τα λες!

Αλλά αν δεν είχε τα δικαιώματα για CL τί θα έβλεπες σε HD?

Απλά πρέπει να γίνουν ΚΑΙ τα δύο.
Και πρόγραμμα να υπάρχει, και ψηφιακή μετάδοση για να φτάσει σε μας.

Υ.Γ. Εγώ δεν βλέπω μπάλα, ούτε καν αθλητικά. ERT HD είδα για λόγους επαγγελματικής περιέργειας....

Αν η ΕΡΤ πει ότι δίνει λεφτά για CL αλλά προχωρά και την επέκταση του ψηφιακού σήματος τότε να πω ότι κάτι γίνεται. ΑΛΛΑ αν πει ότι δεν έχει λεφτά για το 2ο, μάλλον οι υπόλοιποι που πληρώνουν είναι κορόιδα.

Αν η ΕΡΤ πει ότι δίνει λεφτά για CL αλλά προχωρά και την επέκταση του ψηφιακού σήματος τότε να πω ότι κάτι γίνεται. ΑΛΛΑ αν πει ότι δεν έχει λεφτά για το 2ο, μάλλον οι υπόλοιποι που πληρώνουν είναι κορόιδα.
Το είχε πει και ο Χριστόδουλος. Να πεθάνει η κατσίκα του γείτονα. Αφού δεν μπορείς να δεις εσύ ψηφιακή ΕΡΤ, τότε να μην δω και εγώ CL. Το πρόβλημα σου δεν είναι γιατί πήρε η ΕΡΤ το CL, αλλά γιατί δεν έχεις εσύ ψηφιακή ΕΡΤ. Και δεν έχει καμία σχέση το ένα με το άλλο ζήτημα. Και δεν έχεις εσύ ψηφιακή ΕΡΤ όχι λόγω χρημάτων, αλλά γιατί δεν αφήνουν την ΕΡΤ να κάνει την ψηφιακή μετάβαση. Μην ξεχνάς οτι όταν άνοιξε την Πάρνηθα και το Πήλιο έπεσαν τα συμφέροντα πάνω της και την ανάγκασαν να τα ξανακλείσει. Και τώρα κάθεται και αυτή και περιμένει. Άρα άλλος φταίει για το πρόβλημα σου και κακώς προσπαθείς να κόψεις και από εμάς την μπάλα.

Re: Απάντηση: Αλλαγές στα τηλεοπτικά δικαιώματα του Champions League

Το είχε πει και ο Χριστόδουλος. Να πεθάνει η κατσίκα του γείτονα. Αφού δεν μπορείς να δεις εσύ ψηφιακή ΕΡΤ, τότε να μην δω και εγώ CL. Το πρόβλημα σου δεν είναι γιατί πήρε η ΕΡΤ το CL, αλλά γιατί δεν έχεις εσύ ψηφιακή ΕΡΤ. Και δεν έχει καμία σχέση το ένα με το άλλο ζήτημα. Και δεν έχεις εσύ ψηφιακή ΕΡΤ όχι λόγω χρημάτων, αλλά γιατί δεν αφήνουν την ΕΡΤ να κάνει την ψηφιακή μετάβαση. Μην ξεχνάς οτι όταν άνοιξε την Πάρνηθα και το Πήλιο έπεσαν τα συμφέροντα πάνω της και την ανάγκασαν να τα ξανακλείσει. Και τώρα κάθεται και αυτή και περιμένει. Άρα άλλος φταίει για το πρόβλημα σου και κακώς προσπαθείς να κόψεις και από εμάς την μπάλα.

φίλε δικαίως παραπονιέται ο newlynx και δεν νομίζω ότι έχει νοοτροπία "να ψοφησει η κατσίκα του γείτονα" (που το χαν πει άλλοι πριν τον Χριστόδουλο)
ΑΥΤΟ που σου λέει είναι ότι δεν μπορείς να χαλάς τόσα λεφτά για δικαιώματα όταν οι μισοί στην επαρχία δεν πιάνουν ούτε ετ1 νετ καλά-καλά και πληρώνουν nova (και πλεον και οτε) για ναχουν πχ νετ παρολο που πληρωνουν 60 ευρώ συνδρομή το χρόνο στην ΕΡΤ!!!
ΑΥΤΟ που επίσης θα σου πω εγώ είναι ότι δεν μπορεί η ΕΡΤ να παίρνει δικαιώματα και απτην άλλη να απολύει κόσμο σε εποχές που δεν θαχουν να ταίσουν τα παιδιά τους οι άνθρωποι που απολύονται
Η ΕΡΤ ΕΙΝΑΙ ΞΕΔΙΑΝΤΡΟΠΗ!!! σκεψου το και ας μην βγάζουμε τα μάτια μας μεταξύ μας...

Άλλα γράφω,άλλα καταλαβαίνουν μερικοί. Κρίμα γιατί νόμιζα ότι ήμουν σαφής.tolias ξαναδιάβασε τι έγραψα και μετά κάνε την κριτική σου για κατσίκες και τα συναφή.
Και θα συνοψίσω σε ΜΙΑ ερώτηση για να γίνω περισσότερο κατανοητός .Είναι σωστό και δίκαιο να πληρώνω για κάτι που δεν απολαμβάνω;ΝΑΙ ή ΟΧΙ; Εκεί δώσε απάντηση και άσε τα μηρυκαστικά.
Και δεν θέλω να σου κόψω την μπάλα... να μην σου την πληρώνω θέλω.

Last edited:
Προσωπικά συμφωνώ με τον newlynx. Η νέα σύμβαση με την UEFA αποτελεί σκάνδαλο για μία εταιρεία που σπαταλά τα χρήματα του ελληνικού λαού δεξιά κι αριστερά. Αν αληθεύει ότι MEGA κτλ έδωσαν μόλις 2 εκατομμύρια τη χρονιά ενώ η ΕΡΤ δίνει 7-8, μιλάμε για απιστία έναντι του ελληνικού δημοσίου και κάποιοι πρέπει να λογοδοτήσουν. 17 αγώνες τη χρονιά θα κοστίσουν 7-8 εκατομμύρια, δηλαδή μισό εκατομμύριο ο κάθε αγώνας.

Η ΕΡΤ το μόνο που βρήκε να απαντήσει είναι ότι έδωσε λιγότερα από την προηγούμενη συμφωνία και πως έχει θετικό ισολογισμό. Μα έχει θετικό ισολογισμό γιατί την πληρώνουν με το ζόρι όλοι οι Έλληνες. Υπάρχει ποτέ περίπτωση να βγάλει πάνω από μισό εκατομμύριο ευρώ σε διαφημιστικά έσοδα από τους αγώνες του CL; Ειδικά με την μειωμένη κατά πολύ λόγω της κρίσης διαφημιστική δαπάνη;

Απάντηση: Re: Αλλαγές στα τηλεοπτικά δικαιώματα του Champions League

Άλλα γράφω,άλλα καταλαβαίνουν μερικοί. Κρίμα γιατί νόμιζα ότι ήμουν σαφής.tolias ξαναδιάβασε τι έγραψα και μετά κάνε την κριτική σου για κατσίκες και τα συναφή.
Και θα συνοψίσω σε ΜΙΑ ερώτηση για να γίνω περισσότερο κατανοητός .Είναι σωστό και δίκαιο να πληρώνω για κάτι που δεν απολαμβάνω;ΝΑΙ ή ΟΧΙ; Εκεί δώσε απάντηση και άσε τα μηρυκαστικά.
Και δεν θέλω να σου κόψω την μπάλα... να μην σου την πληρώνω θέλω.

Αυτά περί μηρυκαστικών μόνο εκνευρισμό δείχνουν, και δεν υπάρχει και λόγος. Κουβέντα κάνουμε. Ούτε εσύ διάβασες το μήνυμα μου, γιατί όπως λέω ο λόγος που δεν πιάνεις ψηφιακή EPT δεν είναι οικονομικός. Η EPT αυτή την στιγμή δεν είναι ελλειματικός οργανισμός. Όπως δείχνουν τουλάχιστον τα στοιχεία που επικαλούνται οι εργαζόμενοι της, που κάτι θα ξέρουν. Δεν θα έπρεπε να μπει στους οργανισμούς που εκκαθαρίζονται. Αυτό γίνεται για να δείξουμε καλό πρόσωπο στους δανειστές και για το χατίρι των Ελλήνων καναλαρχών. Και δεν προχωράει επίσης στην ψηφιακή μετάβαση όχι για οικονομικούς λόγους, όπως έδειξαν οι αντιδράσεις στο άνοιγμα της Πάρνηθας και του Πηλίου. Άρα είτε πάρει είτε δεν πάρει το CL πάλι δεν θα έχεις ψηφιακά στην περιοχή σου. Και θέλω να έχει το CL γιατί δεν συμφωνώ με την πλήρη διάλυση του κράτους και την ισοπέδωση των πάντων για χατίρι δέκα χρηματιστών στην άλλη άκρη του κόσμου. Δεν θέλω να με παραμυθιάζουν οτι αυτά που γίνονται είναι η μόνη λύση και να κάθομαι να φωνάζω οτι είναι σκάνδαλο να βλέπω ελεύθερα μπάλα γιατί αυτό τάχα κοστίζει.