Αλλαγές στη Μουσική Κατηγορία

Ή νέα δομή θα προχωρήσει, στηρίζω την προσπάθεια και έχω εμπιστοσύνη στους Συντονιστές της.

Ας ξεκαθαρίσω δυό πράγματα γιά τις προσωπικές μου επιλογές:

ΝΕΑ, ΦΡΕΣΚΙΑ και ΤΩΡΙΝΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ
γιά μένα δεν είναι με τίποτε αυτή που έχει σύγχρονη ημερομηνία εμφάνισης.
Λίγοι, πολύ λίγοι, παρουσίασαν εδώ μέσα Νέες Μουσικές.
Και πρώτος όλων είναι ο Λύμπε.
Αυτός ήταν και ο κύριος λόγος που γράφτηκα μέλος εδώ σκεφτόμενος πως αν είναι να δίνω 5 και 6 ευρώ σε φυλλάδες που με φορτώνουν ένα κάρο ασχετίλες με αντίτιμο μισή ενδιαφέρουσα στήλη, καλύτερα να τιμώ με 30 ευρώ τo χρόνο κάτι που πραγματικά αξίζει.
Αφού μέσα στον βούρκο που αναγκαζόμαστε να λιμνάζουμε υπάρχουν και κάποιοι που δεν αντέχουν και για αυτούς είναι μονόδρομος να προτείνουν τέχνη ανατρεπτική, φωτεινή, με ψυχή και όραμα.
Είτε αυτή βρίσκεται σε μουσικό θέμα του 50 ή του 80, είτε αυτή βρίσκεται σε ένα δίλεπτο ρίφ σε ένα pop-άκι
Αν κάποιοι δεν έχουν ανεπτυγμένο το αισθητήριο , ή δεν έχουν την πρόθεση να κοπιάσουν να το βρούν, τότε κανείς δεν πρόκειται να καταφέρει να τους μεταπείσει.
Όπως στα πρώτα μου χρόνια που μοιραζόμουν ατέλειωτες ώρες ακροάσεων με γνωστούς και φίλους συγκεκριμένου προοδευτικοί μουσικού κινήματος και ο καιρός στην τελική απέδειξε πως μιά χαρά βολεύονται με καζαντζήδηδες και ρέμους άντε και με κανένα ντηππέρπλ τιμής ένεκεν.
Δεν αδιαφορώ γιά την πάρτη μου, ούτε και γιά την ζωή των διπλανών μου γιά να βολευτώ με καινούργιο μπλέντερ και παπούτσια.
Και οι ομοϊδεάτες ελάχιστοι πλήν όμως πολύτιμοι.
Τάσσομαι υπέρ της μίας και μοναδικής μουσικής κατηγορίας της και κατά της κατάτμησης στις Μουσικές