ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΑΝΩΛΑΚΟΣ
Supreme Member
- 19 June 2006
- 8,661
Τουλάχιστον γνωρίσαμε μια καινούργια άγνωστη καλλιτέχνιδα Τζιμ.
Για την Pat Cute λέω..
η αρρωστότερη (ποιές Σουηδέζες τώρα..):ernaehrung004:
Κώστα δεν σε πιάνει προσωπικά καθόλου, το ξανάγραψα και το πρωί![]()
Κώστα δεν σε πιάνει προσωπικά καθόλου, το ξανάγραψα και το πρωί![]()
Τα πράγματα για μένα είναι απλά και το είπα ήδη.
Πέντε άνθρωποι λένε ότι τι νέο καθεστώς δεν θα προχωρήσει
85 λένε ότι θα προχωρήσει
Το τρέχουμε και βλέπουμε,
Αν βγει, οι πέντε διαψεύδονται
Αν δεν βγει, διαψεύδονται οι 85
Και στις δύο περιπτώσεις οι “χαμένοι” σε εισαγωγικά κατανοούν το λάθος τους .Σε αυτό υπάρχει εμπιστοσύνη και σιγουριά τουλάχιστον από την πλευρά μου.
Και για να τελειώνουμε επι της ουσίας με το παραμύθι:
Η κατηγορία Νέες κυκλοφορίες -Ενημέρωση δεν είχε ποτε σκοπό την παρουσίαση κειμένων. Ποτε δεν ελήφθη τέτοια απόφαση. Αντίθετα δύο φορές η απόφαση ήταν οι παρουσιάσεις να μην μπούν σε ιδιαίτερες κατηγορίες και ΟΛΟΙ να παρουσιάζουμε εκεί ΟΛΑ. Η παρουσία κειμένων- παρουσιάσεων στις Νέες κυκλοφορίες με οποιαδήποτε δικαιολογία παραβίαζε τα συμφωνηθέντα απο όλους. Αυτήν την εξώφθαλμη στρέβλωση διόρθωσε η τωρινή παρέμβαση. Επιστροφή στη "νομιμότητα" συνιστά και όχι "αλλαγη" η "κατάργηση" που επικαλούνται κάποιοι καλοί φίλοι. Τα άλλα είναι εκ του πονηρού.
Επίσης:Oι Παρουσιάσεις υπήρχαν προ τών Νεων Κυκλοφοριών και δεν θα γινει το άσπρο-μαυρο.
Απο την περίοδο πού έγραφα ως cellmaker στο avforum καί πάντα έγραφα στις παρουσιάσεις ποτέ δεν μου υποδειχτηκε να γραφω στις νεες κυκλοφοριες...Ενα απλό παράδειγμα:H Bροχή απο κάτω τού Θανάση Παπακωνσταντίνου και πολλά άλλα κειμενα μου πού ειχαν γραφτεί στο avforum και αφορουσαν καινουριους δίσκους.
Haig έπινα μέ ασχετη παρέα απο το club...Ποιά τηλεφωνα βρέ?:ADFADF1::ADFADF1:
Λύμπε μπες μπροστά, μην ακούς ΚΑΝΕΝΑΝ, κάνε μόνο ότι ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ και εγώ μαζί σου. Μόνο έτσι όμως.
Ναι μια χαρά αλλά αυτό μη το λες σε μένα.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.