Αλλαγές στη Μουσική Κατηγορία

Τουλάχιστον γνωρίσαμε μια καινούργια άγνωστη καλλιτέχνιδα Τζιμ.
Για την Pat Cute λέω..
η αρρωστότερη (ποιές Σουηδέζες τώρα..):ernaehrung004:

Last edited:
Η δική μου η άποψη είναι η εξής.. Όταν ψωνίζω σε κάποιο δισκάδικο δεν κοιτάζω συνήθως την ημερομηνία που αναγράφεται στο πίσω μέρος αλλά κοιτάζω να με καλύπτει το περιεχόμενο και μόνο αυτό,,,

Προχθές λοιπόν που πήγα και πήρα το Oh Yeah του Charles Mingus το άκουσα για πρώτη φορά φέτος και το άλμπουμ κυκλοφόρησε το 1966 (λέει πίσω,,μπορεί και νωρίτερα)....
Σας πληροφορώ πως μου φάνηκε φρεσκότατο στ αυτιά μου κι ας κυκλοφόρησε 44 χρόνια πριν....

Νομίζω εν τέλη πως αρκεί μια αναφορά στην ημερομηνία έκδοσης του κάθε δίσκου απλά και μόνο για ενημέρωση....

Το ρεζουμέ βρίσκεται στην ποιότητα και όχι στον χωροχρόνο ...

Απάντηση: Re: Αλλαγές στη Μουσική Κατηγορία

Κώστα δεν σε πιάνει προσωπικά καθόλου, το ξανάγραψα και το πρωί:grinning-smiley-043

Αλλη στοχοποίηση Διαχειριστή δέν θα επιτραπεί.
Τελεία και παύλα.
Και ξέρω καλά τι λέω.
Και ένα γενικότερο σχόλιο .

Οταν κάποιος παραπονιέται οτι έχει απολυθεί απο εικοσι δουλειές ειναι σαφές πώς δεν γινεται να φταίνε και οι είκοσι εργοδότες που τον απέλυσαν,αλλά ας κάτσει νά δεί ποιές ευθύνες έχει και αυτός πού απολύεται .
Και ο Νοών νοείτω.
Δεν πρόκειται νά επανέλθω,αλλά τέτοια σχόλια προς ανθρωπους πού έχουν κοπιάσει αθόρυβα εδώ μέσα και χωρίς να το κάνουν σημαία δέν επιτρέπονται.

Και οποιος επιθυμεί ας γράψει οτι άλλος ένας ´χάλασε´απο την εξουσία.

Και για να τελειώνουμε επι της ουσίας με το παραμύθι:
Η κατηγορία Νέες κυκλοφορίες -Ενημέρωση δεν είχε ποτε σκοπό την παρουσίαση κειμένων. Ποτε δεν ελήφθη τέτοια απόφαση. Αντίθετα δύο φορές η απόφαση ήταν οι παρουσιάσεις να μην μπούν σε ιδιαίτερες κατηγορίες και ΟΛΟΙ να παρουσιάζουμε εκεί ΟΛΑ. Η παρουσία κειμένων- παρουσιάσεων στις Νέες κυκλοφορίες με οποιαδήποτε δικαιολογία παραβίαζε τα συμφωνηθέντα απο όλους. Αυτήν την εξώφθαλμη στρέβλωση διόρθωσε η τωρινή παρέμβαση. Επιστροφή στη "νομιμότητα" συνιστά και όχι "αλλαγη" η "κατάργηση" που επικαλούνται κάποιοι καλοί φίλοι. Τα άλλα είναι εκ του πονηρού.
Επίσης:Oι Παρουσιάσεις υπήρχαν προ τών Νεων Κυκλοφοριών και δεν θα γινει το άσπρο-μαυρο.
Απο την περίοδο πού έγραφα ως cellmaker στο avforum καί πάντα έγραφα στις παρουσιάσεις ποτέ δεν μου υποδειχτηκε να γραφω στις νεες κυκλοφοριες...Ενα απλό παράδειγμα:H Bροχή απο κάτω τού Θανάση Παπακωνσταντίνου και πολλά άλλα κειμενα μου πού ειχαν γραφτεί στο avforum και αφορουσαν καινουριους δίσκους.

Last edited:
Αυτό Σπύρο σε μένα που αν θες είμαι και από τους πιο καινούργιους δεν είναι απόλυτα σαφές. Τι ακριβώς εννοείς με το οι "Νέες κυκλοφορίες δεν είχαν ποτέ σκοπό την παρουσίαση κειμένων"? Γιατί πριν λίγο καιρό επιχειρήθηκε η κατηγοριοποίηση τους ακριβώς επειδή "εσείς το είπατε" υπήρχαν μέσα εκεί κείμενα που ουσιαστικά ήταν παρουσιάσεις.

Προσωπικά επίσης θίγομαι με το να τελειώνουμε επί της ουσίας με το παραμύθι. Το δικό μου παραμύθι έληξε όπως είδες πολλά ποστ πριν.

Και αν υπάρχει ένα παραμύθι που πρέπει να τελειώσει αυτό είναι του να τσακώνεστε και οι δύο πλευρές στην κατηγορία του Σωματείου, στην διαχειριστών, η όπου αλλού, και μετά να εισπράττουμε εμείς που δεν γνωρίζουμε τα εσωτερικά αυτήν την συμπεριφορά. Δεν μας αξίζει κάτι τέτοιο επειδή απλώς δεν είμαστε μέσα να δούμε τι έχει παιχτεί.

Γιώργο κανονικά κάποιες θάπρεπε νάχουν περάσει στίς Παρουσιάσεις απο καιρό.
Αυτό εννοώ.Αυτή ειναι η σωστή δομή στην Κατηγορία.
Αν θές βεβαια την γνώμη μου κάποια άλλα μικρά κείμενα θά μπορούσαν και νάχαν τοποθετηθεί και στον νήμα:'Eπί τού Πιεστηρίου´πού άνοιξε σωστά ο κύριος Μακρής γιατί ήσαν απλώς ενημερωτικά.
Απ´εκεί και πέρα κακώς θίγεσαι μέ τά περί παραμυθιού,γιατί δέν σέ αφορούν καθόλου,απλά έπρεπε νά γινουν κάποιες υπενθυμίσεις για το τί ίσχυε απο παλιά,και πρό avclub.
Τέλος όπως θα διαπίστωσες η συζήτηση γίνεται δημοσίως γιατί το προτιμούμε από το να γίνεται οπουδήποτε ´αλλού´και να συμμετέχουν ολα τά μέλη ,χωρίς εξαιρέσεις.
Τά περί ´εσωτερικών´πού αναφέρεις ,δέν ισχύουν και οσον αφορά την Δ.Ο. ,οι διαχειριστές της Μουσικής αλλά και ο Α.Γ.Δ και ο Γ.Δ. πού τυγχάνει νά ενεργοποιούνται ιδιαιτέρως στην Μουσική Κατηγορία έχουν κοινή άποψη,επομένως ουδείς καβγάς συμβαίνει.
Αρα δέν εχει παιχτεί απολύτως τίποτα ,εκτός άν γνωρίζεις κάτι πού δέν γνωρίζω.
Θά ξαναπώ πάντως πώς καμία κατηγορία δέν έχει τό προνόμιοτής πρωτοπορίας ,τής νεωτερικότητας ή τής ιδιοκτησίας και προσωπικά δέν προτίθεμαι νά δεχτώ ,επί τής ουσίας αιχμές πού φτάνουν μέχρις τής προσβολής γιά μέλη πού προτιμούν τήν ά ή την β μουσική ιδίως όταν τά μέλη σέβονται τον χώρο πού συμμετέχουν .Τάγραψε ο Κούνελος πιό πάνω πολύ καλύτερα από μένα..
Αυτό ειναι δεδομένο και θα παραμείνει.
Ισχύει φυσικά το αυτονόητο οτι η Μουσική Κατηγορία εμπλουτίζεται απο την συμμετοχή τών μελών της και οχι απο τις υπο-κατηγορίες της και ως εκ τούτου οφείλω και νά απαντήσω αλλά και νά απορρίψω κατηγορηματικά την κινδυνολογία περί αλλαγής πορείας τής Κατηγορίας επειδή αποφασίστηκε μιά αλλαγή στό πλαίσιο και όχι στην ουσία..
Και με συγχωρείς αλλά θίγονται πολλά μέλη πού εμμέσως ή αμέσως θεωρήθηκαν ´οπισθοδρομικά´λόγω τών μουσικών τους επιλογών..
Βέβαια ,φαίνεται πώς μερικοί ούτε κάν έχουν ποτέ παρακολουθήσει τά γραπτά τών ´οπισθοδρομικών´μελών ,αλλά παρά ταύτα μέ ευκολία τά χαρακτηρίζουν ως τέτοια................................................

Last edited:
Εντάξει βρε Σπύρο καταλαβαίνω .Αλλά άμα σε βλέπω ξαφνικά στις 3:30 το βραδύ (blackula:flipout:) να πετάς ξαφνικά «τελειωμένα παραμύθια», εικάζω λογικά σκεπτόμενος ότι έχουν προηγηθεί τηλέφωνα, εσωτερικά σφαξίματα κλπ.

Τα πράγματα για μένα είναι απλά και το είπα ήδη.
Πέντε άνθρωποι λένε ότι τι νέο καθεστώς δεν θα προχωρήσει
85 λένε ότι θα προχωρήσει
Το τρέχουμε και βλέπουμε,

Αν βγει, οι πέντε διαψεύδονται
Αν δεν βγει, διαψεύδονται οι 85
Και στις δύο περιπτώσεις οι “χαμένοι” σε εισαγωγικά κατανοούν το λάθος τους .Σε αυτό υπάρχει εμπιστοσύνη και σιγουριά τουλάχιστον από την πλευρά μου.
Απλά πράγματα

Πάμε για ενωμένες παρουσιάσεις λοιπόν!(Πριν απο αυτό παμε για ύπνο βεβαίως)

Eιχα νυχτερινή έξοδο Γιώργη και γυρισα σπίτι στις δύο..:flipout::flipout:
Haig έπινα μέ ασχετη παρέα απο το club...Ποιά τηλεφωνα βρέ?:ADFADF1::ADFADF1:

Y..Γ.
Καί πέρα απο την πλάκα ,σε διαβεβαιώνω οτι ηταν επιλογή μας να γινει η συζήτηση δημόσια,γιατι γινεται μεταξύ φίλων..
Σιγά μήν φοβόμαστε μπάς και κανάς ´περαστικός καλοθελητής´μάς κακολογήσει-You know what i mean-..
Δοξα τώ θεώ έχουμε περάσει σκληρότερες εποχές και οχι μονον επιβιώσαμε αλλά και διευρυνθήκαμε ουσιαστικά.

Last edited:
Απάντηση: Re: Αλλαγές στη Μουσική Κατηγορία

Τα πράγματα για μένα είναι απλά και το είπα ήδη.
Πέντε άνθρωποι λένε ότι τι νέο καθεστώς δεν θα προχωρήσει
85 λένε ότι θα προχωρήσει
Το τρέχουμε και βλέπουμε,

Αν βγει, οι πέντε διαψεύδονται
Αν δεν βγει, διαψεύδονται οι 85
Και στις δύο περιπτώσεις οι “χαμένοι” σε εισαγωγικά κατανοούν το λάθος τους .Σε αυτό υπάρχει εμπιστοσύνη και σιγουριά τουλάχιστον από την πλευρά μου.

Γιώργο ( και υπόλοιποι ) ποιά είναι τα μεγέθη εκείνα που μπορούν να μετρηθούν και να κάνουν την πλάστιγγα να γείρει προς την μία ή την άλλη πλευρά ; Πως θα διαπιστωθεί ότι "κάτι" δουλεύει και "κάτι" άλλο δεν δουλεύει ; Υπάρχουν στατιστικά δεδομένα επισκεψιμότητας; Πως αντιλαμβάνεσαι εσύ την απόδειξη της ορθότητος της μίας ή της άλλης πλευράς ;

Re: Απάντηση: Αλλαγές στη Μουσική Κατηγορία

Και για να τελειώνουμε επι της ουσίας με το παραμύθι:
Η κατηγορία Νέες κυκλοφορίες -Ενημέρωση δεν είχε ποτε σκοπό την παρουσίαση κειμένων. Ποτε δεν ελήφθη τέτοια απόφαση. Αντίθετα δύο φορές η απόφαση ήταν οι παρουσιάσεις να μην μπούν σε ιδιαίτερες κατηγορίες και ΟΛΟΙ να παρουσιάζουμε εκεί ΟΛΑ. Η παρουσία κειμένων- παρουσιάσεων στις Νέες κυκλοφορίες με οποιαδήποτε δικαιολογία παραβίαζε τα συμφωνηθέντα απο όλους. Αυτήν την εξώφθαλμη στρέβλωση διόρθωσε η τωρινή παρέμβαση. Επιστροφή στη "νομιμότητα" συνιστά και όχι "αλλαγη" η "κατάργηση" που επικαλούνται κάποιοι καλοί φίλοι. Τα άλλα είναι εκ του πονηρού.
Επίσης:Oι Παρουσιάσεις υπήρχαν προ τών Νεων Κυκλοφοριών και δεν θα γινει το άσπρο-μαυρο.
Απο την περίοδο πού έγραφα ως cellmaker στο avforum καί πάντα έγραφα στις παρουσιάσεις ποτέ δεν μου υποδειχτηκε να γραφω στις νεες κυκλοφοριες...Ενα απλό παράδειγμα:H Bροχή απο κάτω τού Θανάση Παπακωνσταντίνου και πολλά άλλα κειμενα μου πού ειχαν γραφτεί στο avforum και αφορουσαν καινουριους δίσκους.

Καλημέρα.
Σας είπα πάμε παρακάτω και βλέπω τέτοια κείμενα στον αέρα.
Για να μη ξεκινήσω ξαφνικά την κλασική δύο πραγματάκια με αγάπη.
Το τι ήταν ,πως ήταν , πως σχεδιάστηκε, ποιοι ήταν οι σκοποί, οι στόχοι της κατηγορίας, θα μου επιτρέψετε να το ξέρω καλύτερα. Ελπίζω να συμφωνείς Σπύρο (και εννοείται πως αυτά που γράφεις για παρουσιάσεις κ.τ.λ δεν ξέρω πότε υπήρξαν εκτός αν εννοείς εδώ και δυο μέρες).

Όλα αυτά σαν αρχική βάση.
Όμως η παρουσία πολύ σημαντικών ανθρώπων όλα αυτά τα χρόνια, με εξαιρετικά κείμενα, καταθέσεις ψυχής, οδήγησε τα πράγματα στην εικόνα που είχαμε όλα αυτά τα χρόνια.

Επειδή δεν είμαι ψυχαναγκαστικός να κυνηγάω κείμενα και να τα βάζω στα κουτάκια τους, άφησα σε ελεύθερη βούληση να το κάνουν τα μέλη.
Αισθανόταν ο Λύμπε, ο Σπύρος, ο Δαμιανός ότι έπρεπε να γράψουν για κάτι νέο στις παρουσιάσεις, εκεί. Μια χαρά.
ΚΑΜΜΙΑ ΥΠΟΔΕΙΞΗ ΠΟΤΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ.
Δεν έμαθα ποτέ τα κουμπάκια της διαχείρισης, γιατί έχω μάθει να εμπιστεύομαι τους ανθρώπους.

Σας σεβάστηκα ΑΠΟΛΥΤΑ. Σεβαστήκατε απόλυτα το χώρο και λόγω της ποιότητας όλων σας, δεν υπήρξε διαχείριση. Εκπληκτικό, μπορεί και μοναδικό.

Το επίσης εκπληκτικό ήταν ,πως όλοι οι συνδιαχειριστές της κατηγορίας, ποτέ δεν μου την είπαν γι αυτό και λειτουργήσαμε με όμοιο τρόπο.

Αν έχω σφάλει που άφησα τα πράγματα (εξώφθαλμη στρέβλωση) να κυλήσουν έτσι, σόρρυ guys μαλακία.

Τώρα όλα καλά. Επιστροφή στη νομιμότητα.

Υ.Γ. Λύμπε μπες μπροστά, μην ακούς ΚΑΝΕΝΑΝ, κάνε μόνο ότι ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ και εγώ μαζί σου. Μόνο έτσι όμως.

Υ.Γ2. Στις κρυφές κατηγορίες (σωματείο ) γίνεται ανταλλαγή απόψεων με ένταση και αγάπη. Δεν μπορεί ΠΟΤΕ να παρεξηγηθεί κάποιος από μας, ότι και να υποστηρίζει. Αυτά εννοούνται.

Last edited:
Re: Απάντηση: Αλλαγές στη Μουσική Κατηγορία

Λύμπε μπες μπροστά, μην ακούς ΚΑΝΕΝΑΝ, κάνε μόνο ότι ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ και εγώ μαζί σου. Μόνο έτσι όμως.

Λυπάμαι αλλά θα μας φάτε στη μάπα ομού μετά του συνδιαχειριστή μου - στο ίδιο μετερίζι. 'μπροστά' και 'πίσω' δεν έχει εδώ. ούτε ιντελλιγκέντσια και λατζέρηδες.

Ναι μια χαρά αλλά αυτό μη το λες σε μένα.

το λέω προς πάντα ενδιαφερόμενο. όχι σε σένα. γιατί εσύ ποτέ δεν εγκατέλειψες σύντροφό σου να τρώει μόνος του τα πυρά.
απλά η διατύπωσή σου ήθελε συμπλήρωμα. κατά τη γνώμη μου πάντα.