Αλλαγές συχνοτήτων καναλιών Nova

Και εγώ ευτυχώς τους πηρα τηλ και με έφτιαξαν.. τι να πω... αν αλλάζουν κλειδιά η οτιδήποτε άλλο θα σπάσουν τα νεύρα τους να τους παίρνουμε τηλέφωνο.

Εγώ τελικά δε κατάλαβα αν το πρόβλημα συνεχίζεται ή οφείλεται στις ανύπαντρες κάρτες. Εδώ κάτι λέει πάλι για αλλαγές που κάνουν κάρτες κλώνους να μη δουλεύουν, αλλά δεν ξέρω αν έχει σχέση αυτό με αυτό που συζητάμε εδώ.

Last edited by a moderator:
Καλημέρα! Σήμερα οι δέκτες μου, δεν ανήγουν τα παραπάνω κανάλια, που συζητούν τα παιδιά εδώ. Φυσικά και ο patatasat 990, στα novasports, novacinema, κλπ, κλπ βγάζει μύνημα, να επικινονήσω με στο 210 660......για τα διαθέσιμα μπουκέτα. Αν τους καλέσω θα πέσει ψαλίδι στο surf lock? Εκτός απο δέκτη Pace, έτυχε σε καποιον με patatasat, να ξέρω τι με περιμένη πριν τους πάρω τηλ?

Η κάρτα πρέπει να μπει σε Pace λογικά ο Patatasat δεν είμαι σίγουρος αν τα περνάει τα update. Τηλεφωνώ πρέπει να τους πάρεις σίγουρα άλλα μετά επίσης σίγουρο είναι πως θα έχεις SurfLock 1 όπως είμαι και εγώ πλέον.

Επίσης κάποιος MOD η Admin να φτιάξει ένα thread με προβλήματα στα κανάλια να μεταφέρει ότι άσχετο έχουμε γράψει εδώ γιατί όταν δημιουργήθηκε το thread το θέμα είναι οι αλλαγές συχνοτήτων και αυτή τη στιγμή το έχουμε σκίσει.

Last edited:
Απάντηση: Re: Αλλαγές συχνοτήτων καναλιών Nova

Η κάρτα πρέπει να μπει σε Pace λογικά ο Patatasat δεν είμαι σίγουρος αν τα περνάει τα update.
Έχω να σου πω ότι πριν 3-4 μήνες έπαιζαν 4 δέκτες, και με την αλλαγή κάρτας από zeta σε kappa το SurfLock κατέβηκε δεν ξέρω πόσο και τώρα παίζουν 3 δέκτες. Άρα ο patatasat 990 παίρνει τα update.

Τηλεφωνώ πρέπει να τους πάρεις σίγουρα άλλα μετά επίσης σίγουρο είναι πως θα έχεις SurfLock 1 όπως είμαι και εγώ πλέον.
Με το που θα γίνει αυτό φίλε μου έχε για nova. -bye--bye-Το έχω ξαναπεί υπάρχουν και αλλού πορτοκαλιές που κάνουν πορτοκάλια……..

Private Spice & Playboy

Τελικα αλλαξαν και τα Private Spice και Playboy σε συχνοτητα σημερα το βραδυ και πηγαν στις θεσεις τον LTV και ALFA.

Playboy πηγε 10930Η 27500 3/4
Private Spice πηγε 10930H 27500 3/4

Αν θελει καποιος mod η admin ας καθαρισει το thread γιατι το εχουμε κανιβαλισει με ασχετα.

Last edited:
Στην 12130 υπαρχουν και 2 καναλια τα PDC και PVOD_SERVICE_1 μηπως γνωριζεις τι ειναι αυτά και γιατι μου τα κατεβάζει; Με εναν ΚΑΟΝ που εχω το PVOD_SERVICE_1 παιζει μονιμα ενα trailer του Μαδαγασκαρη το παιδικό, και ωρες ωρες παιζει αγωνες ΝΒΑ σε HD.

Ευχαριστω πολύ.

που αποσκοπουν ολεσ αυτεσ οι μεταφορεσ των καναλιων? ξερει κανεισ?

Δεν με αφορά αλλά οφείλω να πω πως ενεργοποίησαν τα παιχνίδια στους νέους αποκωδικοποιητές,ακολουθούν τα νοβασκοπ...

απορω γιατι παιδευονται με αυτα τα παιχνιδια. υπαρχει συνδρομητης που εχει ασχοληθει ποτε με αυτα?

απορω γιατι παιδευονται με αυτα τα παιχνιδια. υπαρχει συνδρομητης που εχει ασχοληθει ποτε με αυτα?

Αναγράφονται στις δυνατότητες του 831, όπως και τα 200 κανάλια ελεύθερης λήψης. Όσο τα βλέπει κάποιος που δεν έχει nova, άλλο τόσο τα βλέπω εγώ που έχω. Τουλάχιστον χωρίς δεύτερο δέκτη ΔΕΝ πιάνεις ούτε τα βασικά τύπου raiuno, raidue κτλ.!
Καλό λοιπόν που μπήκαν τα παιχνίδια, έτσι για να αποδεικνύει ως εταιρία ότι δεν παραπλανεί τον κόσμο. Όχι ότι υπάρχει δηλαδή και κανένας που μπορεί να την κάνει ντα!

Τα παιχνίδια πάντως είναι ενεργά εδώ και ένα μήνα, τουλάχιστον.

Εγώ το έβλεπα που και που.Αν και είχε την χειρότερη ίσως εικόνα από όλα τα κανάλια της νόβα,υπήρχαν κάποιες καλές παλιότερες ταινίες που δύσκολα τις έβρισκες αλλού και με ελληνικούς υπότιτλους.
Εκτός αν μας κάνουν την έκπληξη και το αντικαταστήσουν με το MGM HD!:D

Re: Απάντηση: Αλλαγές συχνοτήτων καναλιών Nova

Υπάρχει τέτοιο κανάλι; Η MGM δεν έχει κλείσει; Πρόλαβε και γύρισε HD ταινίες;
(Ή δείχνει upscale; )
Πάντως κρίμα που το σταματά, αφού κάποιοι το έβλεπαν...

Re: Απάντηση: Αλλαγές συχνοτήτων καναλιών Nova

Εγώ το έβλεπα που και που.Αν και είχε την χειρότερη ίσως εικόνα από όλα τα κανάλια της νόβα,υπήρχαν κάποιες καλές παλιότερες ταινίες που δύσκολα τις έβρισκες αλλού και με ελληνικούς υπότιτλους.

προτιμω παντως ενα 24ωρο η τουλαχιστον ενα 18ωρο καινουργιο novacinema.