Αλλαγες Usernames

16 June 2006
7,335
127.0.0.1
Πλεον για να υπαρχει ιστορικο απο καθε εναν που ζηταει την αλλαγη του ονοματος χρηστη υλοποιηθηκε και για δικη σας ευκολια μια διαδικασια πιο οργανωμενη.
Ακολουθωντας τα 4 βηματα απο το screenshot μπορειτε να κανετε αιτηση αλλαγης username.

Σε πρώτη φάση θα κάνουμε τις αλλαγές όσοι μας ζητήσουν αλλά για μια φορά. Για να επαναληφθεί θα πρέπει να υπάρχει σοβαρός λόγος.

Επομένως σκεφθείτε το καλά πριν ζητήσετε αλλαγή.

Attachments

• request.JPG
    request.JPG
    121.9 KB · Views: 94
Last edited by a moderator:
Μετα το request σας θα λαβουμε αυτοματοποιημενα το αιτημα σας και θα προβουμε το συντομοτερο δυνατο στην αλλαγη εφοσον αυτη ειναι εφικτη.

Αυτό τώρα είναι καλό?

Θα μπορεί κάποιος να γράφει με όνομα πχ Αντωνης_Β ή θα υπάρχει κάποιος περιορισμός.

Προφανώς και θα μπορεί όπως και μπορούσε και πριν να κάνει register με τέτοιο Username...
Η δυνατότητα αλλαγής του ονόματος υπήρχε και πριν (και εγώ την έχω χρησιμοποιήσει), απλά τώρα έγινε πιο άμεση και εύκολη (στο παρελθόν εγώ είχα αλλάξει στέλνοντας πμ στον Νίκο)!
Αυτά.

Re: Απάντηση: Αλλαγες Usernames

Αυτό τώρα είναι καλό?

Θα μπορεί κάποιος να γράφει με όνομα πχ Αντωνης_Β ή θα υπάρχει κάποιος περιορισμός.

Καλη ερωτηση. Και συμπληρώνω. Αν το "Αντωνης_Β" ειναι γραμμενο με ελληνικους χαρακτηρες μπορει καποιος να κανει εγγραφη με το ιδιο username απλα στο τελος το Β να ειναι στα Αγγλικα?

Νίκο καλημέρα,

εκτός από το να μπορεί να αλλάξει κάποιος το username του
από ελληνικούς σε αγγλικούς χαρακτήρες (έτσι ώστε να μπορεί
να κάνει login και από PC χωρίς ελληνικούς χαρακτήρες),
ποια άλλη είναι η χρησιμότητά του?

Μήπως με αλλαγές στα username γίνει χαμός και παιδευόμαστε
μέχρι να βρούμε ποιος γράφει τί? Μήπως αλλαγές στο username
θα έπρεπε να γίνεται κατ' εξαίρεση και μόνο όταν συντρέχει λόγος ουσίας?

Δεν ξέρω τι λένε τα υπόλοιπα μέλη, αλλά εγώ το βλέπω αρνητικά
και πιστεύω ότι θα δημιουργήσει αναστάτωση.

Κι εγω πιστευω μπερδεμα θα δημιουργησει, αλλα προφανως καποιος λογος θα υπαρχει εφοσον το αποφασισε η διαχειριστικη ομαδα .

Παιδιά η υλοποίηση αυτή έγινε διότι είχαν κατά καιρούς ζητήσει μέλη αλλαγή username για τους λόγους που είπατε ή και για δικούς τους λόγους.

Επειδή βέβαια και θ' αλλάξει το όνομα δίπλα στα Posts, πρέπει το κάθε μέλος να καταλάβει μόνο του την σημασία του username και να μην γίνει "επάγγελμα" η αλλαγή.

Τεχνικά υλοποιήθηκε η δυνατότητα αυτή, αλλά είναι στο χέρι μας να μην γίνει κατάχρηση.

Κατανοητό Τάσο,

αλλά όταν είμαστε 4000+ μέλη τα πράγματα είναι δύσκολα
και εύκολα μπορούν να ξεφύγουν. Εάν εξαιρέσεις περίπου
100 μέλη που είναι πολύ ενεργά και ο τρόπος γραφής τους
και διάφορα άλλα πράγματα είναι αναγνωρίσιμα, για τα
υπόλοιπα μέλη τι γίνεται?

Εύχομαι και εγώ να σεβαστούν αυτή την παραχώρηση ευκολίας
της διαχειριστικής ομάδας και να μην έχουμε παρατράγουδα.

Re: Απάντηση: Αλλαγες Usernames

Παιδιά η υλοποίηση αυτή έγινε διότι είχαν κατά καιρούς ζητήσει μέλη αλλαγή username για τους λόγους που είπατε ή και για δικούς τους λόγους.

Κάτι τελευταίο για να μην σας ζαλίζω:
Σεβαστό να θέλει να αλλάξει κάποιος το username του για τους παραπάνω
λόγους, αλλά που το πρόβλημα να το ζήταγε αυτό με ένα pm από κάποιον
διαχειριστή και να τελείωνε η υπόθεση? Ούτως ή άλλως η διαχειριστική ομάδα
μπορεί με τον ένα ή με τον άλλο τρόπο να τσεκάρει τις όποιες αλλαγές.

Ο λόγος που εγώ πάντως διάλεξα να κάνω αλλαγή username είναι διότι εμφανιζόμενο πλήρες το όνομα μου σε πάμπολλες σελίδες , αρκεί να το "χτυπήσει" κανείς στο google και θα βρει πολλές καταχωρήσεις που θεωρώ ότι δεν ενδιαφέρουν τρίτους άσχετους παρά μόνον τους εδώ φίλους και συμφορουμίτες προς τους οποίου άλλωστε απευθύνονταν τα μηνύματα .

Εμένα η ιστορία με έχει μπερδέψει…αρχίζω να διαβάζω thread και δεν αναγνωρίζω ποιος έχει γράψει τι και γιατί βλέπω quotes με παλιά username και συνέχιση με καινούργιο… άντε να αλλάξουμε όλοι username να γίνει το μπάχαλο…

Γι αυτό και έγραψα παραπάνω, πριν ζητάτε αλλαγές να το σκεφθείτε πολύ καλά για να μην γίνει μπάχαλο και ψαχνόμαστε ποιός είναι ποιός.

Η απλή λύση θα ήταν να μην επιτρέπονται αλλαγές username αλλά και πάλι ο άλλος θα διπλογραφόταν με τίμημα βέβαια να ξεκινήσουν τα μηνύματα του από το 0. Αλλά και πάλι θα υπήρχε μπάχαλο.

Εντάξει είπαμε να έχουμε μία ευελιξία σαν φόρουμ αλλά ας μην γίνει κατάχρηση.

Λοιπόν επειδή βλέπουμε έρχονται αρκετά αιτήματα για αλλαγή (λες και ξαφνικά θυμηθήκατε να αλλάξετε όλοι το username) για να μην γίνει μπάχαλο,

Σε πρώτη φάση θα κάνουμε τις αλλαγές όσοι μας ζητήσουν αλλά για μια φορά. Για να επαναληφθεί θα πρέπει να υπάρχει σοβαρός λόγος.

Επομένως σκεφθείτε καλά πριν ζητήσετε αλλαγή.