Αλλαγες Usernames

Re: Απάντηση: Αλλαγες Usernames

Ο λόγος που εγώ πάντως διάλεξα να κάνω αλλαγή username είναι διότι εμφανιζόμενο πλήρες το όνομα μου σε πάμπολλες σελίδες , αρκεί να το "χτυπήσει" κανείς στο google και θα βρει πολλές καταχωρήσεις που θεωρώ ότι δεν ενδιαφέρουν τρίτους άσχετους παρά μόνον τους εδώ φίλους και συμφορουμίτες προς τους οποίου άλλωστε απευθύνονταν τα μηνύματα .

Στην περίπτωσή σου δεν έπρεπε να το κάνεις Δημήτρης Ν, αλλά Ντοκ! :flipout:

Πάντως αν αλλάξω username (που δε συντρέχει λόγος) θα είναι για να βάλω το κανονικό μου όνομα.
Κάτι σε Darth Stergios για παράδειγμα...:devil-smiley-029:

Re: Απάντηση: Αλλαγες Usernames

Ο λόγος που εγώ πάντως διάλεξα να κάνω αλλαγή username είναι διότι εμφανιζόμενο πλήρες το όνομα μου σε πάμπολλες σελίδες , αρκεί να το "χτυπήσει" κανείς στο google και θα βρει πολλές καταχωρήσεις που θεωρώ ότι δεν ενδιαφέρουν τρίτους άσχετους παρά μόνον τους εδώ φίλους και συμφορουμίτες προς τους οποίου άλλωστε απευθύνονταν τα μηνύματα .

είναι ο μόνος λόγος που με κάνει να το σκέφτομαι σοβαρά επίσης.

η κοινότητα με ξέρει αρκετά ήδη και φυσικά όταν πρόκειται γιά σοβαρά πράγματα (πχ καταγγελίες) θα το κάνω επώνυμα.

Ναι το σκέφτομαι σοβαρά.

Ρε παίδες το είπα και με έχει χαλάσει κιόλας η ιστορία…εγώ αιτούμε και δημόσια το user id havoc (θα το κάνω και στο λινκ…) τη θα γίνει τότε ? σαφώς και έχω το δικαίωμα και πέστε μου ότι δεν θα το κάνετε αλλά με αιτιολόγηση… γιατί τότε θα συμφωνείτε σε όσα λέω… να δούμε πως θα δουλέψει αυτό…

Απάντηση: Re: Αλλαγες Usernames

Ρε παίδες το είπα και με έχει χαλάσει κιόλας η ιστορία…εγώ αιτούμε και δημόσια το user id havoc (θα το κάνω και στο λινκ…) τη θα γίνει τότε ? σαφώς και έχω το δικαίωμα και πέστε μου ότι δεν θα το κάνετε αλλά με αιτιολόγηση… γιατί τότε θα συμφωνείτε σε όσα λέω… να δούμε πως θα δουλέψει αυτό…

Φυσικά θα στο κάνουμε και μετά θα μείνεις με το havoc. Θες;

Μα δεν λέμε κάτι το διαφορετικό. Ελληνικά μιλάμε.

Οι αλλαγές username δεν πρέπει να γίνονται για πλάκα και επαναλαμβάνω ότι θα γίνονται μόνο μια φορά για να δώσουμε σε κάποιον την δυνατότητα να το αλλάξει είτε επειδή έκανε λάθος, είτε επειδή θέλει να γίνει επώνυμος, είτε επειδή ανώνυμος κλπ.

Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί τόσος οδυρμός και μηνύματα για κάτι απλό.

καλα εχει μεγαλη πλακα!!! μπηκα σημερα στα μαιλ μου εδω και κοιταγα κατι ονοματα...babisK ,Νίκος Σχ και το καινουργιο του Havoc και ειπα.....
καλα ρε συ ποτε εστειλες μυνηματα σ αυτους? και που τους ξερεις?

αλλα μετα ειδα της αλλαγες και καταλαβα

Τάσο, όχι δε θα μου άρεσε ίσως με ενόχλησε η μαζικότητα των αλλαγών… καθόλου παράξενο μια και μεγαλώνουμε και αποκτούμε και κουσούρια,… Σαφώς και δέχομαι την άποψη/ερώτημα σου γιατί γίνεται λόγος η θέμα για κάτι ασήμαντο… ίσως ο τρόπος που επικοινωνιακά βγήκε η ιστορία να ήταν λάθος σε βαθμό που έσπρωξε κάποιους να αλλάξουν το userid τους εκεί πιστεύω ότι καταλήγει η ιστορία…