Ντινο, ξεκινησαμε να κρυβουμε τα χρονακια μας σιγα σιγα?
![]()
Αμα βρείτε ποιος είμαι ... δώρο το avatar !!!
Ντινο, ξεκινησαμε να κρυβουμε τα χρονακια μας σιγα σιγα?
![]()
με βρήκες ρε; ουστ ...
Ο λόγος που εγώ πάντως διάλεξα να κάνω αλλαγή username είναι διότι εμφανιζόμενο πλήρες το όνομα μου σε πάμπολλες σελίδες , αρκεί να το "χτυπήσει" κανείς στο google και θα βρει πολλές καταχωρήσεις που θεωρώ ότι δεν ενδιαφέρουν τρίτους άσχετους παρά μόνον τους εδώ φίλους και συμφορουμίτες προς τους οποίου άλλωστε απευθύνονταν τα μηνύματα .
Ο λόγος που εγώ πάντως διάλεξα να κάνω αλλαγή username είναι διότι εμφανιζόμενο πλήρες το όνομα μου σε πάμπολλες σελίδες , αρκεί να το "χτυπήσει" κανείς στο google και θα βρει πολλές καταχωρήσεις που θεωρώ ότι δεν ενδιαφέρουν τρίτους άσχετους παρά μόνον τους εδώ φίλους και συμφορουμίτες προς τους οποίου άλλωστε απευθύνονταν τα μηνύματα .
Ρε παίδες το είπα και με έχει χαλάσει κιόλας η ιστορία…εγώ αιτούμε και δημόσια το user id havoc (θα το κάνω και στο λινκ…) τη θα γίνει τότε ? σαφώς και έχω το δικαίωμα και πέστε μου ότι δεν θα το κάνετε αλλά με αιτιολόγηση… γιατί τότε θα συμφωνείτε σε όσα λέω… να δούμε πως θα δουλέψει αυτό…
Εεετσι ο Ραμπο.
Δεν ειμαι ο ntinos1972 ομως.
Ειμαι ο Κολέζας.
![]()
Σε μας αναφέρεσαι Βασίλη ή στα μέλη που έτρεξαν να αλλάξουν το username τους;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.