Τάσο, όχι δε θα μου άρεσε ίσως με ενόχλησε η μαζικότητα των αλλαγών… καθόλου παράξενο μια και μεγαλώνουμε και αποκτούμε και κουσούρια,… Σαφώς και δέχομαι την άποψη/ερώτημα σου γιατί γίνεται λόγος η θέμα για κάτι ασήμαντο… ίσως ο τρόπος που επικοινωνιακά βγήκε η ιστορία να ήταν λάθος σε βαθμό που έσπρωξε κάποιους να αλλάξουν το userid τους εκεί πιστεύω ότι καταλήγει η ιστορία…
Στην περίπτωσή σου δεν έπρεπε να το κάνεις Δημήτρης Ν, αλλά Ντοκ!![]()
Πολυ χρησιμη η απλοποιηση της διαδικασιας. Ηθελα καιρο να αλλαξω το ονομα μου για τους ιδιους λογους που ανεφερε ο Δημητρης Νι (Χαιρετισμους στον Κωνσταντινο Βητα).
Εμένα η ιστορία με έχει μπερδέψει…αρχίζω να διαβάζω thread και δεν αναγνωρίζω ποιος έχει γράψει τι και γιατί βλέπω quotes με παλιά username και συνέχιση με καινούργιο… άντε να αλλάξουμε όλοι username να γίνει το μπάχαλο…
Ρε παίδες το είπα και με έχει χαλάσει κιόλας η ιστορία…εγώ αιτούμε και δημόσια το user id havoc (θα το κάνω και στο λινκ…) τη θα γίνει τότε ?
Παρακαλώ όμως ενημερωθώ για πιθανές αλλαγές σε ονόματα των Browser και Havoc για να μην γίνει κανα λάθος και τσακώνομαι με λάθος άνθρωπο.
Επίσης μεταφέρω δημόσια την αίτηση αλλαγή ονόματος του Τάκη σε Κούλης.
![]()
Δεν είναι τελικά άσχημο, το γίνονται αυτές οι αλλαγές, ήταν σίγουρα κάτι ( επιλογή που έλειπε ), και πάρα πολύ καλό το γεγονός ότι οι αλλαγές αυτές μπορούν να γίνουν με ένα μέϊλ, ένα π.μ.
Ενα ευχαριστώ στα παιδιά Τάσο και Νίκο, που ξοδεύουν αρκετό από τον προσωπικό τους χρόνο, για να μπορούμε όλοι εδώ μέσα να κάνουμε την τρέλα μας.
Εμένα πάντως δεν χαλάει καθόλου το δικό μου, άλλωστε οι περισσότεροι με ξέρετε και από πρίν.
Αυτό άμα θέμε το πιστεύουμε.Εγώ είμαι εγώ !!!!
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.