Αλλαγή 4 panasonic 55vt50

Μετά απο νέα επικοινωνία του δικηγόρου, επιμένει η καταστηματάρχης ότι ο πωλητής της είπε ότι δεν την φέρνουν την 64αρα την πλασμα! LOL! Ε τότε αναγκαστικά πρέπει να ζητήσουμε τα λεφτά πίσω της λέει ο δικηγόρος μου. Απαντά ότι η panasonic δεν την έχει γυρίσει τα λεφτά ακόμα. Παίρνει ο δικηγορος την Panasonic και του λενε πραγματι δεν έχει γίνει ακόμα η επιστροφή χρημάτων, θέλει κάποιες μέρες για να γίνει λογιστικά, αλλά και να επιστρέψω την τηλεόραση στο καταστημα. Ο δικηγόρος είπε ότι αύριο θα επιστρέψω την τηλεόραση και θα μου υπογράψουν χαρτί πως εντός 5 ημερών θα πάρω τις 2500 ευρώ στο χερι. Η καταστηματάρχης συμφώνησε τελικά και είπε μόλις η Panasonic της δώσει τα χρήματα θα μου τα επιστρέψει!

Το θέμα είναι πόσες μέρες θα φάω και αν παραγγείλλω από αλλού την ps64e8000 πόσες μέρες θα κάνουν να μου την φέρουν.

Ο tsampas.gr που την έχει 2500 είναι αξιόπιστο; Έχει αγοράσει κανείς;

Μια χαρα καταστημα ειναι ο tsampas, στο κεντρο της Αθηνας ειναι στην ομονοια. Εχω αγορασει 3 φορες εκει μικροτερης αξιας πραγματα. Παρε τα χρηματα σου πρωτα και μετα βλεπεις τι θα κανεις.

Συχνά στα μικρότερα μαγαζιά, ταλαιπωρείσαι λίγο μέχρι να βγάλεις άκρη με τις εγγυήσεις. Ίσως να κοίταγες σε μαγαζί τύπου media markt;

Συχνά στα μικρότερα μαγαζιά, ταλαιπωρείσαι λίγο μέχρι να βγάλεις άκρη με τις εγγυήσεις. Ίσως να κοίταγες σε μαγαζί τύπου media markt;

Πηγα αλλα την εχει 2899 και δεν εχω δυνατοτητα να ανεβω 300 αυτη την στιγμη...Μονη λυση tsampas ή αλλη φθηνοτερη απο μεγαλο καταστημα.Αλλα ας παρω πρωτα τα λεφτα και βλεπουμε...

Τsampas και κανένα πρόβλημα, έχει πάρει ο αδερφός μου 2 τηλεοράσεις απο εκεί με εγγύηση αντιπροσωπείας.

Αυριο πρωι στις 10 ερχονται απο το καταστημα με φορτηγο, φορτωνουμε την 55vt50 και πιστωτικο επιστροφης παμε στην intertech. Εκει παραδιδω την τηλεοραση και μου δινουν χαρτι οτι θα μου βαλουν τα χρηματα στον λογαριασμο τις 2 επομενες εργασιμες.Με το που παρω το χαρτι παμε απο το καταστημα και μου δινει τα υπολοιπα χρηματα του καταστηματος. Μετα παιρνω tsampas.gr και παραγγελνω ps64e8000 στα 2500

Ελπιζω αυριο να πανε ολα καλα

Η τηλεοραση πηγε πισω στην intertech, υπογραφηκε το δελτιο επιστροφης αγορας το οποιο το εχω εγω μαζι με το χαρτι doa απο το καταστημα. Ο διευθυντης στην intertech μου ειπε οτι μεχρι το μεσημερι θα εχουν μπει ηλεκτρονικα τα χρηματα προς το καταστημα. Αυριο πρωι θα μου τα μεταφερει μεσω web banking το καταστημα. Ελπιζω να τηρηθουν ολα σωστα...

Άλλη μια μέρα χαμένη και αρχίζω και τα παίρνω. Όλη μέρα περιμενα απο intertech να περάσει τα λεφτά. Πήρα στις 12 στο λογιστήριο και η υπάλληλος με ειρωνία μιλώντας (μου είπε γιατί παίρνετε εσείς κι όχι το κατάστημα κλπ) μου απάντησε οτι τα λεφτά θα μπουν στο κατάστημα σε 2 ώρες τοπ. Η ώρα είναι 16.30 κι ακόμα τα λεφτά δεν πέρασαν ηλεκτρονικά στο κατάστημα. Ετσι λέει η μαγαζάτορας δηλαδή...Για να δουμε αύριο ποιος κοροιδεύει ποιον...Θέλουν τον δικηγόρο τους μου φαίνεται...

Ξερεις πολλες τραπεζες βρε polakis που να μπορουν να μεταφερουν χρηματα απο μια τραπεζα σε αλλη και να φανουν τα χρηματα την ιδια μερα; Το valeur δεν το εχεις ακουσει ποτε; Μου φαινεται πως σου αρεσει να παραπονιεσαι διαρκως.

Ξερεις πολλες τραπεζες βρε polakis που να μπορουν να μεταφερουν χρηματα απο μια τραπεζα σε αλλη και να φανουν τα χρηματα την ιδια μερα; Το valeur δεν το εχεις ακουσει ποτε; Μου φαινεται πως σου αρεσει να παραπονιεσαι διαρκως.

Χθες εγινε η μεταφορα αλλα τεσπα...

Τελικα 19.15 με πηρε το καταστημα και ελαβε επιτελους τα χρηματα! Αυριο πρωι τελικα παω απο εκει, μου δινει επιταγη ημερας και παω τραπεζα και εισπραττω!

Επισης μολις μιλησα με tsampas και μου ειπε οτι αυριο 2.30-6.30 ερχεται η 64αρα samsung!

Κολασμενη μερα αυριο!!!

polakis επειδη και εγω ειμαι στην τετερτη αλλαγη την επομενη φορα θα παμε μαζι να κανουμε αγορα απο το ιδιο μαγαζι.Θα μας βλεπουν και θα λενε : ερχονται παλι οι τρελοι.....

Με τα λεφτα στο χερι περιμενω τον tsampas να μου φερει 2.30-6.30 την samsung plasma ps64e8000!

Επιτέλους!

Επόμενο σχόλιό μου στο τοπικ εντυπώσεων της 64αρας!!!

Τί σόι τσάμπας είναι αυτός ο tsampas που ζητάει 2500 ευρώ για μία απλή συσκευή απεικόνισης?
Με το καλό να τη λάβεις!:2thumb22sup: