Αλλαγή 4 panasonic 55vt50

Σημερα μου ειπαν απο καταστημα οτι τα χρηματα δεν μου τα γυριζουν πισω. Να παρω οτι θελω στα 2500 ή παραπανω. Αν μου αφήσει την 64e8000 στα 2500 (σκρουτζ ο tsampas την εχει τοσο) την παιρνω. Της την ζητησα και μου ειπε να την παρω αυριο για να δει "και καλα" διαθεσιμοτητα...Τα νεώτερα αύριο πρωί-μεσημέρι.

Πάντως και απο Samsung πλευρά ΔΕΝ διαβάζω τα καλύτερα .... απλά δεν υπάρχει ακριβή tv χωρίς πρόβλημα ...

Τί προβλήματα έχεις διαβάσει;

Καταρχήν είναι σίγουρο οτι θα ακους το buzzing του τροφοδοτικού.
Επίσης αν σου κάτσει στραβή έμπλεξες γιατα καλά, ετσι όπως τα γράφουν οι χρήστες το customer service μου θυμίζει την διαφήμιση του Jack Daniels που πετάνε τους φελους ...

Επίσης αν σου κάτσει στραβή έμπλεξες γιατα καλά, ετσι όπως τα γράφουν οι χρήστες το customer service μου θυμίζει την διαφήμιση του Jack Daniels που πετάνε τους φελους ...

Ενοχλεί πολύ το buzzing; Πόσο δυνατό είναι;

Περιμένω το κατάστημα να με ενημερώσει για την διαθεσιμότητα και την τιμή της Samsung PS64E8000. Μου είπε σήμερα, αύριο θα μου απαντήσει. Τώρα γιατί καθυστερεί από χθες δεν ξέρω. Ένα τηλέφωνο υπόθεση είναι. Πιστεύω ότι κερδίζει χρόνο για να δει αν την παίρνει να μου την αφήσει 2500, όσο το έχει και ο tsampas.gr γιατί της είπα ότι δεν δίνω φράγκο παραπάνω. Πάντως αν πει όχι και ζητήσει λεφτά παραπάνω, θα μιλήσει με δικηγόρο για να διεκδικήσω τα χρήματα κανονικά πίσω επίσημα μέσω νομικής οδού και να την πάρω από αλλού στα 2500. Από αυτήν εξαρτάται...Αυτή θα χάσει

Απάντηση: Re: Αλλαγή 4 panasonic 55vt50

Ακη, εσυ τελικα πηρες την Panasonic ή καποια αλλη;

Re: Απάντηση: Re: Αλλαγή 4 panasonic 55vt50

Ακη, εσυ τελικα πηρες την Panasonic ή καποια αλλη;

Tακη ΤΙΠΟΤΑ, άλλαξα χόμπι και στράφηκα σε άλλες αγορές.

Ψάχνω τηλεόραση 55αρα εδώ και 5 μήνες και μόνο προβλήματα διαβάζω.

Το να δώσω 2500 και να τρέχω να μου λείπει !!!!
(μιλάω για vt50 & es8000)

Οποιος θελει να δει tv ας πάει στο σαλόνι.

Ειλικρινά πριν πάρω τηλεόραση θα κάνω μια νομική ασφαλια στην DAS να κυνηγάει τα "service" και τις εταιρίες.

Επισης περιμενω να δω τι θα παρουσιάσουν στην CES τον Γενάρη.

Μίλησε με δικηγόρο μου το κατάστημα και του είπε ότι καθυστερεί γιατί η intertech δεν επέστρεψε χρήματα αλλά της έδωσε πιστωτικό για μελλοντική αγορά και πρέπει να δώσει λεφτά και στην samsung τώρα για να μου δώσει την τηλεόραση! Α και ακόμα μέχρι χθες το απόγευμα δεν είχε βρει τον πωλητή της Samsung που συνεργάζεται για να μαθει διαθεσιμοτητα και τιμη...LOL! Είπε στον δικηγόρο μου να την πάρει σήμερα μετά την 13.00 για να μας πει τί έγινε.

Με βλέπω για νέα ταλαιπωρία με το καταστημα. Την γκαντεμιά μου μέσα...

καλα φιλε Cinemusic - Ανδρέας,τι περιμενες να κανει.Εδω στο Ελλαντα δεν υπαρχουν εμποροι,αλλα μπακαληδες με δυνατες εταιρειες στα χερια τους.Αναρωτιεμαι πως θα αλλαξει η κατασταση αυτη.

Το παραμυθι συνεχιζεται. Την πηρε ο δικηγορος μου και του ειπε παλι οτι δεν βρηκε τον πωλητη της Samsung που συνεργαζεται! LOL! Της λεει αν ημουν καινουριος πελατης θα του λεγατε οτι δεν βρισκετε τoν πωλητη και πηγαιντε αλλου; Της λεει Δευτερα να κλεισει το θεμα ειτε με χρηματα πισω ειτε με samsung 64e8000! Του λεει καποιο αλλο μοντελο; Της λεει οχι αυτο θελει! Τελειωνετε την Δευτερα για να μην αρχισουμε τα εξωδικα της λεει...Παει κι αυτη η εβδομαδα...

Last edited:
Παιδια μια γρηγορη ερωτηση.
Ειμαι κάτοχος μια 50VT50 εδω και 10 ημέρες.Παρατηρησα καποια κοκκινα pixel ,μονο στο μαυρο χρωμα της εικονας οταν παιζω γραφικα στη τηλεοραση π.χ playstation 3 ή καποια ταινια -όχι σε όλες - πάλι στο μαύρο όταν παιζω από media player.
Είναι κα´ποια ρυθμιση που πρέπει να αλλάξω? Ή υπαρχει κάποιο προβλημα?
Κατα τα άλλα η εικόνα είναι κορυφαία!

Re: Απάντηση: Re: Αλλαγή 4 panasonic 55vt50

Το παραμυθι συνεχιζεται. Την πηρε ο δικηγορος μου και του ειπε παλι οτι δεν βρηκε τον πωλητη της Samsung που συνεργαζεται! LOL! Της λεει αν ημουν καινουριος πελατης θα του λεγατε οτι δεν βρισκετε τoν πωλητη και πηγαιντε αλλου; Της λεει Δευτερα να κλεισει το θεμα ειτε με χρηματα πισω ειτε με samsung 64e8000! Του λεει καποιο αλλο μοντελο; Της λεει οχι αυτο θελει! Τελειωνετε την Δευτερα για να μην αρχισουμε τα εξωδικα της λεει...Παει κι αυτη η εβδομαδα...
Δεν το χειρίζεσαι ψύχραιμα και θα το χαλασεις στο τελος....

Tακη ΤΙΠΟΤΑ, άλλαξα χόμπι και στράφηκα σε άλλες αγορές.

Ψάχνω τηλεόραση 55αρα εδώ και 5 μήνες και μόνο προβλήματα διαβάζω.

Το να δώσω 2500 και να τρέχω να μου λείπει !!!!
(μιλάω για vt50 & es8000)

Οποιος θελει να δει tv ας πάει στο σαλόνι.

Ειλικρινά πριν πάρω τηλεόραση θα κάνω μια νομική ασφαλια στην DAS να κυνηγάει τα "service" και τις εταιρίες.

Επισης περιμενω να δω τι θα παρουσιάσουν στην CES τον Γενάρη.

Αν περιμενεις να μη διαβασεις προβληματα στο net από τον καθε πειραγμένο και επισης παντα το ''νεο μοντελο'', το μονο σιγουρο ειναι οτι δεν θα παρεις ποτε TV....

Παιδια μια γρηγορη ερωτηση.
Ειμαι κάτοχος μια 50VT50 εδω και 10 ημέρες.Παρατηρησα καποια κοκκινα pixel ,μονο στο μαυρο χρωμα της εικονας οταν παιζω γραφικα στη τηλεοραση π.χ playstation 3 ή καποια ταινια -όχι σε όλες - πάλι στο μαύρο όταν παιζω από media player.
Είναι κα´ποια ρυθμιση που πρέπει να αλλάξω? Ή υπαρχει κάποιο προβλημα?
Κατα τα άλλα η εικόνα είναι κορυφαία!

Είναι διάσπαρτα; Μήπως είναι dithering; Αν βάλεις μια γκρι καρτέλα, τα βλέπεις;

Είναι διάσπαρτα; Μήπως είναι dithering; Αν βάλεις μια γκρι καρτέλα, τα βλέπεις;

Ναι,ειναι διασπαρτα.Δεν είναι σταθερα .Μερικες φορές ακολουθούν το περίγραμμα κάποιων μαύρων φόντων.
Μου το κάνει κυρίως στο Playstation 3.
Π.Χ Στο Media Player που έχω , HiMedia 910 B ,παρόλου που το αρχικό μενού είναι με γραφικά και είναι μαύρο δεν εχω κανένα θέμα.

Δεν έχω ιδέα που μπορεί να οφείλετε ή τι μπορεί να είναι?
Οταν λες γκρι καρτέλα ,μπορείς να μου πεις τι εννοείς?

Υπόψιν δεν εμφανίζεται πουθενά αλλού.

Εννοώ να βάλεις όλη την οθόνη να δείχνει το ίδιο χρώμα, ένα γκρι. Συνήθως, τέτοια μπορείς να βρεις σε δισκάκια με πάττερν, ή μέσω ενός υπολογιστή.