Αλλαγή 4 panasonic 55vt50

Ευχαριστώ παιδιά. Αν και δεν τελείωσε ακόμα τίποτα βέβαια. Τώρα έχω αγώνα με το κατάστημα για το αν θα μου δώσει χρήματα μετά από μήνες ή αν θα μου δώσει στα ίδια λεφτά την PS64E8000 την plasma. Στο skroutz πάντως παίζει στα ίδια λεφτά αυτή την στιγμή από κάποια καταστήματα. Ελπίζω να μου την δώσει...Βέβαια όλα αυτά θα τα χειριστεί ο δικηγόρος μου για να είναι πιο επίσημη η φάση...

Απο τη στιγμη που φαινεται να υπαρχει καλη διαθεση, μη μπλεξεις δικηγορους.

Δοκιμασε απλα κι ευγενικα να βγαλεις ακρη με το κατασταση μονος σου καταρχην.

Θεωρητικα το καταστημα δεν εχει να χασει τπτ πλεον οποτε θα σε εξυπηρετησει κανονικα.

Τωρα αν σου δωσει και την Samsung 30 Ευρω παραπανω απο το skroutzh, imho μην ασχοληθεια. Αρκετα ταλαιπωρηθηκες ηδη.

Όλα πάνε καλά μέχρι τώρα! Αν τελειώσουν όλα σωστά, Samsung PS64E8000 here i come!!!

Το ότι η PS64E8000 μπορεί να είναι υποδεέστερη, το έχεις σκεφτεί;
Για αρχή, δεν θα έχουν την ίδια στάθμη μαύρου.

Το ότι η PS64E8000 μπορεί να είναι υποδεέστερη, το έχεις σκεφτεί;
Για αρχή, δεν θα έχουν την ίδια στάθμη μαύρου.

Φιλε μου το γνωριζω. Αλλωστε λογικα ολες ειναι χειροτερες απο τις φετινες top panasonic ετσι δεν ειναι; Αλλα απο το να βρω την υγειά μου απο ανομοιομορφιες και λοιπες ψυχοβγαλτικες καταστασεις,ε ας εχω και ενα κλικ χειροτερο μαυρο. Εσυ τι θα προτεινες στις 55+ ιντσες και στις 2500 περιπου; Mήπως να ξαναπάρω panasonic; Ή να μην πάρω καμία επειδή όλες είναι χειρότερες από panasonic; LOL!

Last edited:
Εγώ δεν έχω να σου κάνω κάποια πρόταση, αλλά από ότι έχω καταλάβει περιμένεις την εικόνα να είναι άψογη. Αυτό σημαίνει πολύ χαμηλές στάθμες μαύρου, σταθερό ολικό γάμμα, και ομαλή κίνηση. Αν σε ενοχλούσαν θέματα όπως το DSE που φαινόταν σε συγκεκριμένες σκηνές (π.χ. παναρίσματα), νομίζω θα σε ενοχλούν περισσότερο οι υψηλότερες στάθμες μαύρου (που θα τις βλέπεις συνέχεια), τα floating blacks (που πάλι θα τα βλέπεις συχνά), και η κίνηση χωρίς παρεμβολή.
Νομίζω ότι αφήνεις ένα φαινόμενο που θα βλέπεις σπανιότερα, για περισσότερα προβλήματα που θα βλέπεις συχνότερα.
Δεν σε προβληματίζει αυτό;

Μπορεις να μου εξηγησεις λιγο τί σημαίνει υψηλότερες στάθμες μαύρου και κίνηση χωρίς παρεμβολή. Σε τι βαθμό ενοχλούν; Δεν τα πολυξέρω αυτά. Thanks

Να φροντίσεις να την δεις κάπου να παίζει πριν την αγοράσεις...

Την ειδα σημερα στο media markt συγγρου. Λιγο πιο δίπλα είχε την 65vt50. Έπαιζαν την ίδια ταινία. Δεν είδα και τρελές διαφορές πάντως. Τί να πω, δεν ξέρω...

Φιλε πολακις λαβε ως σημαντικα αυτα που σου λεει ο Γιωργος.Με την σαμσουνκ μετα αν χρειαστεις αλλαγες δεν ειναι πανασονικ θα μπλεξεις ασχημα

Ρε παιδιά δηλαδή μου λέτε ότι εκτός πανασόνικ να μην πάρω τίποτα άλλο; Είναι δυνατόν; Δηλαδή όλοι που αγοράζουν άλλα μοντέλα τί επαθαν;

Τίποτα δεν έπαθαν. Όπως τίποτα δεν έπαθαν και όσοι κράτησαν τις πανασόνικ, παρά DSE. Εξαρτάται τι ψάχνει κανείς από μια τηλεόραση.
Εγώ απλά επισημαίνω ότι ψάχνεις το τέλειο, και κατά εμένα προχωράς σε αντίθετη κατεύθυνση.
Βέβαια, δεν έχω να σου προτείνω κάτι. Από την στιγμή που δεν σε ικανοποίησαν οι πανασόνικ, πρέπει να πας σε διαφορετική μάρκα. Και πραγματικά δεν έχεις πολλές επιλογές, ίσως η σάμσουνγκ είναι η μοναδική εναλλακτική σε πλάσμα. Απλά, μπορεί να σου φανεί χειρότερη μόλις έρθει σπίτι, και εκεί πραγματικά δεν θα έχεις επιλογές.
Όπως είπε και ο Πάνος, θα έχεις άλλη αντιμετώπιση. Εμένα μου πήρε 2,5 μήνες να πετύχω αντικατάσταση ψυγείου που (πιστοποιημένα από τον τεχνικό τους) η κατάψυξη δεν πάγωνε. Επέμεναν σε αλλαγή μοτέρ σε ψυγείο 3 μηνών (και με 2 αντικαταστάσεις στο ενδιάμεσο).

Γιωργο εγω στην τελευταια tv ωρων μολις την ανοιξαν κατι ετριζε και βρηκα κλωτσημενες βιδες που δεν ηταν καν βιδωμενες στην πλατη .Εχω κανει τα παντα με τις διαδικασιες στο σερβις και εχω 2 βδομαδες με 1500 ευρω πληρωμενα.Στη σαμσουνκ επικρατει μπαχαλο.Οι πριν λιγα χρονια τελειωμενοι εκει εχουν γινει υπευθυνοι και φυγαν πολλα ατομα εν οψη κρισης.Βασικα στελεχοι.Ειναι αναισθητοι.Δεν σου αλλαζουν την συσκευη ενω εχεις προβλημα οχι για dse κτλ.Αν δεις την 8000 την πρωτη την δικη μου ηταν σαν χριστουγεννιατικο δεντρο απο περιμετρκα λεντακια να φωτιζουν ασχημα το πανελ και αυτο σου λενε μαζι με το clouding ειναι ιδιωμα της τεχνολογιας.Σου μιλαω γαι χαλι στις tv και δεν συγκινουνται.Αυτο που εκανες στην πανασονικ στο εξαμηνο με την σαμσουνκ με σοβαρο προβλημα ακομα και με καμμενο πανελ θα επερνες απαντηση στο διμηνο.Δεν παλευονται .Τηλεφωνο 4 φορες τη μερα και τιποτα.Σαν να μιλας σε τοιχο.Και ο τοιχος θα ραγιζε.Αυτοι οχι.

Εντάξει η συγκεκριμένη Samsung δεν θα την έλεγα αντίθετη κατεύθυνση σε σχέση με την vt.
Το ότι έχει λίγο υψηλότερη στάθμη μαύρου πιθανόν να μην είναι καν αντιληπτό με το μάτι.

Υψηλότερη στάθμη μαύρου και έλλειψη motion interpolation αλλά καλύτερη σε τηλεοπτικό σήμα και με λιγότερο dithering.

Για εμένα συνολικά λόγω 9" επιπλέον κερδίζει συνολικά.

55-inch-16x9-vs-64-inch-16x9.png

Βέβαια ακούω ότι ο Polakis παίζει και πολλά games και τον βλέπω και με κανένα burn in είτε στην μια είτε στην άλλη. Οι πλάσμα δεν τα συγχωρούν αυτά τα χόμπι.

Φαντάζομαι σύντομα θα μας και ο polakis την γνώμη του... Ελπίζω να του φανεί καλύτερη από την πανασόνικ (άσχετα με το τι λέμε οι υπόλοιποι).

Πες οτι την πηρες και βρηκες δυο πιξελ καμμενα που σε ενοχλουν και θες αλλαγη τι κανεις;Kαι τα πιο πολλα καταστηματα και αυτα μολις ακουν αλλαγη σαμσουνκ tv ανατριχιαζουν και σε στελνουν εσενα στην εταιρεια να τα βγαλεις περα εσυ.Eιναι σαν να μιλας με τους υψηλα ισταμενους Nταου Πεντελης

Παίζω games ναι αλλά αρχικά για τις 1000 πρώτες ώρες στην Panasonic έπαιζα σε μικρότερη tv. Κι αν έπαιζα στην vt50, έπαιζα fifa13 χωρίς κανένα HUD πάνω, ούτε σκορ, ούτε ονόματα τίποτα. Πρόσεχα πάρα πολύ. Δεν είχα πρόβλημα με ir-burn in. Ελπίζω να έχω νεώτερα αύριο γιατί δεν με πήρε κανείς σήμερα τηλέφωνο...

Δεν έχω αποφασίσει ποιά θα πάρω. Ζυγίζω τα υπέρ και τα κατά της κάθε τηλεόρασης, διαβάζω και reviews εξωτερικού. Πάντως αν δεν κάνω λάθος η 64Ε8000 βγήκε 2η στο hdtv shoutout 2012, έτσι δεν είναι;

polakis χαρας το κουραγιο σου φιλε.Μην το αφησεις ετσι ομως.Πριν παρουν τα ευρω ολο τεμεναδες ειναι,μετα ξεχναν ποιος εισαι.

Σημερα μου ειπαν απο καταστημα οτι τα χρηματα δεν μου τα γυριζουν πισω. Να παρω οτι θελω στα 2500 ή παραπανω. Αν μου αφήσει την 64e8000 στα 2500 (σκρουτζ ο tsampas την εχει τοσο) την παιρνω. Της την ζητησα και μου ειπε να την παρω αυριο για να δει "και καλα" διαθεσιμοτητα...Τα νεώτερα αύριο πρωί-μεσημέρι.