Δημήτρης Ιωάννου
AVClub Fanatic
Δημήτρη στο μυαλό μου είσαι.
Έχουμε τα ίδια γούστα φαίνεται.
Από τις φωτο που βλέπω η Giulietta φαίνεται πολύ καλή και θα έχει νομίζω τους κινητήρες που φοράει η mito με μπόλικα αλογατάκια. Το περιμένω με ανυπομονησία.
Για τη Giulia δεν βλέπω ορατές διαφορές στις φωτο και δεν ξέρω αν θα αντέξω ως τότε. Αν το παρουσιάσουν μέχρι το καλοκαίρι και με πείσει οτι έχει κάτι σημαντικό παραπάνω μπορεί να κάνω την παλικαριά και να το περιμένω.
Το scirocco μου αρέσει κι αυτό αλλά μετά από την 159.
Θα το προτιμούσα πάντως από το insignia που είναι μεν καλό αλλά με τόσο όγκο αντε να βρεις χώρο να παρκάρεις.
Πέρα από όλα αυτά στο βάθος του μυαλό μου είναι και η TBi και δεν αποκλείω τελευταία στιγμή, στην παράταση του ματς, να κάνω την υπέρβαση και να πάω εκεί.
Πετάει λέμε!!!!
Οντως έχουμε τα ίδια γούστα.
Και μάλλον μπήκα στο μυαλό σου απ τις περιγραφές σου.
Πάντως και το Scirocco δεν είναι μικρό,μια και αναφέρεις το πρόβλημα παρκαρίσματος.
Ούτε βέβαια η 159 ενώ η Giulietta είναι πιό κόμπακτ.
Εγώ :
1. Αγόρασα(με) αυτοκίνητο τον Δεκέμβριο..
2.Δεν έχω λεφτά !!
3.Αν είχα ,σε μικρομεσαίο θα έπαιρνα Giulietta με κλειστά μάτια.
Αν ήθελα οπωσδήποτε μεγαλύτερο θα περίμενα την Giulia που (λογικά) θα φυσάει.
(Η Alfa μπαίνει σε νέο κύκλο,προσπαθώντας να ανακτήσει μανιωδώς την "χαμένη" της ταυτότητα, ξεφεύγοντας από τον συντηρητισμό που έπεσε τα τελευταία χρόνια και ειδικά στο τέλος του 90.
Εξ ού και θα ξαναμπεί στην αγορά της Αμερικής μετά από χρόνια απουσίας.!)
Η το scirocco. αλλα θα επαιρνα την έκδοση R που βέβαια εκτοξεύεται σε άλλη κατηγορία τιμής.
Φυσικά τα όνειρα δεν κοστίζουν,εν αντιθέσει με τα αυτοκίνητα, οπότε ο κλήρος πέφτει σε εσένα..:antlers: