Αλλαγή αυτοκινήτου.Τι να πάρω;

Επειδή εκτός από την άλφα έχω κολλήσει και με το scirocco (έχω ρίξει πολύ διάβασμα πήγα και το είδα και μου άρεσε κι αυτό).
Βλέπω πολλοί είστε αρνητικοί θεωρείται οτι υπάρχει θέμα αξιοπιστίας;

Η 159 όντως θα αντικατασταθεί το 2011 από τη ''Τζούλια'' και φαίνεται να είναι πιό καλή αλλά ποιός περιμένει μέχρι τότε;

Το θέμα της κατανάλωσης με προβληματίζει αλλά από την άλλη δεν κάνω πολλά χιλιόμετρα και επίσης ζω σε επαρχία δεν μπλέκομαι με φανάρια και κίνηση που αυξάνει πολύ την κατανάλωση.

Στο δίλημμα 159 1.8 ή 1.75 ΤΒι μάλλον θα μείνω στο πρώτο γιατί και πρέπει να ξηλωθώ περισσότερο για την TBi αλλά πέρα από τα παραπάνω δεν είναι άσχημο να εξοικονομούμε λίγη βενζίνη και δεύτερο θα μπορέσω να εξοπλίσω το αυτοκίνητο καλύτερα και να βάλω πάνω ότι μου αρέσει (Δερμάτινο σαλόνι πχ που μου αρέσει πολύ http://automobiler.msk.ru/images/uploads/103824_6384.jpg )

Το scirocco τώρα όλα καλά και άγια, όμορφο πολλά άλογα αν και πιό φτωχό μέσα. Με κανένα δερμάτινο σαλονάκι φτιάχνει κάπως http://www.thetorquereport.com/2009_vw_scirocco_int.jpg και οι χώροι νομίζω οτι για μια οικογένεια με 2 παιδιά εξυπηρετούν τις βασικές ανάγκες δεν μιλάω για μετακομίσεις.
Μου φαίνεται όμως οτι ταιριάζει πιό πολύ σε 25άρη φανταστείτε αν το κρατήσω εγώ καμιά 15αριά χρόνια θα έχω φτάσει τα 55 και δε λέει.
Έτσι νομίζω, μπορεί να κάνω και λάθος.

Για σκόντα και διάφορα τέτοια δεν το συζητώ δεν μου αρέσει.
Το μάζντα 6 μου αρέσει αλλά έχει 2 μειονεκτήματα σε σχέση με το άλφα.
Είναι πιό μακρύ, θα πεις το άλλο μικρό είναι;Είναι λίγο πιό κοντό.
Δεύτερον είναι πιό αργό αλλά και το εσωτερικό του κατώτερο είναι http://www.mazda-madness.nl/nieuws/0mazda68.jpg και στην οδηγική συμπεριφορά κατώτερο είναι.
Τι να λέμε τώρα.
Μου φαίνεται οτι έχω καταλήξει και δεν το ξέρω ακόμα.

Last edited:
Εσωτερική σχεδίαση μηδέν, είτε πάρεις scirocco ή πάρεις ΡOLO, το ίδιο πάνω κάτω σαλόνι.
Για την αλφα, πέρα από τα έκπληκτικά φρένα, νομίζω ότι θα πρέπει να το ξανασκεφτείς.

Απάντηση: Re: Αλλαγή αυτοκινήτου.Τι να πάρω;

Εσωτερική σχεδίαση μηδέν, είτε πάρεις scirocco ή πάρεις ΡOLO, το ίδιο πάνω κάτω σαλόνι.
Για την αλφα, πέρα από τα έκπληκτικά φρένα, νομίζω ότι θα πρέπει να το ξανασκεφτείς.

Γιατί; Που κάνω λάθος;

όλοι εσείς οι αλφάδες ρε παιδιά γιά πείτε μου
πως μπορείτε να βλέπετε την ταχύτητα και τις στροφές μέσα από εκείνα τα παλιομοδίτικα μπουριά?

και μετά μου λέτε γιά σκοντα...

to scirocco αν δεν κανω λαθος βγαινει μονο 3πορτο...εισαι σιγουρος οτι σε βολευει το 3πορτο..οταν εχεις παιδια ..και γενικα να εισαι στο μπες βγες..για να μπει κοσμος πισω? και καμια πεθερα..αν χρειστει να μπει..που θα κατσει? στην μεση εχει ποτηροθηκη!

Στο πορτ παγκαζ η πεθερά και αν δεν της αρέσει να μην πάει μαζί !!!!!!!!!! :D

to scirocco αν δεν κανω λαθος βγαινει μονο 3πορτο...εισαι σιγουρος οτι σε βολευει το 3πορτο..οταν εχεις παιδια ..και γενικα να εισαι στο μπες βγες..για να μπει κοσμος πισω? και καμια πεθερα..αν χρειστει να μπει..που θα κατσει? στην μεση εχει ποτηροθηκη!

Η πεθερά μπαίνει στο πορτ μπαγκάζ και οι βαλίτσες από πάνω!:flipout:

Η δικιά μου έκανε το λάθος να μπει δύο φορές στο πίσω κάθισμα (φυσικά, χεχεχε), την πρώτη δεν ήξερε, τη δεύτερη πήρε δραμαμίνη!!!!!!

Η δικιά μου έκανε το λάθος να μπει δύο φορές στο πίσω κάθισμα (φυσικά, χεχεχε), την πρώτη δεν ήξερε, τη δεύτερη πήρε δραμαμίνη!!!!!!

Δραμαμίνη σε Peugeot ????????

Τσ τσ, αηδίες !!!!!!!!!!! :D

Έπαιρνα τις στροφές κάπως γρήγορα....δεν μπορώ να πω όμως μην με μηνύσει ο πρόεδρος των πεζών όπως τον Γιούρκα!!!!!! :flipout::flipout::flipout:...φυσικά όχι όσο ο Γιούρκας.

όλοι εσείς οι αλφάδες ρε παιδιά γιά πείτε μου
πως μπορείτε να βλέπετε την ταχύτητα και τις στροφές μέσα από εκείνα τα παλιομοδίτικα μπουριά?

και μετά μου λέτε γιά σκοντα...

αν και η καμερα ηταν σε λαθος υψος, παρε μια ιδέα..

attachment.php

τα οργανάκια πάντως ειναι απιστευτα. και το βραδυ ο κόκκινος φωτισμός πολύ sexy :driver:

Attachments

• myspeedo.jpg
    myspeedo.jpg
    74.9 KB · Views: 74
αν και η καμερα ηταν σε λαθος υψος, παρε μια ιδέα..

attachment.php

τα οργανάκια πάντως ειναι απιστευτα. και το βραδυ ο κόκκινος φωτισμός πολύ sexy :driver:

μπρρρ
αυτοί είναι χειρότεροι κι απ τους Ιαπωνες (στα φανάρια...)

Re: Απάντηση: Αλλαγή αυτοκινήτου.Τι να πάρω;

δεν μπορώ να καταλάβω πως αποφασίζει ο κόσμος να πάρει όμορφο αμάξι που θα βλέπουν οι άλλοι...

(ΑΝ υποθέσουμε τώρα ότι αυτό το πράμα είναι όμορφο....άν λέμε τώρα....):flipout: