Αλλαγή ενισχυτή

λοιπον κανω μια σουμα για μια γνωμη :)

Ο Cayin πεταει πολυ μπροστα τα φωνητικα.ειτε με το pc ειτε με cd player. Mε cd player ηταν καλυτερα τα πραγματα.

Ο Νad παιζει πολυ καλυτερα με το ifi τελικα. Με το cd player κραταει πισω τα φωνητικα.

Aυτα. Οποτε δεν ξερω εαν το ifi θα παρει ποδι στο μελλον. Θα δοκιμασω τον peachtree που εχει και dac.

Oποιαδηποτε συμβουλη δεχτην. Καληνυχτα σας

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

*με το cd player ειναι και καπως πιο ζεστο.

Last edited:
Nομίζω 9016 φοράει ο ροδάκινος. Δεν θα σ' αρέσει το αποτέλεσμα σε σχέση με τα burr brown του ifi υποθέτω. Πάντως από οδήγηση τα ice modules που φοράει ο ενισχυτής θα τα πάνε βόλτα τα ηχεία σου. Μεσουψηλά δεν ξέρω πως θα σου φανεί....

Ίσως η λάμπα που φοράει πάντως να τα γλυκάνει λίγο τα πράγματα. Έχει νομίζω στην προενίσχυση ή όχι;

Ναι, εχει λαμπα σαν φιλτρο.....το βαζεις On/off.αλλα μου παν ειναι πολυ μικρη διαφορα ....δεν κανει θαυματα.

Troll mode on

Ναι. Αλλά είναι ο χώρος ή είναι σημάδι αδυναμίας οδήγηση?

Troll mode off

Συγγνώμη που χάθηκα το Σ-Κ. Ο συμφορουμίτης που ανέφερα ήταν προφανώς ο Νίκος-More Peers και συνυπογράφω ό,τι έγραψε, άλλωστε έχει ακούσει τον 110 με περισσότερα ηχεία απ' ό,τι εγώ.

@Panoramix, καθόλου troll-mode: στη δική μου περίπτωση, που έχω μπουμάρισμα στον χώρο μου, είναι συνδυασμός και των δύο. Το βασικό πρόβλημα είναι ο χώρος, αλλά κι ο Densen δεν πάει πολύ χαμηλά, ούτε ελέγχει τα γούφερ με απόλυτο τρόπο. Βέβαια τα ηχεία μου είναι τα τρίδρομα Monitor Audio Silver 10, με δύο 8άρια γούφερ μόνο για τα μπάσα. Με τα Geometric Harmony Tower που ανέφερε ο Νίκος, το ζευγάρωμα ήταν άψογο, όπως είναι και με τα PMC Fb1i ενός φίλου (δίδρομα και τα δύο, με γραμμή μεταφοράς --τυχαίο; ).

Φλέρταρα με το off-topic, αλλά για να μη μένουν απορίες! -bye-

Καλημέραααα.

Φίλε Νικ δες εδώ έναν τύπο που δεν είχε λεφτά και έβαλε 2 ταπεινούς επαγγελματικούς να παίζουν τα jbl 580:

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Νομίζω κάτι δε πάει καλά στις χροιές...

κι εδώ (άκουσον-άκουσον) τολμάει και βάζει τους ίδιους τελικούς με 804Ν (ίδια μάρκα με τα δικά σου) και με ένα παπαροειδές υπολογιστή-media player συνδεδεμένο με behringer eq:

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Ρε δε πάνε καλά οι άνρωποι ρεεεεεε

Αυτός ο καινούργιος ψηφιακός ενισχυτής HiFime UDP80 που λέει ότι ενισχύει απευθείας το ψηφιακό σήμα (αν κατάλαβα καλά) αξίζει;
Δεν περιμένω να είναι high-end αλλά σε τί επίπεδο θα τον κατατάσσατε με βάση αυτούς που κυκλοφορούν στο εμπόριο; Π.χ. θα είναι ισάξιος με έναν Marantz PM6005?

Εχει και το καλό ότι γλιτώνεις την αγορά DAC!

Απάντηση: Re: Αλλαγή ενισχυτή

Αυτός ο καινούργιος ψηφιακός ενισχυτής HiFime UDP80 που λέει ότι ενισχύει απευθείας το ψηφιακό σήμα (αν κατάλαβα καλά) αξίζει;
Δεν περιμένω να είναι high-end αλλά σε τί επίπεδο θα τον κατατάσσατε με βάση αυτούς που κυκλοφορούν στο εμπόριο; Π.χ. θα είναι ισάξιος με έναν Marantz PM6005?

Εχει και το καλό ότι γλιτώνεις την αγορά DAC!

Υπάρχει μία γενική αρχή ,να ακούμε -να τεστάρουμε οι ίδιοι .
Μάλλον ζητάς να κάνουμε υποθέσεις αν αξίζουν τα 100 ευρώ πού κοστίζει ή αν <ακούγεται> σαν ενισχυτής ;

Στέργιο το ερώτημα είναι πόση ώρα μπορείς να αντέξεις να ακούς τον συνδυασμό

Από πολλή ώρα μέχρι καθόλου.
Εξαρτάται τι πηγή τον ταϊζεις.

Πάντως αν είναι μπέριγκερ αυτοί οι τελικοί θα έχουν "δέσει" με το ρολοφ τους ψηλά με τις ατίθασες κόρνες των τζιμπιελίων (ή με τα...έντονα τουήτερ των B&W).

Επί τω προκειμένω ο crown xls1500 θα ταίριαζε στο φίλο μας γάντι! Τον ακούω εδώ και μερικούς μήνες με τα γνωστά...Ιταλάκια με άριστα αποτελέσματα.

Από πολλή ώρα μέχρι καθόλου.
Εξαρτάται τι πηγή τον ταϊζεις.

Πάντως αν είναι μπέριγκερ αυτοί οι τελικοί θα έχουν "δέσει" με το ρολοφ τους ψηλά με τις ατίθασες κόρνες των τζιμπιελίων (ή με τα...έντονα τουήτερ των B&W).

Επί τω προκειμένω ο crown xls1500 θα ταίριαζε στο φίλο μας γάντι! Τον ακούω εδώ και μερικούς μήνες με τα γνωστά...Ιταλάκια με άριστα αποτελέσματα.

Με δουλεύεις μου φαίνεται Τα ιταλάκια είναι <αλλού> ,μη μπερδευόμαστε.Θυμάμαι πού ήθελες να τα πουλήσεις ,ευτυχώς πού δεν βρέθηκε κάποιος να τα πάρει

Απάντηση: Re: Αλλαγή ενισχυτή

Ε δώσε τα 805 και παρ τα κι εσύ τότε :P
Δε σε βλέπω να το κανεις όμως

Είχε έρθει στιγμή ,όταν τα πουλούσε ο Στέργιος,πού το σκεφτόμουν πολύ σοβαρά
Τώρα δε τα πουλάει .