Αρα αναμεσα σε αυτα και τα klipsch ξανακαταληγουμε στα klipsch λογω του οτι ειναι πιο ευκολοδηγητα μιας και ειναι πολυ πιο ευαισθητα?
Γιατι το λες αυτο? Στην ηχοεκφραση τα δινει με δωρο τον 1311 που λογικα σημαινει οτι μπορει να τα οδηγησει. Και τον 1911 τον δινει με τη σειρα RX. Και εκει που τα ακουσα και τους ειπα οτι εχω τον 1910 δεν μου ειπαν κατι τετοιο.
Οπως εγραψα και πιο πανω εχω ακουσει τα rf-82 σε συνδιασμο με τον ενισχυτη μου. Αυτο που μου αρεσε περισσοτερο στα klipsch ηταν οτι ηταν πιο clubίστικα, αν μπορω να τα χαρακτηρισω ετσι, με πιο εντονο μπασο και πιο τσιρικτες υψηλες. Κατι το οποιο δεν ηχαν τα Μ.Α. τα οποια θα τα χαρακτηριζα πιο μουσικα.:chinscratch:Όχι τόσο απλά..! Τα έχεις ακούσει? Δεν έχουν καμία σχέση στην ηχητική φιλοσοφία οι δυο εταιρίες..Καμία σχέση ο ήχος των MA με τα Klipsch. Και τα δύο καλά είναι αλλά δεν μοιάζουν καθόλου..Τα MA μου ακούγονται πιο "γλυκά" και "ζεστά" ενώ τα Klipsch έχουν πιο "σκληρές" ψηλές. Ακούγονται πιο "μεταλλικά" και λόγω της ευαισθησίας τους στα ίδια βατ ακούγονται πιό δυνατά. Εγώ προτιμώ τα MA (τα RX βέβαια - τα ΒΧ δεν τα έχω ακούσει), αλλά γούστα είναι αυτά. Άκουσέ τα για να αποφασίσεις. Μην πάρεις κάτι που δε σου αρέσει ηχητικά απλά επειδή μπορεί να τα οδηγήσει ευκολότερα ο ενισχυτής σου. Τα ηχεία θα τα έχεις αρκετά χρόνια, ενισχυτή μπορείς να πάρεις και άλλο αργότερα..
Οπως εγραψα και πιο πανω εχω ακουσει τα rf-82 σε συνδιασμο με τον ενισχυτη μου.
Αυτο που μου αρεσε περισσοτερο στα klipsch ηταν οτι ηταν πιο clubίστικα, αν μπορω να τα χαρακτηρισω ετσι, με πιο εντονο μπασο και πιο τσιρικτες υψηλες. Κατι το οποιο δεν ηχαν τα Μ.Α. τα οποια θα τα χαρακτηριζα πιο μουσικα.
Τα rf-52 τα οποια και με ενδιαφερουν δεν εχω καταφερει να τα ακουσω ακομα, αν και φανταζομαι οτι σαν φιλοσοφια ηχου δεν θα απεχουν πολυ απο τα 82.
Αυτο που με χαλαει επiσεις στα Μ.Α. ειναι το κεντρικο ηχειο. Νομιζω οτι ειναι αρκετα μικρο σε σχεση με το klipsch (ειτε το 52, ειτε το 42).
Σαν να μου φαινεται οτι προσπαθω να πεισω τον εαυτο μου να ξεχασει την εμφανιση των Μ.Α. η οποια αληθεια ειναι πως ταιριαζει απολυτα με το σπιτι και θα με λατρεψει και η γυναικα μου που δεν της κουβαλησα στο σπιτι τιποτα θηρια...:dancing: και να καταληξω σε αυτα που ηχητικα μου αρεσαν πιο πολυ απο τα αλλα δηλαδη τα klipsch
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.