Αλλαγή ΓΔ του Avclub

Ο Μπάμπης έχει γράψει την αρχή της ιστορίας του Avclub, αυτό από μόνο του είναι ιδιαίτερα σημαντικό, και το απλό μας ευχαριστώ φαντάζει πολύ λίγο μπροστά στην προσφορά του.

Όσο αφορά τη δική μου εκλογή οφείλω να ευχαριστήσω τη διαχειριστική ομάδα και τον Στρατηγό για την εμπιστοσύνη αλλά και όλα τα μέλη για τις ευχές στο παρόν θέμα.

Το avclub είναι μόλις 4 μηνών, λόγο ηλικίας υπάρχει πολύ δουλειά να γίνει μέχρι να φτάσουμε στους πρώτους μας στόχους και να καθωρίσουμε τους επόμενους.

Τιμή μου να βοηθήσω με τη σειρά μου μέχρι τον επόμενο σταθμό ....

Αν και παρακολουθώ το site όπως και το avforum κυρίως ως θεατής έχω την καλύτερη εικόνα για τον κύριο Κολέζα.
Για τον κο Κρυωνά δεν ξέρω γιατί μου είχε σπάσει το high score :award: ενός arcade στο παλιό avforum :smile: που είχα παιδευτεί πολύ να το κάνω...

Καλή επιτυχία!

Μπαμπίνο, συγχαρητήρια για τον τρόπο με τον οποίο διαχειρίστηκες όλους εμάς τους θεότρελους όλο αυτό τον καιρό. είμαι βέβαιος ότι πλέον - με λυμένα τα χέρια σου από το άγχος και τις ευθύνες - θα συνεχίσεις με άλλο αέρα την υπερπολύτιμη προσφορά σου σε τούτο το χώρο.

Νικόλα, σε ζηλεύω βρε
icon10.gif
:flipout:

καλή δύναμη φίλε. έχε κατά νου ότι "πρέπει να'σαι πολύ λέρα για να κυβερνάς γαλέρα" ...

Μπάμπη σε ευχαριστούμε για το χρόνο που διέθεσες για την ομαλή λειτουργία του club. Τώρα ξεκουράσου!

Νίκο ας πρόσεχες! Δεν ρώτησες πριν δεχτείς;;;

ΥΓ. Σαν να μου φαίνεται ότι Βορειοκρατείται τελικά το club!

Μπάμπη ευχαριστούμε πολύ!

Νίκο, σιδεροκέφαλος και καλή αρχή. Εχεις ολα τα προσόντα για ν' αντέξεις το βαρύ φορτίο!!

Μπάμπης Κολέζας said:
Πάντως δεν έχετε παράπονο έτσι; Θα έφευγα λιγο νωρίτερα αλλά ήθελα να στήσω την κατηγορία Apple Corner.. :Banane0:
Τώρα φεύγω ήσυχος...-bye-

Έφυγες με το κεφάλι ψηλά...
Θα σε θυμόμαστε για πάντα γιαυτό το θεάρεστο έργο σου..:grinning-smiley-043

Καλή τύχη και σιδερένια νεύρα,στομάχι και διάφορα άλλα εξαρτήματα στον Νίκο που αναλαμβάνει Γ.Δ.

Chief, Ευχαριστούμε…

Νίκο, Καλό Ξεκίνημα στην νέα σελίδα σου στο avclub.gr

Re: Απάντηση: Αλλαγή ΓΔ του Avclub

Νίκος Καλ. said:
Νίκος Καλ. said:
παντα στην καρδια μας αλησμονητε δεν θα σε ξεχασουμε ποτε
παταμε στα χναρια που αφησε η γιγαντια μορφη σου

και τωρα σκονη και θρυψαλλα

εις στο επανιδειν!!!!Αθανατος!!

ο Παναγουλης ΖΕΙ

ο Κολεζας ΖΕΙ

Μπάμπης Κολέζας said:
Επειδή εσύ κι ο Σούρλας μου της "έχετε πεί" γύρω στις 73-74 :flipout: φορές ... θα σας φτιάξω καλά τώρα.... :Banane0:

Καλά ρε σύ,είσαι εντελώς άδικος.Δέν έχω πειράξει βάζελο εδώ μέσα.Πάντα σεβόμουν τον πόνο τού άλλου.:flipout: :flipout:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Αλλαγή ΓΔ του Avclub

Larry said:
Νίκος Καλ. said:
Νίκος Καλ. said:
παντα στην καρδια μας αλησμονητε δεν θα σε ξεχασουμε ποτε
παταμε στα χναρια που αφησε η γιγαντια μορφη σου

και τωρα σκονη και θρυψαλλα

εις στο επανιδειν!!!!Αθανατος!!

ο Παναγουλης ΖΕΙ

ο Κολεζας ΖΕΙ

βρε συ ......... μνημοσυνο του εκανες !!!! :flipout: :flipout:

Παιδιά, χίλια ευχαριστώ σε όλους σας για τα καλά σας λόγια αλλά και για τη κατανόηση και συνεργασία που είχαμε όλο αυτό το διάστημα.
Επι της ουσίας δεν αλλάζει τίποτε, ήμουν είμαι και θα είμαι μέλος αυτής της παρέας γιατί, εκτός του οτι περνάω πολύ καλά, το θεωρώ και τιμή μου.
Να είστε όλοι καλά.