Καλημετα βλαντ!
Καλωδιαση εβαλα τελιως αλλη, την ειχα περασει με ενα πιο χονδρο καλωδιο γιατι η προηγουμενη εχει σκι.στει.την ειχα παρει απο kabusa η καπως ετσι λεγεται το site.
Για το μετασχηματιστη δεν ξερω να σου πω, εχω ενα αλλο χαλασμενο μκ2, αν το φτιαξω και αυτο θα το αφησω στοκ να δω αν εχει διαφορα.
Αν ηθελα να αλαξω βραχιονα, τι θα προτεινες ωστε να υπαρχει διαφορα προς το καλητερο?
δεν προτεινω αλλαγη του βραχιονα. οχι οτι δεν υπαρχουν καλυτεροι, φυσικα και υπαρχουν! αλλά βελτιωνουμε ενα technics.. δεν το κανουμε φρανκενσταιν.
τα βασικα για να απογειωθει η αποδοση του ειναι η καθαροτητα του αγωγου, η λιπανση και πολυ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΗ ρυθμιση των bearings, η αποφυγη της μικρης πλακετας που στο εργοστασιο κανουν την μεταφορα του σηματος απο το καλωδιο του βραχιονα στο καλωδιο με τα rca και οπως αποδειχτηκε, τοποθετηση αφρωδους υλικου μεσα στο armtube οπως το κορδονι αρμων που εβαλα εγω στο δικο μου.
προϋποθεση για αυτα ειναι να λυθει ο βραχιονας εντελως! αν καποιος δεν μπορει ή φοβαται να το κανει, ...κριμα, τι να κανουμε... εσυ πιστευω το'χεις ευκολα.
σαφως και τα μαμισια headshell wires θελουν αλλαγη, με το ιδανικο να ειναι απο το ιδιο καλωδιο που "τρεχει" στον βραχιονα.
η προσθεση μαζας στο headshell αρα και στον βραχιονα εξαρταται απο την κεφαλη που θα βαλεις, αλλά πιστεψε με "μικρες κεφαλες" τυπου ΑΤ95 ή ortofon m5 ή shure M70BX δεν θα μπορεις να ακους πια..
τιποτα λιγοτερο απο μια shure M97xE, μια ortofon 2m blue, μια DL 110 κλπ.. κεφαλες απο αυτη την κατηγορια και πανω δλδ..
πρεπει να διαβασεις προσεκτικα το νημα απο την αρχη paul, για να αποφυγεις λαθακια και παγιδες που ειχα κανει εγω.
μπορεις να βαλεις λινκ την καλωδιωση που πηρες;