AUDIOLYTIC
AVClub Fanatic
- 13 August 2010
- 10,403
Απάντηση: Re: Αλλαγη ηχου στο πικαπ μου ( Technics sl 1210 M5G)
Eκει που πατα το καπακι (μπροστα) οταν ειναι κλειστο κολλησε δυο αυτοκολλητες τσοχες 2-3μμ παχος ωστε να απορροφουν οποιο θορυβο πιθανον να προκαλει το καπακι.
Εκει που συντονιζε πριν μαλλον συντονιζει και τωρα, αλλα τωρα εχεις πιο αποτελεσματικο damping.δυσκολο γιατι προερχεται απο τον χωρο των ...οικοδομων. δεν ειναι αφρολεξ.. ουτε φελιζολ.. φαντασου κατι ενδιαμεσο.
Θα σου στειλω 1 μετρο απο το καΘενα σε 8 και 10mm να το τσεκαρειs. (παρεα με τιs πιτσεs).
αυτο που παρατηρησα ειναι οτι πριν οταν ειχα το καπακι πανω στο πικαπ και δυναμωνα ενταση (ΠΟΛΥ βεβαια), αρχιζε να βουιζει το συμπαν. κλειστο ή ανοιχτο.
τωρα οχι. δειχνει σαν να Θελει περισσοτερη ενταση για κατι τετοιο. δεν εχω σκοπο να το δοκιμασω ακομα γιατι δεν ειναι καιροs για ζημιεs.. το εφτασα μεχρι στο "και 10" με gain στον προ 9 (0-15 η κλιμακα με βηματα ανα 3db) πιστεψε με ειναι ΠΟΛΥ δυνατα!
σιγουρα εχει αλλαξει η συχνοτητα συντονισμου του βραχιονα, προs τα πανω ή προs τα κατω δεν ξερω. αν σκεφτειs οτι το μπασο που παιζει τωρα το πικαπ δεν Θυμαμαι να το`χω ακουσει απο το cdp μου και παρολα αυτα δεν εχω βρει ακομα που συντονιζει (φοβαμαι,αλλα με τρωει κιολαs η περιεργεια) με το καπακι πανω του, ε.. Θεωρω οτι καλωs μπηκε.
Eκει που πατα το καπακι (μπροστα) οταν ειναι κλειστο κολλησε δυο αυτοκολλητες τσοχες 2-3μμ παχος ωστε να απορροφουν οποιο θορυβο πιθανον να προκαλει το καπακι.