καθολου δεν βιαζομαι να βγαλω συμπερασματα. το ποστ ειχε χιουμοριστικη διαθεση αλλά χωρις τον τονο της φωνης λογικο ειναι να βγουν λαθος συμπερασματα για αυτον που απλα το διαβαζει.
το ιδιο και τα προηγουμενα οπου λεω για το αδιαφανες καπακι, το κασετοφωνο κλπ...
λες να ψυχοπλακωνομαι βλεποντας κεφαλες;; οχι δα.. απλα μου παιρνουν το μυαλο και χανομαι. (ρεμβαζοντας χα χα)
κεφαλη τετοιου βεληνεκους απο φιλο δεν προκειται να αγορασω ποτε, γιατι κανεις φιλος μου δεν μπορει να αγορασει..

ολα μα ολα τα άλλα μηχανηματα αν και ειναι "χαμηλης" (για το χομπι μας) κατηγοριας τα πηρα κοψοχρονια.
τα ηχεια ηταν εκθεσιακα, στοιχισαν κατω απο το μισο της τιμης τους.
ο τελικος με μια νομιμη (ή νομοτυπη αν θες) αλχημεια απο επιδοτηση της ΕΕ που αφορουσε ειδη pc, εβγαλε απο την τσεπη μου 250 ευρω αν θυμαμαι καλα. (ή 200 αν δεν θυμαμαι καλα).
το cdp οπως και ο προενισχυτης 475 εκαστο (απο 880 εκαστο), γιατι βγηκαν τα νεα μοντελα ενω ολη η ευρωπη ηταν τιγκα ακομα στα παλια. (και τα 2 στα κλειστα κουτια τους, ολοκαινουργια αγορασμενα απο τον αντιπροσωπο).
το πικαπ μεσω ebay απο ΗΠΑ κοστισε μαζι με το τελωνειο λιγο πανω απο 600ευρω. σε μια εποχη που εκει οι σελιδες προσφορων δεν ειχαν -πραγματικα- τελειωμο!
(ολοκαινουργιο και αυτο,απλα ανοιξαν το κουτι στο τελωνειο και το ξανακλεισαν).
καποια εποχη που η Βιανε το ειχε φερει εδω ειχε οσο 3,5 απλα ΜΚ2.
Α.. θυμηθηκα και το phono.. ενα 50ρικο απο 150 σε μια εκθεση απο αυτες που διοργανωνε καποτε ο Ηχος. μαζι και τον αναλογο ενισχυτη ακουστικων (τον οποιον αργοτερα σουταρα).
φυσικα γιατι ερχοντουσαν τα νεα μοντελακια.
Αυτα...