χα χα ετσι το ανεφερα. Ουτε ξερω πως τα μετρανε ουτε τιποτα. Απλα ξερω να ξεχωριζω τον καλο ηχο. Μου αρκει παντως που βελτιωθηκε ο ηχος! Εξαλλου αυτο που ψαχνω τωρα ειναι χρονος για ακροασεις.με εναν παλμογραφο θα μετρησεις ηχεια? Και μαλιστα μετα απο αλλαγες καλωδειων θα τεκμηρειωσεις και τις ακουστικες διαφορες με μετρησεις? Πολυ απλοποιημενα τα ακουω. να σε συγχαρω και εγω σαν τον #61
Αμ, δεν πήγαινε στις κόρνες η "μπηχτή".toulou
Οταν αποκτησεις και εσυ τις κορνες σου να μου γραψεις πως τις ρυθμισες....
To εχω καταλαβει φυσικα πως το εννοεις. Δεν θελω να φανω γνωστης αλλα καποια πραγματα στον ηχο τα αντιλαμβανομαι. Μπορω να ξεχωρισω ενα καλο απο ενα κακο ή μετριο ηχο. Φυσικα δεν προχωρησα σε αλλαγη πυκνωτων, αυτο αν γινοταν θα ηταν στο επομενο βημα, αν δεν με ικανοποιουσε η αλλαγη καλωδιων. Κι ομως μεσα σε τρεις μερες μετα την τοποθετηση ο ηχος καλυτερευε. Πανω στην αλλαγη των πυκνωτων, γι αυτο ζητησα τη γνωμη σας ως πιο γνώστες απο εμενα, δεν γνωριζα οτι υπαρχουν τοσοι παραμετροι που πρεπει να προσεξω. Αλλα θα προτιμουσα να χρησιμοποιηθουν απο μερικους πιο συμβουλευτικα σχολια κι οχι ειρωνικα. Κανεις δεν γνωριζει τα παντα. Ολοι θελουμε να μαθουμε γι αυτο ρωταμε. Εξαλλου στον ηχο πολλες φορες δεν υπαρχει κανονας αλλα μπορεις να ακουσεις καλο ηχο κι απο κατι που δεν το περιμενεις.Ggeorgecv:
το "κακομοίρης" δεν γράφηκε εννοείται εχθρικά, αλλά χαριεντίζοντας επειδή μόλις τόλμησες με όλη τη καλή σου διάθεση να αλλάξεις τους πυκνωτές σου, στην έπεσαν με ειρωνίες.
Δεν πιστεύω βέβαια ότι δεν το κατάλαβες, αλλά... ξέρω γω;... μερικοί βλέπεις δυσκολεύονται...
το προβλημα ειναι οτι δεν παιρνεις την απαντηση που θελεις εσυ να παρεις.
Δεν βρισκω καποιο λαθος πχ να αμφισβητω οτι τα καλωδεια στρωνουν στον χρονο(μια απο τις παρατηρησεις του φιλου μεσα σε αυτο το νημα, που ειδες οτι ανακατεψα κατι απο εξω? Για να παρουμε ενα μερος απο τις "ασυναρτησειες μου"
Και το να αναφερεις οτι ο φιλος ειναι "καυμενος" ειναι πολυ υποτιμιτικο συμφωνα με εμενα.
Ξεχνα αυτα που νομιζεις οτι ξερεις, ξαναμαθε απο την αρχη, μαθε σωστα!
Νικο, απλα δεν προκειται να καταλαβω πυρηνικη η κβαντικη η XXXXXX φυσικη.
Εχω ομως μια απλη ερωτηση, τα δικα μου ειναι 50 χρονων απο τηλεφωνικο κεντρο, ηταν στρωμενα? Γιατι δεν καταλαβα καποια διαφορα απο τοτε που τα συνδεσα! Αλλα δεν εδωσα και σημασια κιολας, ποσο διαφορα εχει? Σε %
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.