αλλαγη καρτων απο την ακατανομαστη

Θα θέλουμε άλλη μοντούλα ή κάνουν οι υπάρχουσες;
Λογικά λειτουργούν οι ίδιες. Το πολύ να χρειαστούν κάποιο firmware update, αλλά αν δεν κυκλοφορήσουν οι νέες κάρτες κανείς δεν μπορεί να απαντήσει με βεβαιότητα.

Re: Απάντηση: αλλαγη καρτων απο την ακατανομαστη

Έχετε καμιά πληροφορία για Irdeto 3 και το δέσατε;Αν οχι καλύτερα να μην προσφέρουμε ράδιο αρβύλες.
Ούτε για την αλλαγή καρτών πιστεύω ακόμα μέχρι να βγει επίσημο δελτίο τύπου απο τη Nova.

Ο Ζοτος ειναι γενικα εημερωμενος σε αυτα. Και στο παντρεμα δεκτη-καρτας ειχε αναφερθει. Ειδατε καμια ανακοινωση απο Νοβα?

attachment.php

στο κουτακι του pvr ομως,(οπου οι καρτες ειναι ιδιες με τις υπολοιπες) σαν συστημα κωδικοποιησης αναγραφεται ird 3
πηγη ¨satgrekco

εγώ πάντως που έβαλα NOVA πριν μια εβδομάδα, κάνοντας χρήση της προσφοράς και πήρα τον δέκτη της NOVA, η κάρτα είναι δεσμευμένη και παίζει μόνο με τον δέκτη αυτόν.
Δοκίμασα να τη βάλω σε HUMAX 2000 με το νέο cam Irdeto (αυτό με το μωβ χρώμα) αλλά δεν δούλεψε.

εγώ πάντως που έβαλα NOVA πριν μια εβδομάδα, κάνοντας χρήση της προσφοράς και πήρα τον δέκτη της NOVA, η κάρτα είναι δεσμευμένη και παίζει μόνο με τον δέκτη αυτόν.
Ναι, ο αποκωδικοποιητής panasat 1110 "παντρεύεται" με την κάρτα που θα εισαχθεί στον αναγνώστη καρτών του.

...και σε 'σένα κελαηδάνε πουλάκια, ε;
:grinning-smiley-043:grinning-smiley-043

Αυτό που ήθελα να πω (και τίποτα παραπάνω) είναι ότι " και εσύ έχεις πληροφορίες;", φυσικά, με μια δόση χιούμορ μιας και ορισμένοι εδώ μέσα εξαγριώνονται όταν λές κάτι χωρίς να αναφέρεις ποιός το είπε (αριθμός ταυτότητας, διεύθυνση κατοικίας κτλ).

Αυτό που ήθελα να πω (και τίποτα παραπάνω) είναι ότι " και εσύ έχεις πληροφορίες;", φυσικά, με μια δόση χιούμορ μιας και ορισμένοι εδώ μέσα εξαγριώνονται όταν λές κάτι χωρίς να αναφέρεις ποιός το είπε (αριθμός ταυτότητας, διεύθυνση κατοικίας κτλ).

Φιλε mpokeRa δεν εκανα τιποτα επιτιδες και ουτε σκοπευα να μαθω κατι!!!
Και αμα ηθελα να μαθω αυτες τις επειπλεον πληροφοριες να εισαι σιγουρος οτι δεν θα ρωταγα δημοσιος μπροστα σε ολο το Forum!!
Εσας μολις ακουσετε κατι παει το μυαλο σας εκει ok?!
!!

Λογικά λειτουργούν οι ίδιες. Το πολύ να χρειαστούν κάποιο firmware update, αλλά αν δεν κυκλοφορήσουν οι νέες κάρτες κανείς δεν μπορεί να απαντήσει με βεβαιότητα.

Δεν θα χρειαστει update στις μοντουλες.Ρωτησε γνωστος που του ειχε ληξει η συνδρομη και αργησε να την ανανεωση ,και οταν του ειπαν θα του στειλουν την καρτα σε 3 βδομαδες,πονηρευτηκε αλλα πηρε αρνητικη απαντηση.

Εχω εδω και 2 χρονια τον PACE 810 + irdeto cam , με την νεα καρτα θα μπορω να βλεπω η πρεπει να γυρισω παλι στον Patatasat?

εγώ πάντως που έκανα ανανέωση μόλις την προηγούμενη εβδομάδα (και είχα λίγο καιρό χωρίς συνδρομή) δεν μου είπαν να μου στείλουν κάρτα.

Τη δικιά μου έβαλα πάλι.

Εχω εδω και 2 χρονια τον PACE 810 + irdeto cam , με την νεα καρτα θα μπορω να βλεπω η πρεπει να γυρισω παλι στον Patatasat?

Αν αγοράσεις την προσφορά κάρτα+δέκτης, μάλλον όχι. Αν αγοράσεις την προπληρωμένη κάρτα, μάλλον ναι...
Ίσως βέβαια να χρειάζεται μωβ irdeto...