AlexT_
AVClub Fanatic
Λογικά λειτουργούν οι ίδιες. Το πολύ να χρειαστούν κάποιο firmware update, αλλά αν δεν κυκλοφορήσουν οι νέες κάρτες κανείς δεν μπορεί να απαντήσει με βεβαιότητα.Θα θέλουμε άλλη μοντούλα ή κάνουν οι υπάρχουσες;
Λογικά λειτουργούν οι ίδιες. Το πολύ να χρειαστούν κάποιο firmware update, αλλά αν δεν κυκλοφορήσουν οι νέες κάρτες κανείς δεν μπορεί να απαντήσει με βεβαιότητα.Θα θέλουμε άλλη μοντούλα ή κάνουν οι υπάρχουσες;
Ναι, ο αποκωδικοποιητής panasat 1110 "παντρεύεται" με την κάρτα που θα εισαχθεί στον αναγνώστη καρτών του.εγώ πάντως που έβαλα NOVA πριν μια εβδομάδα, κάνοντας χρήση της προσφοράς και πήρα τον δέκτη της NOVA, η κάρτα είναι δεσμευμένη και παίζει μόνο με τον δέκτη αυτόν.
αν και έχω ακούσει πως κάτι "παίζει"...
...και σε 'σένα κελαηδάνε πουλάκια, ε;
![]()
Αυτό που ήθελα να πω (και τίποτα παραπάνω) είναι ότι " και εσύ έχεις πληροφορίες;", φυσικά, με μια δόση χιούμορ μιας και ορισμένοι εδώ μέσα εξαγριώνονται όταν λές κάτι χωρίς να αναφέρεις ποιός το είπε (αριθμός ταυτότητας, διεύθυνση κατοικίας κτλ).
ελα ηρεμα βρε παιδια,δεν θα μαλωσουμε και για την νοβα τωρα κουλλλ.
Λογικά λειτουργούν οι ίδιες. Το πολύ να χρειαστούν κάποιο firmware update, αλλά αν δεν κυκλοφορήσουν οι νέες κάρτες κανείς δεν μπορεί να απαντήσει με βεβαιότητα.
Εχω εδω και 2 χρονια τον PACE 810 + irdeto cam , με την νεα καρτα θα μπορω να βλεπω η πρεπει να γυρισω παλι στον Patatasat?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.