Αλλαγή πλεύσης.

Καλη ξεκουραση Κωστα.

Την χρειαζεσαι για νασαι παλι χαρουμενος και γεματος ενεργεια οπως σε ξερουμε.

(Ετοιμασε καμια συγκεντρωση απο αυτες που μονο εσυ ξερεις)

Τις καλύτερες ευχές μου Καπετάνιε !!!

Ευτυχία, ηρεμία και καλές μουσικές να φουσκώνουν τα πανιά σου !!!

Ελπίζω να είσαι εδώ γύρω να τα λέμε ...

Έχει βγει ανακοίνωση για τη συνθεση της νεας διαχειριστικής ομαδας να ευχηθούμε;

Aντρέα πραγματικά σενοχωρήθηκα όταν έφυγες (όχι οτι θα μπορούσες να κάνεις αλλιώς) αλλα με αυτό το δεύτερο "χτύπημα" πραγματικά δυσκολεύομαι κι εγώ να το χωνέψω.. Η κατηγορία του δικάναλου δεν θα είναι ποτέ ξανά η ίδια.. Για να πώ την αμαρτία μου φοβάμαι για το πώς θα είναι μερικούς μήνες μετά.. Ο κώστας εξασκούσε την τέχνη του διαχειριστή με μαεστρία και ανέβασε την κατηγορία σε δυσθεώρητα ύψη παρόλη την κρίση..

Η συμμετοχή στο φόρουμ, ανεξάρτητα από διαχειριστικές ή όχι ιδιότητες είναι αυτό που μας ενώνει σε αυτόν τον χώρο...

Τέλος μιας εποχής και αρχή μιας άλλης...

Όλοι μαζί...

και εσύ παρέα μας...

:captain:

Aντρέα πραγματικά σενοχωρήθηκα όταν έφυγες (όχι οτι θα μπορούσες να κάνεις αλλιώς) αλλα με αυτό το δεύτερο "χτύπημα" πραγματικά δυσκολεύομαι κι εγώ να το χωνέψω.. Η κατηγορία του δικάναλου δεν θα είναι ποτέ ξανά η ίδια.. Για να πώ την αμαρτία μου φοβάμαι για το πώς θα είναι μερικούς μήνες μετά.. Ο κώστας εξασκούσε την τέχνη του διαχειριστή με μαεστρία και ανέβασε την κατηγορία σε δυσθεώρητα ύψη παρόλη την κρίση..

Ευτυχώς που δεν έβαλαν εμένα στην θέση του Κώστα.
Μετα και απο το παραπάνω ποστ, θα είχα ήδη παραιτηθεί :p

Τελικώς μήπως πράγματι πρέπει να εισαι λερα για να κυβερνας γαλέρα ? :D

Καλή ξεκούραση κάπταιν.
Επιτέλους να αράξεις ήρεμος να απολαύσεις την συστηματάρα σου.
Κι άρπαξε την ευκαιρία να αρχίσεις κι εσύ τις ακροάσεις,τις βόλτες και το δούλεμα στους άλλους.

Καλή συνέχεια.

Για να μην ανοίγουμε καινούργια νήματα, οφείλω να σας πω ότι τώρα που η γαλέρα πάει για ματσακόνι, ο Ναύτης κατέβηκε κι' αυτός από το κατάρτι κι' έπιασε να μπεκροπίνει και ν' αλητεύει σαν καθώς πρέπει ναυτικός!

Σας χαιρετώ και σας ευχαριστώ όλους. Εδώ μέσα έχω κάνει καλούς φίλους κι' αυτό είναι το πιο σπουδαίο απόκτημα.
Τα χόμπι μας, οι λόξες μας, οι τρέλλες μας είναι αυτά που μας φέρνουν κοντά και γι' αυτό το λόγο το forum είναι σπουδαίο.

Καλή συνέχεια... -bye-

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Καπετάνιο, θα είσαι πάντα ο καπετάνιος μας!
Δεν έπιασε στεριά παίδες, απλώς αποσύρθηκε στην καμπίνα του και άφησε τους πρώτους στο ποδάρι του. Μόνο λίγο καιρό ξαποσταίνει... ;)

Εδώ θα είμαστε να τα λέμε!

Τα φιλιά μου.

Για να μην ανοίγουμε καινούργια νήματα, οφείλω να σας πω ότι τώρα που η γαλέρα πάει για ματσακόνι, ο Ναύτης κατέβηκε κι' αυτός από το κατάρτι κι' έπιασε να μπεκροπίνει και ν' αλητεύει σαν καθώς πρέπει ναυτικός!

Σας χαιρετώ και σας ευχαριστώ όλους. Εδώ μέσα έχω κάνει καλούς φίλους κι' αυτό είναι το πιο σπουδαίο απόκτημα.
Τα χόμπι μας, οι λόξες μας, οι τρέλλες μας είναι αυτά που μας φέρνουν κοντά και γι' αυτό το λόγο το forum είναι σπουδαίο.

Καλή συνέχεια... -bye-

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Βρε κολιτσίδα ναύτη, είπα να κάνω μόνος μου ταξίδια
αλλά προσκολήθηκες πάλι!!

Εχε χάρη που είσαι ένα διαμάντι!!...´Αντε, σου έχω ωραία πράγματα!
Οσο ρούμι θέλεις και αν πεις από κορίτσια...Μελανούρια που ξέρω πως σου αρέσουν!

Να σε ευχαριστήσω Μιχαλιό για την άψογη συνεργασία, τα απίστευτα κείμενα
που τα περισσότερα θα έπρεπε να είναι sticky, τους κόπους τις θυσίες και τις αγωνίες
που περάσαμε μαζί, για να πάει ο δικάναλος ένα βηματάκι παραπέρα..

Ετοιμάσου!..Σαλπάρουμε μόλις έχει ούριο άνεμο!

Απάντηση: Re: Αλλαγή πλεύσης.

Δεν γνωρίζω πρόσωπα και πράγματα, ένα απλό μέλος είμαι, όμως η αποχώρηση τείνει να γίνει ομαδική. Δεν ξέρω αν χρειάζεται να γνωρίζουμε περισσότερα εμείς, το απλό πλήρωμα, έχω την αίσθηση όμως ότι το πράγμα έχει αίτια που υπερβαίνουν τη φυσιολογική κόπωση κάποιων συντονιστών. Υποθέσεις κάνω αναλύοντας συμπεριφορές. Δεν θα δημοσιοποιούσα τη σκέψη μου, αν δεν είχα την ενδόμυχη ανησυχία ότι ένα κακό παρασκήνιο θα μπορούσε να επηρεάσει το κλίμα και την ποιότητα του avclub.

Μιχάλη (Sonus) όπως είπα και σε Υπέρηχα και Μαγγελάνο, αν κυκλοφορείς ανάμεσά μας, δεν έχω παρά να ευχηθώ απλώς καλή ξεκούραση.
Αν μιλάμε όμως για απομάκρυνση από το φόρουμ αλλάζει το πράγμα.

Και ναι, οππως λέει και ο Αγαθοκλής, αρχίζετε να μαζεύεστε πολλοί οι εξοδούχοι... :-/

αααχ, να δούμε ποιος θα ποστάρει στις 2 η ώρα το βράδυ ολόκληρα σεντόνια για τα dacs και τις κάρτες ήχου... :(

Όντως μαζεύονται πολλοί. Έχει γίνει κάπου επίσημη αναγγελία στο φόρουμ και για τον υπερηχά και δεν την πήρα μάτι?

Κωστή, με τον γνωστό κίνδυνο της επανάληψης αναλαμβάνω το ρίσκο και σου αφιερώνω το ίδιο ποίημα που αφιέρωσα και στον Δημήτρη ....

κατευθείαν στη μετάφραση ...

Invictus του W.E. Henley (Μετάφραση Σεραφείμ Σίγμα)

Ανίκητος
————

Πέρα απ’ τη νύχτα που με ζώνει

και τ’ Έρεβος που καρτερεί,

ό,ποιον θεό και αν υπάρχει,

ευχαριστώ που’ χω αδάμαστη ψυχή.

Μέσα στη δίνη των πραγμάτων

δεν επροσκύνησα, δεν έκλαψα γοερά.

Υπό τον ήχο χτυπημάτων

στέκει η κάρα μου ματωμένη αλλά ψηλά.

Πέρα απ´τα όρια αυτού του τόπου,

όπου φωτίζει μόνο ο Τρόμος κι σκιά,

ο Φόβος ακλόνητο με βρήκε

κι ατρόμητο θα συνεχίσει να με συναντά.

Λίγο με νοιάζει αν πόρτες κλείνουν

κι αν μες την τιμωρία ζω.

Εγώ της μοίρας μου ο αφέντης

και της ψυχής μου ο καπετάνιος είμαι ‛γώ.

θα τα λέμε .....

Απάντηση: Re: Αλλαγή πλεύσης.

Μιχάλη θα μου μου λείψεις.
Βεβαίως για να λέμε και τα καλά,σας περιμένω με τον άλλο Μιχάλη μετά τις γιορτές για εκείνα τα τεστ που λέγαμε..
Και ρίχνε καμιά βόλτα κι από εδώ,μην μας ξεχάσεις.
Καλή συνέχεια.