Αλλαγή πλεύσης.

Συνοδοιπόροι, συμμαχητές, συνάδελφοι

Θα μου λείψετε πολύ

Δε βρεθήκαμε και πολύ από κόντρα είναι η αλήθεια
Αλλά περάσαμε τόσα από κοντά που δεν λέγονται

Καλή συνέχεια!

Βρε παιδιά, τι γίνεται; Έπεσε σκορβούτο;

Να προσθέσω κι εγώ την ανησυχία μου, παρότι δεν είμαι και το πιο ενεργό μέλος, γιατί έχω καταλάβει ότι το πολύ υψηλό επίπεδο τούτου του φόρουμ, οφειλόταν και οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στους άξιους διαχειριστές του.

Καλή συνέχεια σε ό,τι κι αν κάνετε, κι ελπίζω κι εγώ να συνεχίσετε όλοι, έστω ως απλά μέλη, να κοσμείτε το φόρουμ με την παρουσία και τη συμμετοχή σας.

Θέλω να καταθέσω τα σέβη μου..Κώστα και Μιχάλη σας ευχαριστώ τόσο για την άψογη συνεργασία που είχαμε στη ΔΟ,όσο και για την εξειδικευμένη και αφιασίδωτη γνώση που απλόχερα δώσατε σε όποιον τη γύρεψε.Και καπετάνιο μην ξεχνάς:Όσο υπάρχουν στο σκοτεινό ουρανό ο Πολικός Αστέρας και ο Σταυρός του Νότου,η γαλέρα θα πάει εκεί που θέλει τελικά.Δε θα χαθούμε κύριοι,το ταξίδι συνεχίζεται,έστω και προς την Terra Incognita,οι θησαυροί είναι μπροστά.......

Και εσύ ρε Μιχάλη;... Η Κατάσταση απο δυσαναπλήρωτο κενό έχει αρχίσει να μετατρέπεται σε πλήγμα για την κατηγορία.. Καλή συνέχεια ότι κιάν κάνεις πραγματικά θα μου λείψεις απο το πόστο αυτό!.. Ελπίζω να συνεχίσεις σαν απλό μέλος..

Τι και ο Μιχαλιός?

ε τώρα το αυτόσαμε και ψόφησε που λένε.

Μιχαλιό, υπήρξες ανεπανάληπτος.

Να είσαι καλά κοπέλι.

Τις καλύτερες ευχές μου και στον Μιχάλη, για την συνέχεια ... υπήρξε εξαιρετικός στα καθήκοντα του και πάντα πρόθυμος να μοιρασθεί την γνώση του ...

Μία διευκρίνηση... :smile:
Ο Μιχάλης θα συνεχίσει να είναι κοντά μας.
Επειδή όμως του έχουν ανατεθεί άλλες εργασίες θα αποσυρθεί προς το παρόν από τα συντονιστικά του καθήκοντα, στα οποία θα επανέλθει όποτε εκείνος θέλει.

Συνονόματε, καλή συνέχεια λοιπόν!
Και σύντομα στο πόστο σου!

Ο Κώστας και ο Μιχάλης, ιδανικοί θαλασσοπόροι, εξερευνητές, πάντα σύμβουλοί μας στα ταξίδια με τα άγνωστα νερά και τα μακρινά μέρη, άλλοτε εξωτικά και γοητευτικά και άλλοτε επικίνδυνα μεθυστικά...

Δεν είναι μεγάλες απώλειες οι παραπάνω αποχωρήσεις...................είναι ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ απώλειες !!!
:furious3:

Η κατηγορία απογειώθηκε πραγματικά με την βοήθειά τους και είναι κρίμα που αποχωρούν, αλλά φυσικά οι αποφάσεις τους σεβαστές απόλυτα.
Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για την προσφορά σας στο χόμπυ όλων μας και εύχομαι να μην χαθούμε.
:worshippy::award::firstprize:

Ελπίζω & εύχομαι ότι θα συνεχίσει η κατηγορία την επιτυχημένη της πορεία.
:a0210:

The Royal Stars were used primarily for navigation.They were also believed to govern events in the world. Major disasters, breakthroughs, and historical phenomenons were seen as caused by the stars and their alignment in the sky during the time in which the event occurred

http://www.youtube.com/watch?v=gYn7WpgLg48

O Aldebaran (ή Tascheter στα αρχαια περσικα) ήταν ένα από τα τεσσερα βασιλικα αστρα,
το αστρο της Ανατολης και συμβολιζει την Ανοιξη...
να φωτίζει το ταξίδια σας

Κώστα.. μου χρωστάς ένα malt στο μπουντρούμι, αλλά αν είναι να τα ξαναπούμε, το κερνάω εγώ εκτός.

Μιχάλη... σοφέ γέρον (δεν είσαι, αλλά ξέρεις γιατί το γράφω) θα μου λείψουν τόσο τα άρθρα σου όσο και η ευγένειά σου.

Fare thee well gents.

Κώστα και Μιχάλη,

το ύφος, το ήθος και οι γνώσεις σας είναι ένα μίγμα σπάνιο...
Είμαστε πολύ τυχεροί που σας είχαμε στο τιμόνι του Δικάναλου και σας ευχαριστούμε για την πολύτιμη συνεισφορά σας.
Θα μας λείψετε πολύ ως διαχειριστές.
Θα μας αρέσει πολύ να σας έχουμε μαζί μας, ακόμα κ χωρίς "ρόλο".
Ελπίζω το αυτό να θέλετε κι εσείς.

Καλή συνέχεια σε ότι κι αν κάνετε και στο επανειδείν ως Διαχειριστές! :ernaehrung004:

Καλη συνεχεια παιδες,ελπιζω να μπαινετε στο forum και να λετε καμια κουβεντα,δεν νομιζω να μην μπαινετε εστω για καν δεκαλεπτο την ημερα οπως κανουμε ολοι πανω κατω,οποτε τα λεμε

Ειλικρινα ελπιζω και ευχομαι να εχει εκτιμηθει η προσφορα του καπετανιου απο ολους τους εμπλεκομενους ....