Αλλαγή Τηλεόρασης εν μέσω Κρίσης

Επισης θα επρεπε να γνωριζεις για το πυριτικο ασβεστο οτι κατατασεται στα πλεον πιο καρκινογονα υλικα.Το χρησιμοποιουσαν παλιοτερα.Απο πυριτικο αλας ασβεστιου σε ινωδες μορφη γινοτανε και ο πλεον απαγορευμενος αμιαντος.Φιλε Τoyo sorry αν σε επρηξα αλλα η μπαφα παει συνεφο.Ο νοων καταλαβαινει.

Επισης θα επρεπε να γνωριζεις για το πυριτικο ασβεστο οτι κατατασεται στα πλεον πιο καρκινογονα υλικα.Το χρησιμοποιουσαν παλιοτερα.Απο πυριτικο αλας ασβεστιου σε ινωδες μορφη γινοτανε και ο πλεον απαγορευμενος αμιαντος.Φιλε Τoyo sorry αν σε επρηξα αλλα η μπαφα παει συνεφο.Ο νοων καταλαβαινει.

Όπως είπα , εδώ προσφέρουμε στην παγκόσμια γνώση . Κάνε έναν κόπο να ενημερώσεις και τον Γερμανικό οργανισμό υγείας που λόγω άγνοιας εγκρίνει το συγκεκριμένο υλικό ως το πλέον κατάλληλο για την εν λόγω χρήση . Αναφέρω τον Γερμανικό απλά γιατί έχει τα αυστηρότερα στανταρτς σε σχέση με τις υπόλοιπες χώρες .
Επίσης τον συγκεκριμένο πετροβάμβακα τον έφερα ως παράδειγμα του ότι γενικά και αόριστα η χρήση κάποιου πετροβάμβακα , δεν διασφαλίζει τίποτα .
Ας μην βγούμε άλλο εκτός θέματος . Έχεις δίκιο εσύ και εγώ λέω μπάφες .

Παιδιά πραγματικά ξεφύγαμε αλλά όχι ότι έκανε και κακό γιατί κάτι μαθαίνουμε και εμείς οι αδαείς. Τώρα στο θέμα μας. Τα ανέφερα όλα αυτά και με καθυσήχασαν ότι όλα θα γίνουν σωστά. Ο γυψοσανιδάς είπε ότι έχει το ίδιο στο σπίτι του (το έχω δει) εδώ και 4 χρόνια και δεν έχει το παραμικρό πρόβλημα. Ο ηλεκτρολόγος θα περάσει τα καλώδια μέσα από ένα σωλήνα ντουρεφλέξ(για την ακρίβεια κάτι καλύτερο απ' αυτό μου είπε) είναι και κουνιάδος μου και δεν μπορεί να με κοροϊδέψει θα τον κυνηγήσω μετά. Εϊπαν ότι θα είναι όλα εντάξει. Η τηλεόραση απ´ την εστία της ζέστης αν έχω καταλάβει σωστά θα έχει απόσταση περίπου μισό μέτρο και η οποία θα είναι καλυμμένη με μονωτικά(πετροβάμβακας-ειδική γυψοσανίδα και κάτι άλλα που δεν τα θυμάμαι καλά) και δεν θα έχει την παραμικρή θερμοκρασία. Τώρα τι να πω ελπίζω να πάνε όλα καλά.
Πάντως είναι καλό να μαθαίνουμε και πράγματα από ειδικούς απλά μέσα σε φιλικά πλαίσια. Συζήτηση κάνουμε δεν είναι ανάγκη να επιβάλει κάποιος την άποψη στον άλλο. Μυαλό έχουμε και μπορούμε να επεξεργαστούμε αυτά που γράφονται και να καταλάβουμε τι είναι κοντά στην πραγματικότητα. Επομένως δεν χρειάζεται να ανεβαίνει η αντιπαράθεση επί προσωπικού. Και πάλι ευχαριστώ γιατί με έχετε βοηθήσει υπέρ αρκετά.

Φιλε ισοκρατη σορυ αν ενοχληθηκες απο κατι.Να ξερεις παντως οτι ο ευρωπαικος οργανισμος υγειας και καποιες ελληνογερμανικες περιβαλοντικες εταιρειες εχουν αλλη αποψη για τα διαφορα πυριτικα μειγματα.Σε αλλες μορφες ειναι επικυδυνα και σε αλλες οχι αναλογα που θα τοποθετηθει και πως.Καλεσε ετειριες που βρισκονται αθηνα και θεσαλονικη και θα σε ενημερωσουν οτι χρησιμοποιειται σαν υποκαταστατο του αμιαντου.Ειναι ερκετα ψαγμενοι.Αναλογα με την ποσοτητα πυριτικου κρινονται σε καταλληλα και μη.Περισσοτερα αν θελεις γραψου στο michanikoς.gr να τα πουμε.Δεν ειχα παντως σκοπο να σε θιξω