nbullamatsis
Supreme Member
Re: Απάντηση: Re: Αλλαγή υλικών...Αλλο να τ' ακούς...
Κοίταξε Γιωργο διαβάζω τα ποστ σου χρόνια,
πρέπει να έχεις προσβάλει τόσο πολύ κόσμο που πλέον εχω χάσει το μέτρημα
δικαίωμα σου, εμεις αμα θέλουμε τα διαβάζουμε, αν δεν θέλουμε δεν τα διαβάζουμε.
Αυτό που δεν ειναι δικαίωμα σου είναι να προσπαθείς παράλληλα των προσβολών να διαστρεβλώσεις την πραγματικότητα.
Σε αυτό σου το ποστ χωρις να έχει προηγηθεί κάτι ξεκινάς με ενα δεδομένο που είναι ''ακυρο'' και πολύς κόσμος δεν γνωρίζει
συνεχίζεις προσβάλοντας τον ''πελάτη'' που δεν ακούει και τρώει οτι του δώσουν
προσβάλεις οποιοδηποτε επαγγελματία οχι μονο γιατι δεν ξέρει τη δουλεια του αλλά και οτι ξεγελά τον πελάτη, δηλαδή ειναι και άσχετος και απατεώνας
προσβάλεις και εναν ακόμα επαγγελματία.
Μέσα σε δύο σειρες....:SFGSFGSF:
Αν σε προσβαλε κάποιο ποστ μου, πρεπει να σου πω οτι δυσκολα θα βρεις δευτερο και το εκανα εσκεμμένα για να δεις πως είναι να σε προσβάλουν.
Με μία διαφορά ομως σε σχέση με τα δικά σου, δεν διαστεβλωσα τίποτα από οσα ανέφερες!!!
Υ.Γ. Εκτός των άλλων βλέπω οτι κάνεις και το μέντιουμ μια που δεν έτυχε να ακούσεις κάτι δικό μου!!!
καλές δουλειές
Κοίταξε Γιωργο διαβάζω τα ποστ σου χρόνια,
πρέπει να έχεις προσβάλει τόσο πολύ κόσμο που πλέον εχω χάσει το μέτρημα
δικαίωμα σου, εμεις αμα θέλουμε τα διαβάζουμε, αν δεν θέλουμε δεν τα διαβάζουμε.
Αυτό που δεν ειναι δικαίωμα σου είναι να προσπαθείς παράλληλα των προσβολών να διαστρεβλώσεις την πραγματικότητα.
Οι αντιστάσεις όταν είναι "εν σειρά " με τους πυκνωτές χαλάνε τον ήχο, εκτός κι αν ο πελάτης δεν ακούει καλά οπότε του λες ότι μαλάκωσε αρκετά στις υψηλές το ηχείο ή ότι ακούγεται "ουσιαστικά σαν μονόδρομο", όπως πολύ χαρακτηριστικά αναφέρουν και ορισμένοι επαγελματίες του χώρου.
Σε αυτό σου το ποστ χωρις να έχει προηγηθεί κάτι ξεκινάς με ενα δεδομένο που είναι ''ακυρο'' και πολύς κόσμος δεν γνωρίζει
συνεχίζεις προσβάλοντας τον ''πελάτη'' που δεν ακούει και τρώει οτι του δώσουν
προσβάλεις οποιοδηποτε επαγγελματία οχι μονο γιατι δεν ξέρει τη δουλεια του αλλά και οτι ξεγελά τον πελάτη, δηλαδή ειναι και άσχετος και απατεώνας
προσβάλεις και εναν ακόμα επαγγελματία.
Μέσα σε δύο σειρες....:SFGSFGSF:
Αν σε προσβαλε κάποιο ποστ μου, πρεπει να σου πω οτι δυσκολα θα βρεις δευτερο και το εκανα εσκεμμένα για να δεις πως είναι να σε προσβάλουν.
Με μία διαφορά ομως σε σχέση με τα δικά σου, δεν διαστεβλωσα τίποτα από οσα ανέφερες!!!
Υ.Γ. Εκτός των άλλων βλέπω οτι κάνεις και το μέντιουμ μια που δεν έτυχε να ακούσεις κάτι δικό μου!!!
καλές δουλειές
Last edited: