Άλλαξε κάτι ή μόνο σε μένα γίνεται αυτό;

Δεν μπορείς να ποστάρεις αν δεν είσαι μέλος. Μόνο να διαβάσεις μπορείς.

Και τι νοημα εχει να φαινονται ετσι , οταν εισαι ΗΔΗ loggeg in?

Στο προηγουμενο τουλαχιστον , εβλεπες ποιες κατηγοριες εχουν νεα μηνυματα.......

Δηλαδη αυτες που ΔΕΝ εχουν την κλειδαρια , μπορεις να ποσταρεις και αν δεν εισαι μελος?

Απλα εχει μπει ΕΝΑ λαθος εικονιδιο.

Νικο, ειπαμε ειναι λαθος και θα φτιαχτει.

Και δεν ειναι ενα εικονιδιο λαθος, ειναι η λογικη του ολη.

Οταν μπορεσετε φτιαχτε το και ασε τα bold . Δεν τρεχει μια ...:antlers:

Καλοδεχουμενο θα ηταν αν μου εδινες τον κωδικα της δικης σου σωστης λογικης μιας και ξερεις οτι η λογικη των εικονιδιων του φορουμ ειναι εντελως λαθος.

Το αν θα αφησω η οχι τα bold αυτο αστο για μενα .

Καλοδεχουμενο θα ηταν αν μου εδινες τον κωδικα της δικης σου σωστης λογικης μιας και ξερεις οτι η λογικη των εικονιδιων του φορουμ ειναι εντελως λαθος.

Το αν θα αφησω η οχι τα bold αυτο αστο για μενα .

Προτεινω να φτιαξεις τον τροπο που γραφεις .

Ουτε σε προσβαλε κανεις ουτε μιλησε κανεις για τον κωδικα της πλατφορμας.

Μιλησα ΠΟΛΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ για θεμα που αλλα λες εσυ , αλλα ο εταιρος τεχνικος και αλλα ειναι.

Χαλαρωσε και μαζεψε λιγο τον τροπο που απευθυνεσαι στα μελη.

Απλα πραγματα περιποιημενα !

Ειχα απαντησει ηδη Μπαμπη .

Ναί, αλλά πολλές φορές την ώρα που γράφεις δεν βλέπεις κάποια απάντηση που έχει προηγηθεί. Κι γώ απαντούσα στον Τάσο.
Το θέμα είναι όμως να συζητάμε και να μην δημιουργούμε θέμα από το τίποτε.

Ναί, αλλά πολλές φορές την ώρα που γράφεις δεν βλέπεις κάποια απάντηση που έχει προηγηθεί. Κι γώ απαντούσα στον Τάσο.
Το θέμα είναι όμως να συζητάμε και να μην δημιουργούμε θέμα από το τίποτε.

Αυτο διαβασε το προσεκτικα Νικο !

Το τι θα διαβασω προσεκτικα και πως θα συμπεριφερθω ασε να το κρινω μονος μου. Δεν δεχομαι μαθηματα φιλε Χρηστο.

Λοιπον στο θεμα μας. Το θεμα των εικονιδιων θα το διορθωσω αμεσα. Συγγνωμη για την ταλαιπωρια.

Τα λουκέτα στις κατηγορίες σωστά μου φαίνονται μιάς και εκει όντως δεν μπορει να ποσταρει κανεις. Στις υποκατηγορίες, πάλι ειναι σωστα.

what is the problem??

Ναι ρε συ Σακη εισαι σωστος. Εκανα μεγα λαθος που μου ξεφυγε αυτο. (δεν μπορω να τα θυμαμαι και ολα)

Ολα τα εικονιδια ειναι ολοσωστα . Απλα στις κεντρικες κατηγοριες δεν μπορειτε να ποσταρετε παρα μονο στις υποκατηγοριες.

ΔΕΝ εκανες μεγα λαθος. Ασε τις ειρωνιες.

Απλα ξεφυγε και το αναφεραμε.

Επισης οταν εισαι login ολα τα λουκετα οπου και να ειναι φαινονται. Δεν εχουν νοημα αφου μπορεις να ποσταρεις παντου.