Άλλαξε κάτι ή μόνο σε μένα γίνεται αυτό;

Χρήστο και Μπάμπη έχει λουκέτα επειδή είναι οι MAIN κατηγορίες όπου δεν επιτρέπεται να γράφονται μηνύματα για να μην γίνει αλλαλούμ. Θυμάστε που κάποιες φορές καταλάθος έχουν γραφτεί μηνύματα και μπαίνουμε να τα μεταφέρουμε;

Αν δείτε τις κατηγορίες που δεν έχουν υποκατηγορίες π.χ ράδιο, high-end, προτάσεις εκεί δεν πρέπει να έχετε λουκέτο.

Αρα λειτουργεί εντάξει.

Χρήστο και Μπάμπη έχει λουκέτα επειδή είναι οι MAIN κατηγορίες όπου δεν επιτρέπεται να γράφονται μηνύματα για να μην γίνει αλλαλούμ. Θυμάστε που κάποιες φορές καταλάθος έχουν γραφτεί μηνύματα και μπαίνουμε να τα μεταφέρουμε;

Αν δείτε τις κατηγορίες που δεν έχουν υποκατηγορίες π.χ ράδιο, high-end, προτάσεις εκεί δεν πρέπει να έχετε λουκέτο.

Αρα λειτουργεί εντάξει.

Τασο, ενα πραγμα μονο. Τι σημαινει το λουκετο οταν εισαι login ?

Αρα λειτουργεί εντάξει.

Τάσο, αν δείς πώς άρχισε το θέμα θα δείς οτι εγώ έκανα μιά ερώτηση σχετικά με το λεκτικό δίπλα στο λουκέτο.
Δηλαδή ρώτησα τι σημαίνει το "Το forum είναι κλειστό για νέα μηνύματα"
Δεν κατάλαβα τι ήθελε να πεί κι απλά ρώτησα. Αν έγραφε πχ "Δεν μπορείς να ποστάρεις εδώ" ή "Η κατηγορία είναι κλειστή γιοα νέα μηνύματα" ίσως να το καταλάβαινα πιό εύκολα.
Αυτό ρώτησα και μιά απάντηση/διευκρίνηση σαν αυτή που μου έδωσες τώρα περίμενα. Τίποτε περισσότερο τίποτε λιγότερο.

Αυτο τι σημαινει ?

ΚΑΝΕΙΣ αλλος δεν μιλησε για τη δομη , μονο εσυ !

Ουτε για την παπυρους, ουτε για τη μπριτανικα :flipout::flipout:

Νικο, ειπαμε ειναι λαθος και θα φτιαχτει.

Και δεν ειναι ενα εικονιδιο λαθος, ειναι η λογικη του ολη.

Οταν μπορεσετε φτιαχτε το και ασε τα bold . Δεν τρεχει μια ...:antlers:

Οταν μιλας για λογικη σε ενα φορουμ τι εννοεις τεχνικα ?

Οταν μιλας για λογικη σε ενα φορουμ τι εννοεις τεχνικα ?

Θα σου απαντησω κατα τον δικο σου παρακατω τροπο .......

Το τι θα διαβασω προσεκτικα και πως θα συμπεριφερθω ασε να το κρινω μονος μου. Δεν δεχομαι μαθηματα φιλε Χρηστο.

Λοιπον στο θεμα μας. Το θεμα των εικονιδιων θα το διορθωσω αμεσα. Συγγνωμη για την ταλαιπωρια.

Το τι εννοω και το τι καταλαβαινω ειναι δικο μου καπελο και δεν δεχομαι εξυπναδες.

:flipout::flipout::flipout:-bye--bye-

Λοιπόν καλά αφού θέλετε να το συνεχίσετε με έναν ανούσιο διάλογο από το Post 98 και κάτω σβήνονται ανεξαιρέτως.

Μεγάλα παιδιά είστε.

αν νομίζετε ότι σας εκφράζει αυτού του είδους ο διάλογος συγχαρητήρια.

Για να μην έχουμε παρεξηγήσεις, οτιδήποτε άσχετο με τεχνικά γραφτεί θα ξανασβηστεί.

Έχω προσέξει ότι τα links "previous thread" και "next thread" στο τέλος κάθε σελίδας κάνουν blend με το background.

Μπορεί να γίνει κάτι γι' αυτό;