Almost Human

Ψηφίστε την Σειρά:

• Total voters
    0
Ναι καλό ήταν!
Η αρχή είχε γέλιο πάλι! :laugh:

Άντε να δούμε και λίγο Love Story με την Minka! :p

Πρέπει να είσαι τυχερός για να βρεις τόσο όμορφη γυναίκα.. να πίνει ουίσκι και να βλέπει ποδόσφαιρο! :p

Πρέπει να είσαι τυχερός για να βρεις τόσο όμορφη γυναίκα.. να πίνει ουίσκι και να βλέπει ποδόσφαιρο! :p

Αυτά τα δύο δεν μου φαίνονται τόσο θετικά όσο τα παρουσιάζεις , εκτός και δεν έχεις πρόβλημα να την βλέπεις κάθε τόσο "σουρωμένη" και να γυρίζει στα γήπεδα την ώρα που εσύ θα είσαι για δουλειά.

Ααα όχι δεν σκέφτομαι τόσο "ακραία" παραδείγματα.. :p

Έχω έναν φίλο που η γυναίκα του, της αρέσει αρκετά η μπύρα αλλά εκείνου όχι..
Όποτε βγαίνουν έξω οι σερβιτόρες κάνουν πάντα λάθος.. "Όχι η μπύρα δεν είναι για μένα είναι για την γυναίκα μου!" :laugh:

Εμένα , στην συγκεκριμένη σκηνή ,μου έκανε εντύπωση , ότι το 2048 θα βλέπουν οι Αμερικάνοι ποδόσφαιρο και όχι αμερικάνικο ποδόσφαιρο .
Κατα τα άλλα μου άρεσε το επεισόδιο , έχει το χαβαλέ του έχει και κάποια υποθεσίτσα .
Νομίζω το πρωταγωνιστικό δίδυμο και την κοπέλα πρέπει να τους πλαισιώσουν και κάποιοι άλλοι ενδιαφέροντες χαρακτήρες .

Καλή ιστορία είχε το 6ο!
Αλλά πρέπει να βάλουν και κάτι άλλο μέσα..
(ίσως και λίγο love story που λέγαμε.. :p)

Ήταν το mid season finale.. Επιστρέφουμε στις 6 Ιανουαρίου..

Μέχρι τότε βρείτε κάτι άλλο να δείτε!
Ίσως και καμιά τελειωμένη σεζόν! ;)

Eγω ελπιζω να ΜΗΝ διαβαζουν τα posts του Blue88 που γραφει για τις σειρες, γιατι θα μας γεμισουν με Love story, σαπουνοπερα, και αταλαντα κοριτσακια με φουσκωτα στηθη. :flipout:

Ειδαμε και παθαμε να αναβουμε κερια στην Παναγια να εξαφανιστουν ολες οι "μαρθα βουρτση" απο τις σειρες.
Μακρια απο τις sci-fi, horror, fiction, και συναφεις σειρες να ειναι και οπου να'ναι.!
Μας χαλανε την ατμοσφαιρα με τα σιροπια τους.

Χωρις παρεξηγηση Blue88, αστειευομαι οπως καταλαβαινεις, αλλα και εσυ βρε παιδι μου κανε λιγο κρατει. Μη δεις μη δεις ζουμερα χειλη και φουσκωτες καμπυλες, αμεσως εκει...:flipout:-bye-

Δεν λεω οτι εγω θελω να βλεπω καλογριες, αλλα να μην δημιουργουν σειρες με ανοητους σιροπε διαλογους και κοντινα πλανα σε γκομενιτσες, ελπιζοντας να κρατησουν μια σειρα που ΔΕΝ ειναι υποτιθεται σαπουνοπερα, ετσι και μονο.

Χαχαχα ... όχι εντάξει δεν λέω να το παρακάνουνε.. απλώς ίσως να βάλουν κανά 2 σκηνές με λίγο προσωπικές σχέσεις! :p

'Αμα είχε την "γκόμενα" ο άλλος πιο πολύ μαζί του έστω πάνω στην δράση, δεν θα με ένοιαζε πολύ.. θα υπήρχε ισορροπία! :cool:

Ή να βάζανε ας πούμε και μία άλλη πιο γενική ιστορία να τρέχει.. όπως έχει ας πούμε το "The Blacklist"!

Θελω να δω και εγω που και πως το παει η σειρα.
Μιας ομως και στη σκηνοθεσια, cast κλπ κλπ ειναι πολυ αρτια, δεν νομιζω οτι δεν θα βαλουν και ενα κεντρικο story να εξελισσεται.
Ισως προτιμησαν πρωτα το χρισιμο/δεσιμο/οικιοποιηση χαρακτηρων πρωτα. (ροκανιζοντας και μερικα επεισοδια, που το προτιμω απο το να ροκανιζουν επεισοδια με: "αχ πες μου τι αισθανεσαι για μενα, μ'αγαπας ? κλπ κλπ)

Για τον ιδιο λογο πιστευω οτι δεν εχουν ξεχειλησει τη σειρα απο... αιθεριες υπαρξεις, σκηνες σεξ κοκ.
Προτιμουν μαλλον η προσοχη του θεατη να στρεφεται στα καλα σκηνικα/εφε, παρα σε υπερβολικα γκομενιλικια. Εγω το θεωρω σεβασμο προς τον θεατη.!

Η σειρα αρχιζει να αποκτα ενα υφος. (λιγο Blade runner, λιγο απο αυτο, απο εκεινο που τη χαρακτηριζει)
Αν πεταξουμε ξαφνικα σαπουνοπεροκαταστασεις, ισως αρεσει σε μερικους περισσοτερο, αλλα θα απευθυνεται σε διαφορετικο κοινο και οχι σε εκεινους που αρχικα επελεξαν. Δοξα το Θεο, σειρες/love story/sex υπαρχουν αρκετες (vampire diaries, true blood, κλπ) και ολες λιγο πολυ εχουν μπολιαστει ΚΑΙ με σαπουνοπερα γιατι ετσι βολευει την στειρα φαντασια των σεναριογραφων. (διαλογοι και πλοκη με μπουρ μπουρ σ'αγαπω, γραφονται και στο ποδι μεσα σε λιγα λεπτα)

Προσωπικα για το γουστο μου θα ηθελα η συγκεκριμενη σειρα να μην μπολιαστει καθολου με σαπουνοπερα. (ειδαμε και το THE DOME του στηβεν κινγκ πως το καταντησαν με τον τζουνιορ, στο walking dead επιθεση στο backround απο ζομπι και η κλαψιαρα στο προσκηνιο να ρωτα τι νιωθει γι αυτην ο αντρας, κλπ ασυγχωρητα πραγματα που καταστρεφουν ολη την ατμοσφαιρα)

Επισης πιστευω οτι μελλοντικα θα προστιθενται χαρακτηρες και θα εχουμε την ευκαιρια να δουμε και καποιο νεο προσωπο...απο αυτα που σε ενδιαφερουν.
Ομως αν βλεπεις τη σειρα για αυτο το λογο, υπαρχουν ολες οι υπολοιπες, ας μεινει και μια οσο πιο καθαροαιμη ή ισορροπημενη γινεται στον τομεα σαπουνοπερας. Μπουχτησα προσωπικα.!

Ηθικο διδαγμα: Οι γυναικες αποπροσανατολιζουν τον (αντρα) θεατη απο την ουσια του sci-fi εργου. :laugh:

Ξαναρχίσαμε καλά! ;)

Παραλίγο να πάρει στο σπίτι συγκάτοικο τον Dorian, o John!
Τέτοιες σχέσεις θέλετε ? :p

Άντε καλή δύναμη.. έχουμε πολλά να δούμε! ;)

Last edited:
καλουτσικη η σειρα δε λεω.... Ξεκινησα να τη βλεπω ωσπου να αρχισουν τα GOT, Viking και Davinci..... Σημερα θα ξεπεταξω 5 και 6 αποτι διαβαζω ειναι καλα επεισοδια! Για να δουμε τι θα δουμε!!!

Καλό το 7ο επεισόδιο , είχε το χαβαλέ του ,και καλούτσικη η υπόθεση . Η σειρά νομίζω πρέπει να πλαισιωθεί με ένα, δυο ακόμα ενδιαφέροντες χαρακτήρες .

νομιζω τα τελευταια δυο επεισοδια πρεπει να ηταν κ τα καλυτερα μεχρι στιγμης. Μου αρεσουν αρκετα οι χιουμοριστικες ατακες κ οι μπηχτες που πετανε ο ενας στον αλλον. Αρκετα προσεγμενες, μετρημενες αλλα ακρως επιτυχημενες!! Κ φυσικα η κοπελιτσα ολα τα λεφτα σε καθε επεισοδιο γινεται κ ομορφοτερη απορω πως δεν την εχει βαλει κατω ο πρωταγωνιστης ακομα χαχαχαχααα!!!

Συνεχίζονται τα ωραία επεισόδια στη σειρά, με τα απολαυστικά πάντα κωμικά στοιχεία... :smile:

Στο ίδιο μοτίβο με τα προηγούμενα επεισόδια το τελευταίο, μας έδωσαν και κάποιες απαντήσεις , στο τι είχε προηγηθεί .