Θελω να δω και εγω που και πως το παει η σειρα.
Μιας ομως και στη σκηνοθεσια, cast κλπ κλπ ειναι πολυ αρτια, δεν νομιζω οτι δεν θα βαλουν και ενα κεντρικο story να εξελισσεται.
Ισως προτιμησαν πρωτα το χρισιμο/δεσιμο/οικιοποιηση χαρακτηρων πρωτα. (ροκανιζοντας και μερικα επεισοδια, που το προτιμω απο το να ροκανιζουν επεισοδια με: "αχ πες μου τι αισθανεσαι για μενα, μ'αγαπας ? κλπ κλπ)
Για τον ιδιο λογο πιστευω οτι δεν εχουν ξεχειλησει τη σειρα απο... αιθεριες υπαρξεις, σκηνες σεξ κοκ.
Προτιμουν μαλλον η προσοχη του θεατη να στρεφεται στα καλα σκηνικα/εφε, παρα σε υπερβολικα γκομενιλικια. Εγω το θεωρω σεβασμο προς τον θεατη.!
Η σειρα αρχιζει να αποκτα ενα υφος. (λιγο Blade runner, λιγο απο αυτο, απο εκεινο που τη χαρακτηριζει)
Αν πεταξουμε ξαφνικα σαπουνοπεροκαταστασεις, ισως αρεσει σε μερικους περισσοτερο, αλλα θα απευθυνεται σε διαφορετικο κοινο και οχι σε εκεινους που αρχικα επελεξαν. Δοξα το Θεο, σειρες/love story/sex υπαρχουν αρκετες (vampire diaries, true blood, κλπ) και ολες λιγο πολυ εχουν μπολιαστει ΚΑΙ με σαπουνοπερα γιατι ετσι βολευει την στειρα φαντασια των σεναριογραφων. (διαλογοι και πλοκη με μπουρ μπουρ σ'αγαπω, γραφονται και στο ποδι μεσα σε λιγα λεπτα)
Προσωπικα για το γουστο μου θα ηθελα η συγκεκριμενη σειρα να μην μπολιαστει καθολου με σαπουνοπερα. (ειδαμε και το THE DOME του στηβεν κινγκ πως το καταντησαν με τον τζουνιορ, στο walking dead επιθεση στο backround απο ζομπι και η κλαψιαρα στο προσκηνιο να ρωτα τι νιωθει γι αυτην ο αντρας, κλπ ασυγχωρητα πραγματα που καταστρεφουν ολη την ατμοσφαιρα)
Επισης πιστευω οτι μελλοντικα θα προστιθενται χαρακτηρες και θα εχουμε την ευκαιρια να δουμε και καποιο νεο προσωπο...απο αυτα που σε ενδιαφερουν.
Ομως αν βλεπεις τη σειρα για αυτο το λογο, υπαρχουν ολες οι υπολοιπες, ας μεινει και μια οσο πιο καθαροαιμη ή ισορροπημενη γινεται στον τομεα σαπουνοπερας. Μπουχτησα προσωπικα.!
Ηθικο διδαγμα: Οι γυναικες αποπροσανατολιζουν τον (αντρα) θεατη απο την ουσια του sci-fi εργου.