Almost Human

Ψηφίστε την Σειρά:

• Total voters
    0
Ολοκλήρωση της σαιζόν με ένα πολύ καλό επεισόδιο. Τώρα περιμένουμε επιβεβαίωση για συνέχεια... :cool:

Καλούτσικη η ιστορία του finale..
έκλεισε μία υπόθεση..

Αφήνουν υπόνοια για συνέχεια, αλλά μάλλον δεν έχουν αποφασίσει ακόμη για κάτι τέτοιο..

βασικά δεν τελείωσε με κάποια δημιουργία αναμονής για "αυτό που έρχεται μετά"... Ηταν ένα απλό αυτοτελές επεισόδιο (και αρκετά καλό, όπως τα περισσότερα δηλαδή)

επίσης δεν έγινε καμία αναφορά - νύξη στο άλλο θέμα,

της έλξης του Κένεξ προς την ομορφούλα συνάδελφο, και στην ματιά που είχε σταματήσει και είχε ρίξει προς τα πίσω φεύγοντας, στο προηγούμενο επεισόδιο, αφήνοντας υπόνοιες...

Είδα και το τελευταίο .
Είχε πολλές προοπτικές η σειρά , αλλά βοηθήθηκε από εκεί που έπρεπε .

Μου άρεσε η σειρά , αλλά δεν βοηθήθηκε από εκεί που έπρεπε.

Πολύ καλά νέα για τους λάτρες του Almost Human...

Parenthood and Community Season 6, and Almost Human Season 2, Basically Set: Report....

http://www.theepochtimes.com/n3/641...d-almost-human-season-2-basically-set-report/

Καλή είδηση .

Απάντηση: Re: Almost Human

Πολύ καλά νέα για τους λάτρες του Almost Human...

Parenthood and Community Season 6, and Almost Human Season 2, Basically Set: Report....

http://www.theepochtimes.com/n3/641...d-almost-human-season-2-basically-set-report/

λοιπόν όταν είδα ότι αυτό το θέμα έχει νέο μήνυμα και πάτησα να το δω, ήταν ακριβώς αυτό που ήλπιζα να διαβάσω!!! :BDGBGDB55:

Meanwhile, Almost Human–a show definitely up in the air–is “a sure thing” to be renewed. Fox hinted at the renewal by scheduling an encore of the season finale for May 17.

almost human S02 -κατά πάσα πιθανότητα- λοιπόν...!!! :guitarist:

(έχω αρχίσει και το αντίστοιχο -σουηδικό- πάντως...)

Κριμα που δεν ανανεωθηκε..αν και κατι μου λεει οτι ολο και καποιος θα το αναλαβει εκ νεου!

τελικά τα γούστα μου δεν κάνουν για τους Αμερικάνους την έκοψαν και αυτή και περνάνε μπάζα και μπάζα

Αυτος ο Urban ειναι ψιλοαταλαντος και παιζει πολυ over-acting.
Πιστευω οτι μπορει να χαντακωσει ευκολα οποιαδηποτε εργο.
O μονος ρολος που θα μπορουσε να διεκπεραιωσει με σχετικη επιτυχια
ηταν του υπερδραστηριου Bones στο Startrek, και του Dredd
που δεν φαινοταν οι εκφρασεις στο προσωπο του.

Αυτος ο Urban ειναι ψιλοαταλαντος και παιζει πολυ over-acting.
Πιστευω οτι μπορει να χαντακωσει ευκολα οποιαδηποτε εργο.
O μονος ρολος που θα μπορουσε να διεκπεραιωσει με σχετικη επιτυχια
ηταν του υπερδραστηριου Bones στο Startrek, και του Dredd
που δεν φαινοταν οι εκφρασεις στο προσωπο του.

Εντάξει, λίγο υπερβολική η κριτική σου! Όχι πως πρόκειται και για καμιά ηθοποιάρα ο Urban αλλά στο Almost Human ήταν καλός!
Κρίμα πάντως για την σειρά! Ήταν μια ευχάριστη διαφοροποίηση σε ότι βλέπουμε.