Almost Human

Ψηφίστε την Σειρά:

• Total voters
    0
Η Minka Kelly ήταν για αρκετές σαιζόν και στο εξαιρετικό Friday Night Lights. Για εμένα πάντως η σειρά είναι η πλέον ελπιδοφόρα από τις φετινές... :cool:

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Ro-bromance (Trailer) - ALMOST HUMAN - 21.Oct

Watch an exclusive first look now, and don't miss the special Two-Night Series Premiere SUN NOV 17 and MON NOV 18!

Δώσανε μικρή αναβολή στην πρεμιέρα με διπλή βραδιά στις 17 και 18 Νοεμβρίου.

Κρίμα κι άλλη αναμονή , και είναι η σειρα που περιμένω πιο πολυ .... Α και την Grimm

Για να μην ξεχνιόμαστε, πρεμιέρα στις 17 και 18 του μήνα. ;)

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Σήμερα θα βγει και το 2ο.. οπότε θα πάρουμε καλύτερη γεύση από την σειρά με 2..
Στο Imdb της βάλανε 8.6! :p
Για να δούμε!

Εξαιρετικό το πρώτο επεισόδιο. Το πρωταγωνιστικό δίδυμο είναι πολύ ταιριαστό , βλέπουμε και την Μίνκα αρκετά (σε λίγο ο φίλος μου ο Blue θα αρχίσει σίγουρα τα πόστερ...-bye-)...

Γενικά θα έλεγα ότι είναι όπως την περιμέναμε , δηλαδή μια από τις καλύτερες scifi σειρές ever.

Pas mal, pas mal. Αρκετά καλό και η χημεία των 2 πρωταγωνιστών φαίνεται από την αρχή. Για να δούμε, μακάρι να συνεχίσει έτσι.

Λοιπόν είδα και εγώ το 1ο και όντως φάνηκε ότι η σειρά είναι ότι καλύτερο για sci-fi υπάρχει τώρα! ;)
Τα εφέ ήταν αρκετά καλά για σειρά!

Μου θύμησε το I Robot!

Ελπίζω και εγώ να συνεχίσει το ίδιο καλά!
Θα δω και το 2ο και θα ψηφίσω! :cool:

Είδα τα δύο πρώτα επεισόδια. Εξαιρετικά. Η σειρά φτάνει επίπεδα παραγωγής ταινιών. Πολύ καλή και η μουσική επένδυση με τις cyberpunk επιρροές. Περιμένω να γίνει ακόμα καλύτερη στη συνέχεια η σειρά όταν θα δεθεί καλύτερα το cast. Για ξεκίνημα πάντως, μπήκε φορτσάτα.

Επιτελους μια σειρα sci-fi για...μεγαλυτερα παιδια.!
Ουτε πιτσιρικια, ουτε γελοιοι διαλογοι, ουτε σαπουνοπερα.!
Ωραιο σεναριο, cast, σκηνικα, εφε, διαλογοι.!
Πραγματικα ηταν σαν να εβλεπα ταινια. Προσεγμενη ακομη και στις λεπτομερειες των σκηνικων.
Με κερδισε κι ολας απο το πρωτο επεισοδιο.!

Είδα χθες το πρώτο. Καλή παραγωγή, όντως. Από χιλιόμετρα φαίνεται οτι είναι αδελφάκι του Fringe.

Το μόνο πρόβλημα είναι οτι, ενώ το Fringe είχε τη συμπαθεστάτη κα Torv, ο πρωταγωνιστής του ΑΗ δεν μου άρεσε. Πολύ βαρύς κι ασήκωτος.

Ο τύπος που παίζει τον "γιατρό" των ΜΧ γνωστός μου φάνηκε. Που μπορεί να τον έχω ξαναδεί;

Ψάξε πειρατικές ταινίες... ;) Ότι η σειρά "φέρνει" στο Fringe το καταλαβαίνεις και από τα trailers ακόμα...

Blade runner στα εξωτερικά, robocop στα εσωτερικά και τρον 2 στη μουσική.

Εξαιρετικός ο ντοριαν λιγο σφιγμένος ο ουρμπαν.
Γενικά πολύ καλο μακάρι να συνεχίσει χωρίς να ξεχειλωσει.

και μείς είδαμε τα πρώτα 2 επεισόδια, μπορώ να πώ ότι φαίνεται ενδιαφέρουσα σειρά - ειδικά αυτή την εποχή που οι "καλές" σειρές αυτού του είδους μετριούνται στα δάχτυλα!