Γιατι πέρα απο star wars βλεπει τίποτα αλλο πρώτος?
Aliens.. Blade.. Mad Max.. και γενικά όταν τον ψήνω για κάποιο Sci-Fi.. τρέχει!!
Και μετά μου λέει ότι έχω βρει τα κουμπιά του.. και τον χειραγωγώ!!

Γιατι πέρα απο star wars βλεπει τίποτα αλλο πρώτος?
Στο τελευταιο δεν θα βαλω σποιλερ. Ο χρονος και οι συνεπειες του για τον ανθρωπο. Οι παμπλουτοι δεν χαρακτηριζονται super/hyper-rich ή κατι αντιστοιχο. Ονομαζονται "meth" σε συντομια του Μεθουσαλα. Δηλαδη το χρημα/δυναμη δινει τη δυνατοτητα να ζεις (σχεδον) αιωνια, αφου μπορεις να μεταφερεσαι σε οποιο σωμα θελεις, να κανεις backup τον εαυτου σου κτλπ. Κατι αντιστοιχο ειχε εξερευνηθει στο In Time (2011), οπου ειχε παρει μια εξαιρετικη κεντρικη ιδεα, οτι ο χρονος ζωης εχει παρει τη θεση του ανταλλαξιμου χρηματος, και την ειχε κανει μια πολυ μετρια ταινια.
Στο τελος του 6ου εχει σουρπριζ....
τώρα θα πω και το άλλο....έτσι για να μπριζωσω τον avpap...
Στο 7ο ειναι που μαθαίνουμε τα πιο πολλά για το παρελθόν και σιγά σιγά μπαίνουν όλα σε μια σειρά...
Περιμενε θα την βρουμε την ακρη καπως. Εγραψα αναλυτικα τι παιζει στο νημα του netflix....οποιος απο δω το χει ψαξει το θεμα ας μπει και εκει να βοηθησει. Ευχαριστω και σορυ για το οφτοπικ.
Λοιπον,
δεν θα μπω στο αχθοφοριλικι να εντοπιζω μια-μια λεπτομερεια απο καθε επεισοδιο.
Μαλλον, ειναι πιο συνετο να προσεγγισω το σηριαλ ... απο φιλοσοφικη μερια.
Ετσι κι αλλιως, καποιοι εχουν φτασει ηδη στο τελος της σαιζον ενω εγω βρισκομαι
στο δευτερο επεισοδιο (αποψε βραδυ, το τριτο).
Εινα συγκλονιστικο το αισθημα ΑΠΩΛΕΙΑΣ που κομιζει το σηριαλ.
Κανεις δεν δενει με κανεναν (ουτε ως stack αλλα ουτε και συναισθηματικα),
κανεις δεν αγαπα τον εαυτο του (με τοσα sleeves που εχει αλλαξει/κατοικησει),
κανεις δεν βλεπει νοημα στην υπαρξη του (απλα "σερφαρει") παρα μονο στην
αεναη μετενσαρκωση του και φυσικα ... GOD IS DEAD ... no need for salvation
EVERYTHING IS LOST (and found) .... in perpetual (im)mortality !
Έχεις δίκιο. Όλα αυτά περιγράφονται μέσα στη σειρά....
.... αλλα ειναι τόσο πρόχειρο το σενάριο όπου απλα περνάνε χωρίς να τα προσεχεις καν. Προσωπικά κανένα συναίσθημα δεν μου δημιουργήθηκε και ουτε με άγγιξαν οι χαρακτήρες. Όπως είπα και σε προηγούμενο ποστ, πολύ ωραίο το κονσεπτ αλλα η αποτύπωση του μέσα από το σενάριο και τους διαλόγους το έκανε μα σειρουλα της σειράς. Μόνο η παραγωγη το σώνει, η οποία ειναι επιπεδου ταινίας.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.