Altered Carbon [Netflix]

Βαθμολογήστε την Σειρά:

• Εξαιρετική

Votes: 22 40.0%
  • Πολύ Καλή

Votes: 19 34.5%
  • Καλή

Votes: 7 12.7%
  • Μέτρια

Votes: 5 9.1%
  • Κακή

Votes: 2 3.6%

• Total voters
    55
Λοιπόν αφού βρήκε τα cohones o serialakias να κάνει αυστηρά κριτική θα ακολουθήσω.

To κονσεπτ ήταν άψογο....το πρώτο επ. επίσης. Σαν σειρά ψηφίζω καλή. Ήθελε λίγο πιο πολύ "σκοτάδι" , λιγοτερο drama και λίγο πιο engaging soundtrack για τα γούστα μου.

Θα ψήφιζα πολύ καλή...αλλά τι ψυχή θα παραδώσω....όταν υπάρχει το westworld.....

για το soundtrack θα συμφωνησω και εγω! Θα βοηθουσε παρα πολυ αν ηταν καλυτερο.

@SR71B Εβαλα σποιλερ σε σημειο που περιγραφω συγκεκριμενη σκηνη. Ε δεν νομιζω οτι χρειαζεται να βαλουμε σποιλερ οταν αναφερομαι γενικα στον τροπο που διαπραγματευται καποιες καταστασεις

Γενικα, οπως εχω αναφερει και στο παρελθον, οταν βλεπω scifi επικεντρωνομαι στις ιδεες με τις οποιες ασχολειται, παρα στον τροπο (ποιοτητα παραγωγης) που παρουσιαζονται. Εννοειται οταν και τα δυο ειναι ποιοτικα, τοτε το αποτελεσμα ειναι εξαιρετικο. Οχι οτι δεν μπορω να απολαυσω ενα καλο "πιου-πιου" στο διαστημα, τα κιλακια μου τα εχω.. τις τουρτες με σαντιγι τις εχω καταβροχθισει στη ζωη μου ;) Απλα, μια ζουμερη μπριζολα με "κραταει" περισσοτερο!

Δεν φταίει αυτό. Απλα πιστεύω ότι ήταν μια πολύ "ρηχη" σειρά, όχι προς το τι ήθελε να δείξει, αλλα ως προς το αποτέλεσμα.

Λοιπόν Μάνο για να σου κάνω παρέα το ξανάρχισα από την αρχή και μόλις ξανα-τελειώσα το 2ο και εγώ! ;)

Εγώ ψηφίζω εξαιρετική την σειρά.. θα την έλεγα αντάξια της ιστορίας του Blade Runner!

To Netflix έχει κάνει εξαιρετική δουλειά στην παραγωγή αλλά και ειδικά στον τρόπο που δίνει πολλές σκηνές..
όπως πχ τα εφέ όταν μπαίνεις στις αναμνήσεις του άλλου.. στους εικονικούς κόσμους.. στα flashback!

Η σειρά όντως σηκώνει πολύ συζήτηση, με τα θέματα που καταπιάνετε
.. και πολύ σωστά όπως λέει ο Χάρης σωστή εικόνα θα έχεις όταν την τελειώσεις όλη..
.. και την ξαναδείς ξανά! :p :laugh:

Μόνο τότε θα έχεις την εικόνα όπως όταν βλέπεις μία ταινία Μάνο! :cool:

Το να καλύψεις το σύμπαν της σειράς 100% σε όλα όσα παρουσιάζει είναι αδύνατο στα 10 επεισόδια..

Η ωραία γκόμενα που σκοτώθηκε στην 1η σκηνή ήταν αυτή εδώ σε άλλο σώμα.. σωστά ? :cool:

Ε τοτε .... μην με πριζωνεις (καθε μερα :laugh:) να γραφω αποψη.

Και αγχωνομαι ... και δεν κρινω ολοκληρωμενα :rolleyes:

καλα τοτε.. αν περιμενουμε να την τελειωσεις για να γραψεις τιποτα εδω μεσα...θα βλεπουμε westword season 2 τοτε :flipout:

Στα επεισόδια μπορείς να γράφεις τις λεπτομέριες.. που κάνουν την διαφορά! ;)

Όπως εγώ.. που κάνω διακοπή.. και έρχομαι να γράψω εδώ! :p :laugh:

Ωραίο αυτό με τους κλώνους η ξανθιά έδωσε ωραία ιδέα άμα θες με δύο γυναίκες η περίσοτερες

send from my nexus 5 using Tapatalk

Girl_3b.jpg

Θοδωρή, παιδιά.. αυτή δεν είναι η γκόμενα της αρχής ??

Olga Fonda

Θοδωρηηή αυτή είναι !!!

Ουφ.. με κούρασε αυτό το ψάξιμο!

Takeshi Kovacs, as an Asian man, and Sarah, a white woman, are showering together,
washing blood from each other's bodies, and make love

http://altered-carbon.wikia.com/wiki/Out_of_the_Past

...

http://altered-carbon.wikia.com/wiki/Sarah
Οπότε δεν έχει σχέση με την
http://altered-carbon.wikia.com/wiki/Quellcrist_Falconer_(TV)

Last edited:
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Σε υπερ ευχαριστώ!

.....για ακόμη μια φορά είναι από πρώην σοβιέτ......τι σκατά έχει το νερό εκεί πέρα.....έτσι μου ρχεται να σταματήσω να ψάχνω για σύζυγο και να αρχίσω την "εύκολη λύση"....

.....για ακόμη μια φορά είναι από πρώην σοβιέτ......τι σκατά έχει το νερό εκεί πέρα.....έτσι μου ρχεται να σταματήσω να ψάχνω γιαύζυγο και να αρχίσω την "εύκολη λύση"....
Russianbrides.com?