Ηθελα να μοιραστω μαζι σας μια πολυ διεστραμμενη σκεψη που μου ηρθε στο 9ο-10ο επεισοδιο (δεν μπορω να τα διαχωρισω μεταξυ τους).
Στο σημειο που ο Ελλιοτ ειναι μεταμφιεσμενος στρατηγος και παει στο δωματιο που τον περιμενει η κοπελα και του λεει οτι εχω ετοιμασει ολους σου τους κρυφους ποθους και ακολουθει να τους απαριθμισει και να πει τι θα τον αφησει να της κανει. Εκει, το βλεμμα του αλλα και η εικονα τρομου στο προσωπου του γυναικα του, προσωπικα σκεφτηκα οτι αυτοι ηταν ΟΝΤΩΣ οι πιο κρυφοι και σκοτεινοι σεξουαλικοι ποθοι του και οτι θα τον "χαναμε" τον Ελλιοτ, και οτι θα επρεπε καποιος να παει να τον βγαλει απο το αντρο της ακολασιας.
Πολυ διεστραμμενη η σκεψη μου τελικα, αλλα ειλικρινα πειτε μου, την ειχε και κανενας αλλος απο εσας; Σκεφτηκα οτι μπορει να εχουν στον κοσμο αυτο καποιο τροπο να αναλυουν τροπους συμπεριφορας και προφιλ ανθρωπων, ωστε να φτιαχνουν custom made ερωτικες εμπειριες για αυτους του παμπλουτους πελατες του head in the clouds. Νομιζω οτι δεν ειναι πολυ εκτος απο την λογικη της σειρας. Ποσο δυσκολο θα ηταν να αντισταθεις σε κρυμμενα παθη σου; τοσο καλα κρυμμενα και θαμμενα κατω απο τονους ενοχης που μονο εσυ ξερει. Θα μπορουσες να αντισταθεις;
αυτα![]()
Τυχερε .... σε περιμενουν τα καλυτερα !
Το τελείωσα. Ίσως ό,τι καλύτερο έχω δει φέτος...
Όμως το στορυ ολοκληρώθηκε, θα παίξει δεύτερος κύκλος;
Το τελείωσα. Ίσως ό,τι καλύτερο έχω δει φέτος...
Όμως το στορυ ολοκληρώθηκε, θα παίξει δεύτερος κύκλος;
Spin-off απο σηριαλ ?
Τhat's a first !![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.