Altered Carbon [Netflix]

Βαθμολογήστε την Σειρά:

• Εξαιρετική

Votes: 22 40.0%
  • Πολύ Καλή

Votes: 19 34.5%
  • Καλή

Votes: 7 12.7%
  • Μέτρια

Votes: 5 9.1%
  • Κακή

Votes: 2 3.6%

• Total voters
    55
Ηθελα να μοιραστω μαζι σας μια πολυ διεστραμμενη σκεψη που μου ηρθε στο 9ο-10ο επεισοδιο (δεν μπορω να τα διαχωρισω μεταξυ τους).

Στο σημειο που ο Ελλιοτ ειναι μεταμφιεσμενος στρατηγος και παει στο δωματιο που τον περιμενει η κοπελα και του λεει οτι εχω ετοιμασει ολους σου τους κρυφους ποθους και ακολουθει να τους απαριθμισει και να πει τι θα τον αφησει να της κανει. Εκει, το βλεμμα του αλλα και η εικονα τρομου στο προσωπου του γυναικα του, προσωπικα σκεφτηκα οτι αυτοι ηταν ΟΝΤΩΣ οι πιο κρυφοι και σκοτεινοι σεξουαλικοι ποθοι του και οτι θα τον "χαναμε" τον Ελλιοτ, και οτι θα επρεπε καποιος να παει να τον βγαλει απο το αντρο της ακολασιας.
Πολυ διεστραμμενη η σκεψη μου τελικα, αλλα ειλικρινα πειτε μου, την ειχε και κανενας αλλος απο εσας; Σκεφτηκα οτι μπορει να εχουν στον κοσμο αυτο καποιο τροπο να αναλυουν τροπους συμπεριφορας και προφιλ ανθρωπων, ωστε να φτιαχνουν custom made ερωτικες εμπειριες για αυτους του παμπλουτους πελατες του head in the clouds. Νομιζω οτι δεν ειναι πολυ εκτος απο την λογικη της σειρας. Ποσο δυσκολο θα ηταν να αντισταθεις σε κρυμμενα παθη σου; τοσο καλα κρυμμενα και θαμμενα κατω απο τονους ενοχης που μονο εσυ ξερει. Θα μπορουσες να αντισταθεις;

αυτα :)

Ηθελα να μοιραστω μαζι σας μια πολυ διεστραμμενη σκεψη που μου ηρθε στο 9ο-10ο επεισοδιο (δεν μπορω να τα διαχωρισω μεταξυ τους).

Στο σημειο που ο Ελλιοτ ειναι μεταμφιεσμενος στρατηγος και παει στο δωματιο που τον περιμενει η κοπελα και του λεει οτι εχω ετοιμασει ολους σου τους κρυφους ποθους και ακολουθει να τους απαριθμισει και να πει τι θα τον αφησει να της κανει. Εκει, το βλεμμα του αλλα και η εικονα τρομου στο προσωπου του γυναικα του, προσωπικα σκεφτηκα οτι αυτοι ηταν ΟΝΤΩΣ οι πιο κρυφοι και σκοτεινοι σεξουαλικοι ποθοι του και οτι θα τον "χαναμε" τον Ελλιοτ, και οτι θα επρεπε καποιος να παει να τον βγαλει απο το αντρο της ακολασιας.
Πολυ διεστραμμενη η σκεψη μου τελικα, αλλα ειλικρινα πειτε μου, την ειχε και κανενας αλλος απο εσας; Σκεφτηκα οτι μπορει να εχουν στον κοσμο αυτο καποιο τροπο να αναλυουν τροπους συμπεριφορας και προφιλ ανθρωπων, ωστε να φτιαχνουν custom made ερωτικες εμπειριες για αυτους του παμπλουτους πελατες του head in the clouds. Νομιζω οτι δεν ειναι πολυ εκτος απο την λογικη της σειρας. Ποσο δυσκολο θα ηταν να αντισταθεις σε κρυμμενα παθη σου; τοσο καλα κρυμμενα και θαμμενα κατω απο τονους ενοχης που μονο εσυ ξερει. Θα μπορουσες να αντισταθεις;

αυτα :)

Κι εγω!

Ο Εlliot .... ηταν ex marine .... οχι οτι πιο απειθαρχο και παρορμητικο στο συμπαν.
Bεβαια ... για μερικα δευτερολεπτα .... ΛΥΓΙΣΕ και αυτος. Ομως, συνηλθε.
Ισως γιατι εκανε τον συσχετισμο με το τι υπεφερε η κορη του (και γιατι).
Αυτο που κανει τις διλληματικες επιλογες, σκονη ... ειναι οτι υπαρχει εκεινο

... το STACK !

Σε 400 χρονια απο σημερα ... το ΑΙ ... μαλλον θα ξεπερνα το δικο μας συλλογικο.
Και εννοω ΣΥΛΛΟΓΙΚΟ, αυτο που θα προεκυπτε αν βαζαμε 7μισυ δις ανθρωπινες νοησεις
στην σειρα (η παραλληλα). To αποδεικνυει ο Poe, στο τελος. Δεν λεω πως
γιατι αυτος ο βιαστικουλης ο Blue διαβαζει και spoilers ....

Last edited:
Χαίρομαι που δεν είμαι μόνος μου :)
Μετά όταν η σκηνή εξελίχθηκε όπως εξελίχθηκε ένιωσα πολύ άβολα με τον εαυτό μου :)

Κι εγώ την έκανα αυτή τη σκέψη, όμως....

... όχι για τα ανώμαλα που του πρότεινε στη συνέχεια. Νόμισα ότι εκεί που είδε το κοριτσάκι να του μιλάει λάγνα στην αρχή, σερβίροντάς του τα πλούσια ελέη, του πέρασε απ'το μυαλό να κλείσει τα μικρόφωνα και να κάνει παιχνίδι, πριν αφοσιωθεί στην αποστολή. Αλλά μετά μόλις του έδειξε το μαχαίρι κλπ έφαγε φρίκη και συνήλθε.

Κανείς δεν ξέρει ο κάθε άνθρωπος τι σκοτεινές πλευρές κρύβει, συχνά ούτε και ο ίδιος

Τα υπολοιπα, τα προηγουμενα, ηταν λιγοτερο φρικωδη, ε ? ....
Ε ρε τι καλη δουλεια εχει κανει το internet ... 2 δεκατιες τωρα !
Φαντασου τι θα ζηταει ο μεσος αντρας ... το 2400 μΧ.

Eυτυχως ... ΔΕΝ θα ζω !

Τελος, πρεπει να πω οτι ειχα φτιαξει το τελος στο μυαλο μου λιγο πιο επικο απο αυτο που εγινε

σκεφτομουν την Λιζι, ως τελεια συντηξη ανθρωπου και ΑΙ να εμφανιζεται παντοδυναμη σε στυλ Lucy στο τελος της ομωνυμης ταινιας

Αληθεια το Lucy το εχετε δει; Ξεφευγει παρα πολυ απο ενα σημειο και μετα, αλλα πρεπει να παραδεχτω οτι ειναι guilty pleasure ταινια για εμενα :)

Ολοι οι δορυφορικοι χαρακτηρες .... ηταν μια ιστορια απο μονοι τους.
ΟΛΟΙ ! .... κανεις ξεχωριστη ταινια με καθεναν απο αυτους (και ολοκαινουργιο concept).

Και οχι μονο .... εκει που o Κοvacs αποκτα double sleeve ... οι πιθανοτητες απειριζονται.
Σκεφτειτε τρεις Kovacs ... ενα εκατομμυριο Kovacs στην ιδια εποχη, παραλληλα, μαζι
.... ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΟ ! :blink:

Η Many-World-Intrepretation του Hugh Everett ... στην πραξη, σε ανθρωπους.
Δεν νομιζω να μου αρεσει να εχω ΕΣΤΩ εναν Μανο σαν και μενα στην ιδια εποχη.
Ακομα και σε διαφορετικο sleeve (ποσο μαλλον σε δυο πανομοιοτυπα sleeves).
Θα παθω εγκεφαλικο ... τι να τον ρωτησω, τι να του πω ... αφου ειμαι ΕΓΩ !
Η δεν ειμαι ? .... (αυτη ειναι και η λοβοτομη .... ΔΕΝ ειμαι !)

Last edited:
tumblr_p3oprhcDRw1v6w3juo2_500.gif

wOYY5Fh.gif

Last edited:
Το τελείωσα. Ίσως ό,τι καλύτερο έχω δει φέτος...
Όμως το στορυ ολοκληρώθηκε, θα παίξει δεύτερος κύκλος;

Τυχερε .... σε περιμενουν τα καλυτερα !

EPIC - EPIC - EPIC !!!

Εντάξει τι να πεις!!

Πιστεύω πάντως ότι όντως εάν δεν πιάσεις το νόημα που θέλει να περάσει μία σειρά..
μετά μπορεί να σου φαίνονται χαζά αυτά που παρουσιάζει..

Λοιπόν κοίταξα και λίγο τα πρώτα spoiler που είπατε για το 9ο.. :cool:
και εγώ κατάλαβα αυτό που λέει ο Μάνος..

Μόλις μπαίνει ο Elliot αρχικά σοκάρετε που βλέπει μία τόσο νέα κοπέλα..
Σίγουρα θα έλεγα κάνει κάποιους συνειρμούς με την κόρη του..

Στην συνέχεια όταν η νεαρά αρχίζει να του λέει όλα αυτά τα πράγματα σοκάρετε ακόμη πιο πολύ!
Από την μία πιστεύω δεν πέρναγε από το μυαλό του πόσο πολύ είχαν ξεπέσει τα πράγματα εκεί που ζούσε..
(μάλλον δεν θα ήξερε τίποτα..)
από την άλλη σοκάρετε να ακούει την νεαρά να του λέει τόσο πειστικά να της κάνει όλα αυτά!

Φαίνεται τόσο αθώα..

Γι'αυτό της λέει μετά.. OXI δεν είναι εντάξει τα πράγματα!
Θέλει να της μιλήσει και άλλο.. αλλά ο χρόνος τον πιέζει..

Τα ίδια συμβαίνουν και στην δική μας ζωή θα έλεγα.. :cool:
Μπορείς να δεις μία κοπέλα που σου φαίνεται πολύ αθώα..
αλλά τα πράγματα να είναι εντελώς αντίθετα! :p

Για τον Poe όντως σκεφτόμουν και εγώ να το αναφέρω..
ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ η μορφή του στην σειρά!!!

Της έδωσε πολλά +++++

* Πολύ γέλιο και η φάση που κάνανε στον Elliot με
την γυναίκα του!! :laugh:

** Τελικά πολύ άρρωστη η σχέση του Τακ με
την αδερφή του.. (από την μεριά της αδερφής του..)

αλλά να δω..
Αύριο το 10! :cool:
... και τα υπόλοιπα spoiler... :p

Last edited:
Re: Απάντηση: Altered Carbon [Netflix]

Με τόσο μεγάλη απήχηση στον κόσμο θα ήταν χαζό το Netflix να μην βγάλει 2η σεζόν.. με νέα ιστορία..

Ιδίως τώρα που το έχουν ζώσει οι αντίπαλοι!! :p
.. και του πήραν προγράμματα..

Spin-off απο σηριαλ ? :laugh:

Τhat's a first ! :rolleyes:

Θα ξαναδω τα 7, 8, 9 και 10 .... και μετα, επειδη θα με πιασει νοστος ... ολα τα προηγουμενα !
Δεν μπορω να καταλαβω γιατι oλος ο κοσμος εδω μεσα, ειναι τοσο σιγουρος ... οτι δεν εχει μεινει
τιποτα για συνεχεια.

O Κοvacs ... με καινουργιο sleeve ... ψαχνει να βρει την αγαπημενη του, Falconer (ως stack).
Να μην σας πω οτι μια τετοια αναζητηση ... μπορει να του παρει και χιλιετηριδες.
Εδω η αδερφη του που τον εψαχνε επι 250 χρονια ... προεκυψε εντελως αλλο ατομο.
Οποτε δεν μπορω να φανταστω τι παθαινει ενας Kovacs που ψαχνει για χιλια χρονια.

Αν μπορειτε εσεις ... παω πασο ! -bye-

Last edited:
Spin-off απο σηριαλ ? :laugh:

Τhat's a first ! :rolleyes:

Ε όχι και first. Τόσα και τόσα, με τελευταίο το αριστουργηματικό Better Caul Saul. Δεν ξέρω αν είναι στα μέτρα σου βέβαια, αφού λιγότερο SciFi δε γίνεται, για μένα πάντως είναι απ'τις καλύτερες της δεκαετίας, για να μην πω παραπάνω.