Battlestar GalacticaΜου ειναι γνωστος και ο εκτελεστης (του ηρωα) στην αρχη ... αλλα δεν ξερω απο που !
Λάθος. Εσύ λες αυτόν στην αρχή αρχή. Έχει παίξει σε πολλά, οπότε δεν ξέρω από πού τον θυμάσαι.Μου ειναι γνωστος και ο εκτελεστης (του ηρωα) στην αρχη ... αλλα δεν ξερω απο που !
Μόνο εμένα μου φάνηκε ελαφρώς βαρετό και αργό το πρώτο επεισόδιο; Εννοείται ότι θα τα δω όλα, αλλά περίμενα πιο εντυπωσιακό ξεκίνημα.
Βαρετό δεν θα το χαρακτήριζα. Οι κακες γλώσσες θα έλεγαν ότι είναι αντιγραφή blade runner μαζί με λίγο ghost in the Shell. Μου αρέσει όμως τόσο πολύ ο κόσμος που θέλω να χαθώ εκεί μέσα. Στα @@ μου ο Bancroft και οι χαζομάρες του, δώσε μου neon lights, ολογράμματα και διαφανεις ομπρέλες!!Μόνο εμένα μου φάνηκε ελαφρώς βαρετό και αργό το πρώτο επεισόδιο; Εννοείται ότι θα τα δω όλα, αλλά περίμενα πιο εντυπωσιακό ξεκίνημα.
Λάθος. Εσύ λες αυτόν στην αρχή αρχή. Έχει παίξει σε πολλά, οπότε δεν ξέρω από πού τον θυμάσαι.
Κι εγω αυτη νομιζα....αλλα δεν εχει φωτο απο τις σκηνες πουθενα στο imdb ....επισης αυτη δεν ειχε ονομα Στο επεισόδιο....
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.