Altered Carbon [Netflix]

Βαθμολογήστε την Σειρά:

• Εξαιρετική

Votes: 22 40.0%
  • Πολύ Καλή

Votes: 19 34.5%
  • Καλή

Votes: 7 12.7%
  • Μέτρια

Votes: 5 9.1%
  • Κακή

Votes: 2 3.6%

• Total voters
    55
Μόνο εμένα μου φάνηκε ελαφρώς βαρετό και αργό το πρώτο επεισόδιο; Εννοείται ότι θα τα δω όλα, αλλά περίμενα πιο εντυπωσιακό ξεκίνημα.

Μου ειναι γνωστος και ο εκτελεστης (του ηρωα) στην αρχη ... αλλα δεν ξερω απο που !
Λάθος. Εσύ λες αυτόν στην αρχή αρχή. Έχει παίξει σε πολλά, οπότε δεν ξέρω από πού τον θυμάσαι.

Re: Απάντηση: Altered Carbon [Netflix]

Μόνο εμένα μου φάνηκε ελαφρώς βαρετό και αργό το πρώτο επεισόδιο; Εννοείται ότι θα τα δω όλα, αλλά περίμενα πιο εντυπωσιακό ξεκίνημα.

Εγω παλι εχω φαει τοσο καλπασμο απ'τα σπαγγετια space-western που χλαπακιασα τα τελευταια 30 χρονια
που μαλλον ... ΥΠΕΡΕΚΤΙΜΩ ... την προοδευτικοτητα (αρα βραδυτητα) στην ωριμανση της πλοκης.

Δεν μπορω αλλο ποδοβολητο ! Εφαγα οσο μπορουσα. Και τωρα παταω φρενο.
Φρεεεεενοοοοοοο .... αλλα αυτο ισχυει μονο για μενα -bye-

Re: Απάντηση: Altered Carbon [Netflix]

Βαρετό δεν θα το χαρακτήριζα. Οι κακες γλώσσες θα έλεγαν ότι είναι αντιγραφή blade runner μαζί με λίγο ghost in the Shell. Μου αρέσει όμως τόσο πολύ ο κόσμος που θέλω να χαθώ εκεί μέσα. Στα @@ μου ο Bancroft και οι χαζομάρες του, δώσε μου neon lights, ολογράμματα και διαφανεις ομπρέλες!!

Girl_3b.jpg

Θοδωρή, παιδιά.. αυτή δεν είναι η γκόμενα της αρχής ??

Olga Fonda

Κι εγω αυτη νομιζα....αλλα δεν εχει φωτο απο τις σκηνες πουθενα στο imdb ....επισης αυτη δεν ειχε ονομα Στο επεισόδιο....

Κι εγω αυτη νομιζα....αλλα δεν εχει φωτο απο τις σκηνες πουθενα στο imdb ....επισης αυτη δεν ειχε ονομα Στο επεισόδιο....

Καλά, μόλις βγήκε η σειρά.. δεν βάζουν αμέσως φώτο στο Imdb..
Ένα άλλο κακό στο Imdb είναι ότι σε κάποια "μικρά" ονόματα δεν έχει φώτο..

Χμμ.. θα το ξαναψάξω..

....

Οκ .. ήταν λίγο αργό το πρώτο σε κάποια σημεία.. θέλει να έχεις και την κατάλληλη όρεξη.. δε λέω..
αλλά μου αρέσει και μένα η ανάπτυξη έτσι..
κάπου τα βαρέθηκα και εγώ τα πολλά μπαμ-μπουμ.. :cool:

Πριν ενα μηνα > post #1467 - 4η εικονα > http://avclub.gr/forum/showthread.php/114819-Fiction-Art-(Φαντασιακή-Τέχνη)/page147
η μονο του > https://i.redd.it/rn47l3d8wkbz.jpg

ΦΥΣΙΚΑ .... και ΔΕΝ ηξερα απο που ηταν το σκηνικο !
Ομως ... οι κβαντικες υπερθεσεις καταρρεουν υπεροχα ... που και που !
Οριστε και το σημερινο : http://www.thedailyowl.gr/wp-content/uploads/2017/12/Altered-Carbon.jpg

Last edited:
Oσο σκεφτομαι τoυς ΒΑΘΜΟΥΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ που προσφερει μια κοινωνια
οπου συνειδησεις μεταπηδουν διαρκως (και ακομψα) απο κορμι σε κορμι
μου χει ΑΝΟΙΞΕΙ Η ΟΡΕΞΗ για τα καλα :proud:

Πρεπει να προσπαθησεις για να καταστρεψεις (ως σκηνοθετης) την μαγεια
(η κολαση) ενος τετοιου κοσμου. Ειδωμεν ... :rolleyes:

Δευτερα πουρνο-πουρνο, παω να δω τι γινεται με καρτες και πληρωμες !

Ειμαι εγκρατης. :proud: Δεν με "ριχνεις", τα παμε αυτα !

Τωρα βλεπω οτι εχουμε το ιδιο υψος με τον Kinnaman.
Ομως, οι ομοιοτητες σταματουν εκει ! :laugh:
Δεν υπαρχει καμια αλλη ομοιοτητα ...

Το άλλο που μπορείς να κάνεις Μάνο.. (τα έχω κάνει και αυτό..)
πας σε όποια τράπεζα έχεις λογαριασμό, και τους ζητάς να σου ανοίξουν ένα 2ο βιβλιάριο..
(επιτρέπεται εφόσων έχεις ενεργό κωδικό στην τράπεζα..)

Μετά βγάζεις μία χρεωστική κάρτα.. την πιο απλή τους.. (κάποια Mastercard το καλύτερο..)
(κοιτάς μόνο να μη σου δώσουν κάρτα με ετήσια συνδρομή.. υπάρχουν μερικές τέτοιες χρεωστικές..)

και συνδέεις την χρεωστική κάρτα που βγάζεις μόνο με το νέο σου βιβλιάριο.
Στην συνέχεια μεταφέρεις στο νέο βιβλιάριο όσα χρήματα θες από τον κύριο λογαριασμό σου..

Τώρα μπορείς να χρησιμοποιήσεις την κάρτα αυτή στο Internet κτλ..
και η κάρτα θα κοιτάει μόνο τα χρήματα που έχεις σε αυτό το βιβλιάριο..

- Με τον τρόπο αυτό την κάνεις περίπου σαν προ-πληρωμένη..
- Το καλό στην περίπτωση αυτή είναι ότι γλυτώνεις τις προμήθειες που έχει μία προ-πληρωμένη κάρτα για να την φορτίζεις ή ξεφορτίζεις κτλ..
και βάζεις - βγάζεις χρήματα στο βιβλιάριο χωρίς κανένα κόστος..

Το άλλο εάν δεν θες να μπλέξεις καθόλου με τράπεζα δες την Cosmote Prepaid που σου είπα..
Εάν δεν έχεις όμως λογαριασμό στην Εθνική δεν μπορείς να μεταφέρεις τα λεφτά που θα βάλεις σε κάποιον λογαριασμό..
Συμφέρει περισσότερο εάν έχεις κινητό Cosmote.. γιατί σου δίνει δωρεάν MB για το κινητό σου..

Last edited:
Ναι.. δεν χρειάζεται να μου πεις κάτι.. τα λέω να το δει και κάποιος άλλος ίσως..
Άμα θες να ρωτήσεις κάτι στείλε μου PM!

- End Off Topic..