Amarra playlist vs iTunes

Απάντηση: Re: Απάντηση: Amarra playlist vs iTunes

Θα την παλεψεις με τα Μακια???:flipout::flipout::flipout:

ναι ρε φιλαράκ, γιατί?

Εδώ τη βγάλαμε τόσα χρόνια με τα πισιά, τώρα θα κολήσουμε?

Να κάνω μια ερώτηση κουφή?

Οι έχοντες mac έχετε δοκιμάσει την αναλογική έξοδο του μηχανήματός σας κατευθείαν σε προ ή τελικό?

Πείτε ειλικρινά όσοι το δοκιμάσατε.

Φίλος προτιμάει την αναλογική έξοδο του macbook από οπτική>dac>pro

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Amarra playlist vs iTunes

Οι έχοντες mac έχετε δοκιμάσει την αναλογική έξοδο του μηχανήματός σας κατευθείαν σε προ ή τελικό?

Το δοκιμασα αλλα δε το προτιμω με τιποτα.
Τζαμπα μπηκαμε σε τοσα εξοδα δηλαδη με DAC και καλωδια και interface και αλλα σκ@@@@...:afro:

ναι ρε φιλαράκ, γιατί?

το δοκιμασα εγω σε συνδεση με προ...

ειναι πραγματικα τραγωδια...

πες του να παρει καμια αξιοπρεπη οπτικη ινα...

Οχι δεν έχω δοκιμάσει, αλλά το βρίσκω τρελλό να παίζει καλύτερα καθότι βγαίνω με firewire στο Weiss interface και απο εκεί με aes/ebu στο dac Emmlabs.

Για να παίζει καλύτερα από την αναλογική του έξοδο το Mac πρέπει να υποθέσουμε ότι κάνει καλύτερο digital to analog conversion από το Emm :afro:

ναι ρε φιλαράκ, γιατί?

Μήπως έχει καμένο τουιτερ & γουφερ ? :flipout::flipout::flipout:

Γιάννη φορτώνεις την playlist από το itunes ή από το δίσκο ? Εγώ χθες που τη φόρτωνα από το itunes δεν αντιμετώπισα κανένα πρόβλημα

Εχω το imac με 4gb μνήμης

καλά
αμα κρασάριζε και εκεί...

ένας ένας οι μύθοι καταρρίπτονται.
Το μακ θέλει πατς γιά να ακούσεις σωστά (μετα κατηγοράμε τα πισιά και τα άσια και ανίερα) και μετά δεν φτάνουν οι μνήμες.
Εγώ με λάπτοπ μου με 1 gb δεν τρέχει τίποτα.

Τελικά τι σεταπ μακ πρέπει να εχεις γιά να ακούς αξιοπρεπώς. Γιατί....αλλιώς μας τα λέγατε...:fahne90:

Δεν ειναι θεμα μηχανηματος.
Στο μεγαλο το MacPro μου που ειναι 8core με 32gb μνημη apple certified 2χ raid 0 με dual ssd και σε λειτουργικο και σε data παλι καμια φορα κρασαρει.
Ειδικα με τηλεχειρισμο.
Μηπως το προγραμμα ειναι λιγο πιασαρικο κ παθιαρικο?(ασχετο με το αν παιζει καλα)

Δεν ειναι θεμα μηχανηματος.
Στο μεγαλο το MacPro μου που ειναι 8core με 32gb μνημη apple certified 2χ raid 0 με dual ssd και σε λειτουργικο και σε data παλι καμια φορα κρασαρει.
Ειδικα με τηλεχειρισμο.
Μηπως το προγραμμα ειναι λιγο πιασαρικο κ παθιαρικο?(ασχετο με το αν παιζει καλα)

ΟΚ

good old laptop pc....:firstprize:

ΟΚ

good old laptop pc....:firstprize:

Ελα και το jriver ειπαμε bug με λιγο προγραμμα ειναι ....
Τα σκασιματα και τα freeze τουλαχιστον σε εμενα ηταν πολυ συχνα και με διαφορετικες εκδοσεις και σε διαφορετικα pc.
Μην ξεχναμε και οτι το amarra παιζει πολυ καλυτερα.

κόλλημα δεν είδα σε κανένα.

Αλλο θέμα το πως διαχειρίζεται και ξαναχτίζει μια στημένη βάση.

Δεν είναι θέμα ότι θέλω να κατηγορήσω κανένα.
Απλά ψηνόμουνα γιά ένα μακ μίνι και τώρα βλέπω ότι πρέπει να πάρω επαγγελματικά.

Απλά ψηνόμουνα γιά ένα μακ μίνι και τώρα βλέπω ότι πρέπει να πάρω επαγγελματικά.

Σε εμενα χωρις καν βαση που ειχε βγαλει την πιστη.

Παντως να πας προς mini και πιστεψε με , και αξιζει και θα το ευχαριστηθεις.
Θα σου προτεινα να εβρισκες το παλιο μοντελο που δεν εχει εσωτερικα το τροφοδοτικο. (κολλημα δικο μου)

Κοίτα το νέο mac mini έχει 800+ ευρώ, ενώ το imac 1210 ευρώ και αγοράζεις μαζί οθόνη + ασύρματο πληκτρολόγιο + ασύρματο ποντίκι.
Αρα το imac φαίνεται καλύτερο value for money για αυτό κατέληξα εκεί.

Υπόψην ότι επειδή παλευω με pc πολλά χρόνια, μόνο μουσική παίζω στο Mac, όλα τα υπόλοιπα τα κάνω στο pc.

Υπόψην ότι επειδή παλευω με pc πολλά χρόνια, μόνο μουσική παίζω στο Mac, όλα τα υπόλοιπα τα κάνω στο pc.

χμμμ
το επόμενο που θα μου πείς είναι με το logitech να ακούω ράδιο...:2thumb22sup:

ναι ρε φιλαράκ, γιατί?

Δοκίμασα κι εγώ. Αναλογική έξοδος από macmini με powerpc (παλιό μηχάνημα). Αλλά το Wolfson DAC που αγόρασα το καλοκαίρι είναι πολύ ανώτερο.

Σε λίγο καιρό θα κάνεις και τα υπόλοιπα στον mac και θα αναρωτιέσαι γιατί έχανες το χρόνο σου με τα πισιά.