Amarra playlist vs iTunes

κόλλημα δεν είδα σε κανένα.

Αλλο θέμα το πως διαχειρίζεται και ξαναχτίζει μια στημένη βάση.

Δεν είναι θέμα ότι θέλω να κατηγορήσω κανένα.
Απλά ψηνόμουνα γιά ένα μακ μίνι και τώρα βλέπω ότι πρέπει να πάρω επαγγελματικά.

δεν φταιει το Mac η οποιοδηποτε Mac εαν το software εχει καποιο bug σε καποιο σημειο. Καλυτερα κατηγορησε την Sonic Studio....

Εγω Mac Mini εχω και ειναι υπεραρκετο...

Last edited:
χμμμ
το επόμενο που θα μου πείς είναι με το logitech να ακούω ράδιο...:2thumb22sup:

Πράγματι, το μόνο που κάνω με το logitech είναι να ακούω ραδιόφωνο, αλλά επειδή έχω πάρει το Snowtape στο mac που είναι πολύ ωραίο πρόγραμμα για ράδιο σκέφτομαι να το πουλήσω το logitech... :ernaehrung004:

Στην έκθεση θα έχετε μία ευχάριστη έκπληξη από ένα player στυλ Amarra
με πολύ καλό ήχο και το καλύτερο Data base (tags) μακράν, ειδικά για κλασσική αλλά και τζάζ. Και πολύ φθηνό.
Ο Γάλλος που το έφτιαξε μου το έδειξε και θα κανονιστεί να το παρουσιάσει για πρώτη φορά επίσημα στην έκθεση.

Κρίμα, γιατί πλέον τα εγκαταλείψαμε τα windows για music players !!!:2thumb22sup:

εγώ εδώ και 1 εβδομάδα έχω εγκαταλείψει και το mac
wd tv live με optilink 5 της audioquest και εξωτερικό τροφοδοτικό
δεν θέλω να το κλείσω:firstprize:

μεγάλη κουβέντα.

όλοι εσείς οι μακμίνιδες γιά δοκιμάστε το...

Απάντηση: Re: Amarra playlist vs iTunes

Τι να σου πω τωρα βρε??? Πανω που ειχα καταληξει να παρω mac mini... .....φιλικα....

Το δυσκολο εως ανατριχιαστικο ειναι το ανοιγμα του mac mini για να τις βαλεις.
Εχω δει αναλογα βιντεακια με σπατουλες και αλλα "ωραια" οποτε δεν το παιρνω ευκολα αποφαση.
Αλλα καποια στιγμη θα το κανω.

Δεν είναι τόσο δύσκολο λίγο υπομονή θέλει και προσοχή στο καλώδιο της εσωτερικής κεραίας.
Το βασικό πρόβλημα είναι ότι χάνεις την εγγύηση και για αυτό δεν κάναμε την ίδια αναβάθμιση στο Μακ του Ηλία πέρυσι.