Όλα τα PC, με κατάλληλη κάρτα ήχου και software.
Υποψιάζομαι και τα Mac.
ρε παιδια το 80% των παραγωγων γινεται με χρηση του Core Audio ( σε Mac δουλευει πολυς κοσμος) και εμας μας χαλαει?
Ναι με χρήση software που να κάνει bypass τον kmixer ο οποίος κάνει ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ resampling στα 48khz
Και στα mac η απόρριψη του core audio είναι προαπαιτούμενο για σωστή αναπαραγωγή αλλά κανείς ( ούτε η apple ούτε κάποιος άλλος ) μπορεί να απαντήσει με σαφήνεια αν και πως μπορεί να γίνει
Δείτε πχ κάποιες προτάσεις της sonic studio σχετικά με την ορθή αναπαραγωγή σε mac περιβάλλον για να καταλάβετε τι χάος επικρατεί
Basic Macintosh Tips for Best Performance
iTunes Preferences:
• Disable the Crossfade Songs preference in iTunes
• Disable the Sound Enhancer preference in iTunes
• Disable the Sound Check preference in iTunes
Energy Preferences:
• Disable Sleep and other Energy saving Preferences.
Spotlight:
• Disable Spotlight
Time Machine:
• Disable TimeMachine on your media drives.
• We recommend a fresh install of the operating on a clean disc.
• We recommend that your computer be used exclusively for music playback.
Email, web browsers, screen sharing and applications can effect performance.
• Do not use FAT 32 formatted volumes.
• Use an SSD drive for the Operating System.
• Use an internal or external drive for media, NAS drives may effect sound quality.
Επίσης αv θέλετε πιάνουμε και το θέμα volume και dithering ( και αυτό αφορά και τις 2 εκδοχές pc&mac
Έχω χρόνο![]()
Χθες βραδυ ακουγα κανα 2ωρο με το Amarra full εκδοση.
Λοιπον ειναι οντως πολυ καλο και μη βαρατε αλλα εχω την εντυπωση πως ειτε κατι δεν πηγαινε καλα με τη ντεμο εκδοση η ειχα προβληματα η δεν ξερω τι αλλο...
Γιατι τωρα κελαηδαει το πραμα!
Σε ίδιο version & build του προγράμματος ακούς διαφορές μεταξύ του demo και του full? :speechless-smiley-0:blink:![]()
Σε ίδιο version & build του προγράμματος ακούς διαφορές μεταξύ του demo και του full? :speechless-smiley-0:blink:![]()
πωπωπω...αντι με τα MAC μας να ησυχασουμε, βρηκαμε περισσοτερη φασαρια!!
Εν τελει, ειχα μια καρτα e-sata για το MacBook Pro για να συνδεω εξωτερικους η και μ ενα dock που χρησιμοποιω τελευταια.
Χθες βραδυ ακουγα κανα 2ωρο με το Amarra full εκδοση.
Λοιπον ειναι οντως πολυ καλο και μη βαρατε αλλα εχω την εντυπωση πως ειτε κατι δεν πηγαινε καλα με τη ντεμο εκδοση η ειχα προβληματα η δεν ξερω τι αλλο...
Γιατι τωρα κελαηδαει το πραμα!
το μονο προβλημα ειναι οτι παρατηρησα πως κρασαρει συχνα αν ζορισω με συχνες αλλαγες τραγουδιων βιαια κτλπ , μπρος πισω συνεχεια κτλπ.
Σνοου η απλο λεοπαρντ?
Εγω εχω leopard απλο, ταπεινο...
Αλλοι εχουν snow, ισως εκει να ειναι το θεμα.
Μμμ πιάνουν τα χέρια σου να κάνεις αλλαγή , έχει 2 partition ο δίσκος?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.