Τάκη παίζει αλλά μια παλιά version κ δεν τη θυμαμαι..πάει καιρός .
Το ΟΤΤ παντως είναι οκ
Το πρώην cosmote tv go.
Μπάμπη δεν έχει τπτ τρελές επιλογές η ηχόμπαρα. Με το laptop πέρασε κανονικά από παντού atmos, χωρίς να πειράξω κάτι. Δεν ασχολούμαι άλλο, θα πάρω τηλεόραση καινούργια σε λίγο καιρό, θα τα περνάω από εκεί.@ nikosmelt
Νίκο θα σε στεναχωρήσω αλλά σε μένα περνάει κανονικά Atmos.Οπότε κάτι τρέχει με τις ρυθμίσεις της soundbar σου.Call me.
Εννοείται ότι ασχολήθηκα, αλλιώς δεν θα ήμασταν εδώ να καιγόμαστε...Μπάμπη δεν έχει τπτ τρελές επιλογές η ηχόμπαρα. Με το laptop πέρασε κανονικά από παντού atmos, χωρίς να πειράξω κάτι. Δεν ασχολούμαι άλλο, θα πάρω τηλεόραση καινούργια σε λίγο καιρό, θα τα περνάω από εκεί.
Sent from my G8341 using Tapatalk
Εννοείται ότι ασχολήθηκα, αλλιώς δεν θα ήμασταν εδώ να καιγόμαστε...
Τελικά το όλο θέμα με το Kodi ήταν μια απλή ρύθμιση στο μενού του.. πραγματικά απορώ με το πόσες φορές είχα ξεψαχνίσει τις ρυθμίσεις και δεν το πήρε το μάτι μου... Το άλλαξα κανονικά και πλέον έχω κανονικά Atmos σε αρχεία και Netflix μέσω kodi.
Sent from my G8341 using Tapatalk
Στην εφαρμογή του Netflix δεν θα πάρεις ποτέ Atmos, όπως και στο Apple TV+. Αφού παίρνεις στο Amazon Prime καλά είσαι (εγώ δεν παίρνω). Στο Kodi θα ενεργοποιήσεις όλα τα passthrough στον ήχο και έχει μια ρύθμιση ακόμη, αλλά πρέπει να το ανοίξω και να το δω αργότερα, να στο γράψω. Μπορείς να εγκαταστήσεις το Netflix addon στο Kodi και από εκεί θα έχεις κανονικά και 24fps και Atkos.Πώς?? Τι αλλαξες? Πες μου και μενα γιατι με εχει τρελλανει με το ΑΤΜΟΣ. Μονο απο Prime Video πηρα ατμος στον Yamaha. Απο Netflix k Kodi με τιποτα
Λοιπόν... Settings - Player - Video, έχει μια επιλογή Sync playback to display. Αν το έχεις ενεργοποιημένο απενεργοποίησε το. Εγώ αυτό έκανα και πήρα Atmos (γράφει Videoplayer won't use passthrough audio in this case...).Ευχαριστω. Εχω ολα τα pass-through στο KODI ενεργοποιημενα, οποτε ειναι αυτη η αλλη ρυθμιση που μαλλον μου λειπει. Θα περιμενω (αν δεν σε βαζω σε κοπο)
Εγώ πάντως Μπάμπη παίρνω κανονικά Atmos από τοπικό αρχείο μέσω Kodi. Εννοείται σε κωδικοποίηση DD+, καθώς το fire stick δεν κάνει αποκωδικοποίηση Atmos από TrueHD.Στα settings του KODI το 7.1 καν'το 2.0
Atmos από τοπικό αρχείο έχεις μόνο μέσω plex και μόνο σε DD+ ( το 7.1 dolby true hd ξεχασε το).
Όσο για το προβληματικό login στο netflix addon for kodi που αναφέρεις όντως συμβαίνει.Κλείσε το kodi και ξανάνοιξε το περίμενε έως ότου σου βγάλει μήνυμα ότι φόρτωσε τις παραμέτρους του netflix addon (κάτω δεξιά στην οθόνη) και δοκίμασε να κάνεις login.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.