Amazon Fire TV Stick 4K (Dolby Vision / Atmos)

Re: Απάντηση: Amazon Fire TV Stick 4K (Dolby Vision / Atmos)

Προσωπικά και επειδή χρησιμοποιώ το Kodi μόνο για το Netflix addon δεν έχω θέμα με τον χώρο που καταλαμβάνει. Και στο fire stick είμαι κοντά στα 2gb ελεύθερο χώρο σταθερά, οπότε το θέμα μου δεν είναι οι εγκατεστημένες εφαρμογές.

Sent from my G8341 using Tapatalk

Μπερδεύτηκα λίγο. Εννοείς ότι χρησιμοποιείς το KODI στο Fire stick μόνο για το Netflix (add on);
Αν ναι, πώς και δεν χρησιμοποιείς κατευθείαν την εφαρμογή του Netflix που έτσι κι αλλιώς (μπορείς να) έχεις στο Fire Stick ;

Απάντηση: Re: Απάντηση: Amazon Fire TV Stick 4K (Dolby Vision / Atmos)

Μπερδεύτηκα λίγο. Εννοείς ότι χρησιμοποιείς το KODI στο Fire stick μόνο για το Netflix (add on);
Αν ναι, πώς και δεν χρησιμοποιείς κατευθείαν την εφαρμογή του Netflix που έτσι κι αλλιώς (μπορείς να) έχεις στο Fire Stick ;
Λόγω του ότι η εφαρμογή ούτε παίζει στα 24fps ούτε περνάει atmos, σε αντίθεση με το addon.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Amazon Fire TV Stick 4K (Dolby Vision / Atmos)

Λόγω του ότι η εφαρμογή ούτε παίζει στα 24fps ούτε περνάει atmos, σε αντίθεση με το addon.

Α, ΟΚ ! Ευχαριστώ για τη διευκρίνιση.

Εσένα σε αφήνει να κανείς login κανονικά;
Το addon του Netflix; Με τον κλασικό τρόπο, με username/password όχι, κάνω με τον εναλλακτικό που δίνει, με ένα προγραμματάκι στο pc, δημιουργείς authentication key.

Απάντηση: Re: Amazon Fire TV Stick 4K (Dolby Vision / Atmos)

το authentication key ειναι ακινδυνο?
Πιστεύω πως ναι, το προτείνει εξάλλου ο ίδιος ο δημιουργός του addon. Είναι ένα μικρό πρόγραμμα το οποίο το τρέχεις σε pc (δεν χρειάζεται εγκατάσταση), δημιουργείς το authentication key (μεγέθους μερικών kb), το οποίο το περνάς στην internal μνήμη του fire stick και όταν τρέχεις το Netflix addon και ζητάει sign in, επιλέγεις το συγκεκριμένο αρχείο και κάνεις κανονικά.

Το addon του Netflix; Με τον κλασικό τρόπο, με username/password όχι, κάνω με τον εναλλακτικό που δίνει, με ένα προγραμματάκι στο pc, δημιουργείς authentication key.

Eτσι και εγω.....
Το key εχω την εντυπωση πως εχει ορισμενη χρονικη διαρκεια, μολις παρελθει πρεπει να κιανεις καινουριο?

Eτσι και εγω.....
Το key εχω την εντυπωση πως εχει ορισμενη χρονικη διαρκεια, μολις παρελθει πρεπει να κιανεις καινουριο?
Δεν ξέρω. Ακόμη δεν μου εμφάνισε τέτοιο θέμα.

Στο μεταξύ χτες ήρθε ένα high speed hdmi 2.0 καλώδιο επέκταση, που είχα παραγγείλει, προκειμένου να δοκιμάσω αν φταίει η επέκταση που δίνει η Amazon με το Fire stick και δεν έχω atmos στο Prime video. Τζίφος..

Στο Kodi μπορείς να μεταφέρεις το φάκελο που αποθηκεύονται όλα σε εξωτερικό μέσω αποθήκευσης, επίσης μπορείς να μεταφέρεις τον φάκελο thumbnails στο nas αν χρησιμοποιείτε

Μπορέις να μας πεις τον τρόπο

Δεν ξέρω. Ακόμη δεν μου εμφάνισε τέτοιο θέμα.

Στο μεταξύ χτες ήρθε ένα high speed hdmi 2.0 καλώδιο επέκταση, που είχα παραγγείλει, προκειμένου να δοκιμάσω αν φταίει η επέκταση που δίνει η Amazon με το Fire stick και δεν έχω atmos στο Prime video. Τζίφος..

Νίκο δε φταίει αυτό. Το έχω με την προέκταση της αμαζον στον ενισχυτή κ περνάει ατμός

Νίκο δε φταίει αυτό. Το έχω με την προέκταση της αμαζον στον ενισχυτή κ περνάει ατμός
Και στον Μπάμπη περνάει κανονικά. Δεν ξέρω πραγματικά. Σκέφτηκα να το δοκιμάσω και αυτό μπας και. Αφού τα reset σε fire stick και ηχόμπαρα δεν έφεραν αποτέλεσμα. Αλλά οκ, αφού παίρνω κανονικά από Netflix addon, Kodi, Plex, δεν ασχολούμαι περαιτέρω.

Δεν ξέρω τι σκ@τα κάνανε αλλά πάει το passthrough από το kodi στο στικ. Ότι κ να βάλω με dd ή DTS ο ενισχυτής δείχνει "decoder off". Μόλις βγάλω το passthrough δείχνει DD+ οπότε τέλος το atmos από kodi στο στικ. Η πλάκα είναι πως δεν άλλαξα τίποτα στα settings είτε του kodi είτε του στικ.

Μου έχει σπάσει τα νεύρα κυριολεκτικά....