Ευχαριστώ,όποτε μάλλον πάει πίσω στην αμαζόνα.
Σημερα παντως μου εσπασε τα νευρα.... Μολις ανακαλυψα πως το ATMOS ειναι μονο για τα δικα τους βιντεο ουσιαστικα, αφου ουτε του Netflix ουτε του Apple TV, ουτε του Disney+ οι εφαρμογες παιζουν ΑΤΜΟΣ στο FireTV Stick 4K. Ετσι μετα απο αναβαθιση ενισχυτη + αγορα 2 ηχειων, εμεινα με τα...ηχεια καβαλα (πανω στα μπροστινα). Το μονο περιεχομενο που υποσηριζει ατμος στο αμαζον ειναι το Jack Ryan.
Βεβαια πανω στον νεο ενισχυτη (Yamaha TSR 7850) εχω κι ενα PC, Intel i7-7700K, 16Gb RAM, GTX 970 4Gb. Εκει μπορω να εχω ΑΤΜΟΣ στο Νετφλιξ, αλλα ΟΧΙ dolby vision, HDR10 κλπ... Εν τω μεταξυ ουτε το Κοντι υποστηριζει HDR (αλλα απο εκει εχω ατμος)
Συνεπως βρεθηκα με τα ηχεια 6 κ 7 στο χερι, αφου ουτε το firestick 4Κ ουτε το PC μπορουν να εχουν ταυτοχρονα και HDR / Dolby Vision & Dolby Atmos...απο νομιμες πηγες.
Με βλεπω να πηγαινω για καρτα γραφικων... Δυστυχως...
Όχι. Εκεί η ρύθμιση λέει auto. Δοκίμασα κ always dd plus. Σε Amazon prime videos παίζει ατμος αλλά είναι πολύ λίγα. Σε όλα τα άλλα (ακόμα κ σε κοντι) δεν. Βεβαια το κοντι 18.χ δεν υποστηρίζει HDR οπότε ούτε αυτό είναι λύση.
Έχει καταφέρει κανείς ατμος εκτός Amazon prime video? Σε Netflix or Disney plus or Apple tv?
Όταν κλείνω το στικάκι μου σβύνει και η τηλεόραση. Μπορώ να το διορθώσω;
Με ρώτησε τι τηλεόραση έχω, επέλεξα Pioneer, όλα τα κουμπιά δουλεύουν σωστά αλλά όταν το κλείνω κλείνει και την τηλεόραση.
Αν θυμαμε καλα το stick για να κλεισει δεν 'κλεινει', αλλα μπαινει παντα σε αναμονη (sleep) με παρατεταμενο πατημα του πληκτρου home για 3s.
Οταν πατας το κουμπι στο remote αυτο ανοιγοκλεινει μονο την TV αν το προγραμματισες σωστα.
Μπορω να το δω (για netflix) σε δυο μερες και να σου πω.
Θες να δω κατι συγκεκριμενο?
Αν θυμαμε καλα το stick για να κλεισει δεν 'κλεινει', αλλα μπαινει παντα σε αναμονη (sleep) με παρατεταμενο πατημα του πληκτρου home για 3s.
Οταν πατας το κουμπι στο remote αυτο ανοιγοκλεινει μονο την TV αν το προγραμματισες σωστα.
Στρατηγε, πρεπει να απενεργοποιησεις το HDMI CEC νομιζω. Ειτε απο την Τηλεοραση, ειτε απο το Στικ
Ευχαριστω! Θελω να δεις αν καταφερνεις να περασεις Ατμος απο οτιδηποτε αλλο εκτος απο Amazon Prime Video. Επισηε δες αν μπορεις να περασεις HDR απο KODI. Thanks!
Απενεργοποιημένο είναι αλλά δεν γίνεται τίποτε.
Μάλλον καλά θυμάσαι γιατί σε sleep mode μπαίνει κανονικά πατώντας παρατεταμένα το Home αλλά όταν πατάω το κουμπί να σβύσει το στικάκι σβύνει η τηλεόραση.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.