Amazon Fire TV Stick 4K (Dolby Vision / Atmos)

Re: Απάντηση: Re: Amazon Fire TV Stick 4K (Dolby Vision / Atmos)

Όχι. Βγάζεις καλώδιο ρεύματος ή το βάζεις σε sleep mode.
Καλορίζικο!
Παίζει κανονικά με Amazon video, έχεις δοκιμάσει;

Sent from my Xperia XZ1 using Tapatalk

Ευχαριστώ. Δεν δοκίμασα amazon prime video ). Βέβαια το έκανα register στο λογαριασμό που έχω στο amazon και μου έδινε free 30 ημέρες θέασης. Όταν το κάνω θα ενημερώσω. Το κουμπάκι on/off το έχει μόνο για να ανοιγοκλείνεις την τηλεόραση δηλαδή;

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Amazon Fire TV Stick 4K (Dolby Vision / Atmos)

Ευχαριστώ. Δεν δοκίμασα amazon prime video ). Βέβαια το έκανα register στο λογαριασμό που έχω στο amazon και μου έδινε free 30 ημέρες θέασης. Όταν το κάνω θα ενημερώσω. Το κουμπάκι on/off το έχει μόνο για να ανοιγοκλείνεις την τηλεόραση δηλαδή;
Ναι, εφόσον έχεις ενεργοποιημένη την αντίστοιχη λειτουργία.

Ναι. Στις χώρες που υπάρχει ήδη επίσημα το Disney+ παίζει μια χαρά...!!!

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Μπορεί να δοκιμάσει κάποιος να εγκαταστήσει το Vodafone TV; Να μου πει αν βγάζει το σφάλμα mg007 που το αναγνωρίζει ως rooted ενώ δεν είναι.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Καλημέρα. Δοκίμασα και εγκατέστησα την εφαρμογή στο stick, μέσω της εφαρμογής Apps2Fire (δοκιμασμένη με επιτυχία σε άλλες περιπτώσεις). Φαίνεται να εγκαθίσταται αλλά δεν ξεκινάει με τπτ, δεν κάνει κάτι όταν την επιλέγω να ξεκινήσει.

Re: Απάντηση: Re: Amazon Fire TV Stick 4K (Dolby Vision / Atmos)

Όχι. Βγάζεις καλώδιο ρεύματος ή το βάζεις σε sleep mode.
Καλορίζικο!
Παίζει κανονικά με Amazon video, έχεις δοκιμάσει;

Καλημέρα, όχι δεν παίζει prime video error 5505

Ναι δεν παίζει. Βρίσκει λογικά τη διεύθυνσή μου από το λογαριασμό της Amazon που είναι Κομοτηνή, γιά αυτό λέει δεν υποστηρίζεται στην τοποθεσία μου.

Καλημέρα. Δοκίμασα και εγκατέστησα την εφαρμογή στο stick, μέσω της εφαρμογής Apps2Fire (δοκιμασμένη με επιτυχία σε άλλες περιπτώσεις). Φαίνεται να εγκαθίσταται αλλά δεν ξεκινάει με τπτ, δεν κάνει κάτι όταν την επιλέγω να ξεκινήσει.

Καλησπέρα. Θα πρέπει να έχεις εγκαταστήσει Google play services και Google play store για Android TV (τα κατεβάζεις από apkpure) για να μπορεί να ξεκινήσει. Τα χρειάζεται για πιστοποίηση. Αν έχεις χρόνο το δοκιμάζεις, ευχαριστώ.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Amazon Fire TV Stick 4K (Dolby Vision / Atmos)

Το στικάκι είναι πάνω στην Oled η οποία και ειναι συνδεμένη με ethernet στο δίκτυο αλλά το στικάκι δεν βλέπει το δικτυο μέσω του ES Explorer παρα μονο βλέπει το laptop k την TV ...
Αυτό έγινε μετά από ένα κλείσιμο του ρουτερ ενω πριν το έβλεπε το δίκτυο όπως και το NAS .
Τι έχει γίνει ?

Άλλαξε τίποτα όσον αφορά την υποστήριξη Atmos στο NetFlix στην 6.2.7.1, ή το firmware δεν έχει να κάνει με την υποστήριξη Atmos αλλά μόνο το NetFlix app. Το ρωτάω γιατί το δικό μου έχει μείνει στην 6.2.6.8.

Άλλαξε τίποτα όσον αφορά την υποστήριξη Atmos στο NetFlix στην 6.2.7.1, ή το firmware δεν έχει να κάνει με την υποστήριξη Atmos αλλά μόνο το NetFlix app. Το ρωτάω γιατί το δικό μου έχει μείνει στην 6.2.6.8.
Η Amazon έχει δηλώσει ότι είναι καθαρά θέμα του Netflix, οπότε δεν παίζει να υπάρξει κάποια αλλαγή με αλλαγή firmware.

Το γεγονός ότι το νέο Fire Cube υποστηρίζει Atmos στο NetFlix με κάνει να πιστεύω ότι η αλήθεια είναι κάπου στη μέση. Το Fire TV stick 4K φοράει OS6 (βασισμένο στο Android 7) ενώ το Fire Cube OS7 (βασισμένο στο Android 9). Μήπως τελικά η έκδοση του NetFlix app για το παλιότερο Android (7) δεν υποστηρίζει Atmos ενώ η έκδοση για το Android 9 το υποστηρίζει ?, άρα δεν είναι θέμα μόνο NetFlix, δηλ. να κάνει αλλαγές στην εφαρμογή για το παλιότερο Android, αλλά και θέμα της Amazon η οποία μπορεί να αναβαθμίσει το Fire TV 4K σε OS7. Το ίδιο έγινε και με την Sony Oled που έχω. Όταν είχε Android 8, το NetFlix δεν υποστήριζε Atmos, μόλις αναβαθμίστηκε σε Android 9, το NetFlix έχει Atmos. Άρα θα πρέπει να ρωτήσει όποιος έχει τα κονέ με την Amazon αν σκοπεύουν να αναβαθμίσουν το Fire TV Stick 4K σε OS7...

Το γεγονός ότι το νέο Fire Cube υποστηρίζει Atmos στο NetFlix με κάνει να πιστεύω ότι η αλήθεια είναι κάπου στη μέση. Το Fire TV stick 4K φοράει OS6 (βασισμένο στο Android 7) ενώ το Fire Cube OS7 (βασισμένο στο Android 9). Μήπως τελικά η έκδοση του NetFlix app για το παλιότερο Android (7) δεν υποστηρίζει Atmos ενώ η έκδοση για το Android 9 το υποστηρίζει ?, άρα δεν είναι θέμα μόνο NetFlix, δηλ. να κάνει αλλαγές στην εφαρμογή για το παλιότερο Android, αλλά και θέμα της Amazon η οποία μπορεί να αναβαθμίσει το Fire TV 4K σε OS7. Το ίδιο έγινε και με την Sony Oled που έχω. Όταν είχε Android 8, το NetFlix δεν υποστήριζε Atmos, μόλις αναβαθμίστηκε σε Android 9, το NetFlix έχει Atmos. Άρα θα πρέπει να ρωτήσει όποιος έχει τα κονέ με την Amazon αν σκοπεύουν να αναβαθμίσουν το Fire TV Stick 4K σε OS7...
Δεν το ήξερα αυτό. Χρήσιμη πληροφορία. Μακάρι να αναβαθμίσει η Amazon.

https://troypoint.com/expand-fire-tv-stick-4k-internal-storage/

Δεν ξέρω αν αναφέρθηκε ξανά. Τρόπος επέκτασης της μνήμης του μηχανήματος. Προσωπικά το δοκίμασα με ένα Kingston 16gb stick που είχα και δούλεψε μια χαρά.

Και πoυ συνδέεις το δικό του Ethernet; Έχω πάρει το δικό του της Amazon.