Amazon Fire TV Stick 4K (Dolby Vision / Atmos)

Παίζει κανείς Amazon Prime; Έκανα συνδρομή και μου πετάει το μηχανάκι location error, code 5505. Στο Amazon, όπως έχω γράψει ξανά, είμαι με δηλωμένη χώρα κλπ Αγγλία. Κατέβασα την εφαρμογή στο κινητό και παίζει κανονικά, οπότε κάνω cast τα πάντα στο Fire stick, αλλά μου μένει η απορία..

Sent from my Xperia XZ1 using Tapatalk

Παίζει σε μένα.
Με Γερμανικό λογαριασμό (της κόρης μου) και αν θυμάμαι καλά δεν χρειάστηκε να βάλω διεύθυνση μάλλον την πήρε αυτόματα όπως επίσης άλλαξε αυτόματα και την γλώσσα (μόνο στο prime)από Αγγλικά σε Γερμανικά.

Απάντηση: Re: Amazon Fire TV Stick 4K (Dolby Vision / Atmos)

Παίζει σε μένα.
Με Γερμανικό λογαριασμό (της κόρης μου) και αν θυμάμαι καλά δεν χρειάστηκε να βάλω διεύθυνση μάλλον την πήρε αυτόματα όπως επίσης άλλαξε αυτόματα και την γλώσσα (μόνο στο prime)από Αγγλικά σε Γερμανικά.
Καλησπέρα. Όταν λες μόνο στο Prime άλλαξε γλώσσα, εννοείς σε κάποια εφαρμογή;
Εγώ δεν πολυασχοληθηκα ξανά λόγω έλλειψης χρόνου, αλλά βλέπω ότι έχει και διαφορετικό περιεχόμενο λογικά. Είχα prime πριν κάποιους μήνες και είχα παρακολουθήσει κάποιες ταινίες, τις οποίες τις βρίσκω στο fire stick κανονικά, ότι υπάρχουν στο prime, αλλά δεν τις βρίσκει η εφαρμογή του prime video στο κινητό για να τις παίξω...

Καλησπέρα. Όταν λες μόνο στο Prime άλλαξε γλώσσα, εννοείς σε κάποια εφαρμογή;
Εγώ δεν πολυασχοληθηκα ξανά λόγω έλλειψης χρόνου, αλλά βλέπω ότι έχει και διαφορετικό περιεχόμενο λογικά. Είχα prime πριν κάποιους μήνες και είχα παρακολουθήσει κάποιες ταινίες, τις οποίες τις βρίσκω στο fire stick κανονικά, ότι υπάρχουν στο prime, αλλά δεν τις βρίσκει η εφαρμογή του prime video στο κινητό για να τις παίξω...

Μίλησα με το help desk της Amazon και μου είπαν ότι στην Ελλάδα επίσημα παίζει η απλή και όχι η 4k έκδοση του Fire stick, εξού και το location error στο prime. Δεν με έπεισαν οι Ινδοί..

Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί σου συμβαίνει αυτό.Ίσως το ότι στην περίπτωση μου η πρώτη σύνδεση έγινε από Γερμανικό δίκτυο και όχι από Ελλάδα να παίζει κάποιο ρόλο.

Δεν ξέρω ρε συ.. δοκίμασα διάφορες λύσεις, με VPN, αλλαγή DNS κλπ και επί πληρωμή εφαρμογών, αλλά μάταια.
Στο μεταξύ στο site της Amazon βρήκα ότι όντως το Fire Stick 4k υποστηρίζεται μόνο σε ορισμένες χώρες, μεταξύ των οποίων δεν είναι η Ελλάδα.
https://www.amazon.com/gp/help/customer/display.html?nodeId=201624360

Take compatible Amazon Fire TV devices with you if you're moving or traveling outside your home country.

Note: Residents of the European Union, while traveling within the European Union, have access to the same titles that are available when streaming from their country of residence.

Οπως φαίνεται αυτό που έγραψα πιο πάνω συμβαίνει.Εμένα με περνάει για Γερμανό τουρίστα και μ'αφήνει να βλέπω.

Λογικά ναι. Είμαι οκ, αφού κάνω κανονικά cast από το κινητό, αλλά να μου φύγει η απορία.
Οι υπόλοιποι μάλλον δεν χρησιμοποιούν Prime video να υποθέσω.

Η καλύτερη λύση είναι συνδρομή με διεύθυνση που καλύπτει το Prime Video (πχ Αμερική) και χρήση express vpn συνδεδεμένο με Αμερικάνικο server.
Οι άλλοι vpn που δοκίμασα δεν δουλεύουν.

Η καλύτερη λύση είναι συνδρομή με διεύθυνση που καλύπτει το Prime Video (πχ Αμερική) και χρήση express vpn συνδεδεμένο με Αμερικάνικο server.
Οι άλλοι vpn που δοκίμασα δεν δουλεύουν.
Αναφέρεσαι πάντα για χρήση prime video απευθείας από το Fire stick 4k ε; Δεν θυμάμαι αν δοκίμασα τον Express.

Από prime video σε ios δεν έχει επιλογή για cast.
Έχεις δίκιο, το δοκίμασα σε ipad. Το γελοίο της υπόθεσης είναι ότι από Netflix σε ios δουλεύει άψογα το cast στο fire stick, αλλά όχι από την δική τους εφαρμογή..

Η καλύτερη λύση είναι συνδρομή με διεύθυνση που καλύπτει το Prime Video...

Ταχυδρομική δνση εννοείς ή απλά να δηλώσεις στο Amazon ότι "είσαι" (δε θυμάμαι τη σχετική ρύθμιση και δεν είμαι στον υπολογιστή μου) Αμερική?

Ταχυδρομική δνση εννοείς ή απλά να δηλώσεις στο Amazon ότι "είσαι" (δε θυμάμαι τη σχετική ρύθμιση και δεν είμαι στον υπολογιστή μου) Αμερική?
Και ταχυδρομική και μέσα από τις ρυθμίσεις να δηλώσεις χώρα και χρήση του αναφερόμενου vpn. Το μηχάνημα μας είναι σχεδιασμένο να δουλεύει μόνο σε συγκεκριμένες χώρες ή εφαρμογή του Prime video (έβαλα παραπάνω το link από Amazon). Ο συμφορουμιτης αναφέρει ότι με τον συνδυασμό όλων αυτών πέτυχε να βλέπει Prime Video μέσω της εφαρμογής του stick. Εγώ επειδή βαριέμαι να έχω και άλλο vpn (ο NordVpn που έχω δεν δουλεύει σε fire stick) απλώς κάνω cast από την εφαρμογή του κινητού στο stick.