Όταν λες δοκιμασμένο τι εννοείς? πιάνεις δηλαδή ταχύτητες της τάξης των 800-900 megabit/sec η απλά ταχύτητες της τάξης των 200-250 megabit που πιάνει και το mi με usb 2.0?
Το πρώτο και βάλε... σε 50/άρα VDSL!
Τι να καταλάβω? Ότι πέτυχες gigabit ταχύτατα μέσω USB 2 όπου το όριο είναι 480?
Κυρ, Κύρ μια τελευταία ερώτηση!
Μ' αυτό αγαπητοί μου δεν δείχνει ότι το Cube πιάνει όλο όσα μου προσφέρει σε Mbps το δίκτυό μου (Voda)????
Αυτό δεν είναι το ζητούμενο επί του πρακτέου σε 50/άρα σύνδεση VDSL?
Τι άλλο θα πρέπει να ζητήσει κανείς από την σύνδεση του δικτύου με το Cube του?????
Τι κι αν έχει USB 2 ή USB 3!!! Απαντήστε...γιατί θα με τρελάνετε εσείς!!!
Ποιον αντάπτορα είπαμε πήρες;Σήμερα το πρωί έκανα μερικά τεστ με ασύρματη σύνδεση χρησιμοποιώντας jperf+iperf και το αποτέλεσμα λέει ότι το fire stick κερδίζει (προς μεγάλη μου λύπη) mi tv box κατά κράτος.Μόλις παραλάβω τον αντάπτορα θα κάνω δοκιμή να δω και τι παίζει με ενσύρματη σύνδεση. Και τα δυο βρίσκονται σε απόσταση ενός μέτρου απο το router το οποίο έχει δυνατότητα 433 mbits/sec.
Εξαιρετικό.
Απαντώ στον εαυτό μου.. ήσουν βλάκας και δεν πήρες χαμπάρι ότι δεν είχες συνδεθεί στο ίδιο δίκτυο με τον nas.. Αχαχαχαχαχα!Έχει δουλέψει κανείς με Plex; Παρότι έχω καλό σήμα wifi και δεν έχω κανένα θέμα σε Netflix, Apple TV κλπ στο plex ακόμη και όταν βάζω σε 720p/4mbps να παίζουν τα βίντεο μου, τα οποία είναι αποθηκευμένα σε NAS στο σπίτι και τρέχω εκεί Plex server, στο ίδιο δίκτυο δλδ, ανά 25 περίπου δευτερόλεπτα κάνει μια παύση των 3-4 δευτερολέπτων. Μου διαφεύγει κάποια ρύθμιση;
Sent from my Xperia XZ1 using Tapatalk
Δημήτρη δοκίμασε αυτήν την έχω σε 2 Xiaomi Mi Box και παίζει μια χαρά.
https://apkpure.com/cosmote-tv-go-for-tablet/gr.ote.otetvgo.androidpad/download/998-APK
Τζίφοε ..τίποταΕυχαριστώ θα το δοκιμάσω και θα σου πω
Το cosmote δεν παιζει στο δικο μου οποια εκδοση και αν εβαλα (παλια και μια συγκεκριμενη εκδσοση σε παλιο λογισμικο επαιζε..γιαυτο και ισως δεις καποιοι να το καταφερανε)
Ο λογος ειναι οτι θελει και καποιες αλλες εφαρμογες απο το goοgle play για να παιξει που η amazon της εχει 'απαγορευσει'.
Δοκιμασα να τις περασω χειροκινητα και κατεληξα με ενα brickαρισμενο Stick στα χερια.
Ευτυχως ειχα ενεργοποιημενο το adbLink με ενεργα κλειδια και το εσωσα.
Η μονη μας ελπιδα να δουμε 'φως' θα ειναι με την νεα εφαρμογη της cosmote ΑΝ και ΟΠΟΤΕ αποφασισει να την δωσει σε τριτες αδειοδοτημενες συσκευες...
https://apkpure.com/cosmote-tv-go-for-tablet/gr.ote.otetvgo.androidpad/download/998-APK
Τζίφοε ..τίποτα
Οτι και αν δοκίμασα χτες και γω δεν επαιξε
Κάτι άλλο πρέπει να δούμε ή να μας πει και κάποιος άλλος πως παιζει.
Το αστείο είναι οτι το έβαλα και στο Zappiti 4 K και μου έγραψε οτι δεν δουλεύει με rooted συσκευές ...χαχα που ούτε καν το έχω πειράξει
Ευχαριστώ θα το δοκιμάσω και θα σου πω
Το cosmote δεν παιζει στο δικο μου οποια εκδοση και αν εβαλα (παλια και μια συγκεκριμενη εκδσοση σε παλιο λογισμικο επαιζε..γιαυτο και ισως δεις καποιοι να το καταφερανε)
Ο λογος ειναι οτι θελει και καποιες αλλες εφαρμογες απο το goοgle play για να παιξει που η amazon της εχει 'απαγορευσει'.
Δοκιμασα να τις περασω χειροκινητα και κατεληξα με ενα brickαρισμενο Stick στα χερια.
Ευτυχως ειχα ενεργοποιημενο το adbLink με ενεργα κλειδια και το εσωσα.
Η μονη μας ελπιδα να δουμε 'φως' θα ειναι με την νεα εφαρμογη της cosmote ΑΝ και ΟΠΟΤΕ αποφασισει να την δωσει σε τριτες αδειοδοτημενες συσκευες...
Είσαι σίγουρος ότι το zappiti δεν είναι rooted?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.