Amazon Fire TV Stick 4K (Dolby Vision / Atmos)

Όλα κομπλέ, το έβαλα από το Aurorastore και παίζει μια χαρά. Αξίζει.

Sent from my G8341 using Tapatalk
Έχει κανείς ιδέα πως μπαίνουμε στις επιλογές της εφαρμογής; Δείχνει για πράσινο και κόκκινο κουμπί, που βέβαια δεν υπάρχουν στο fire stick.

Δεν υπάρχει τέτοια δυνατότητα,και το μόνο που μπορείς να κάνεις αλλά μόνο από πληκτρολόγιο και όχι από το τ/χ είναι α) η επιλογή εξόδου από την εφαρμογή πατώντας το f5 και β) να δεις όλη την περίληψη της εκπομπής πατώντας το f8.

Απάντηση: Re: Amazon Fire TV Stick 4K (Dolby Vision / Atmos)

Δεν υπάρχει τέτοια δυνατότητα,και το μόνο που μπορείς να κάνεις αλλά μόνο από πληκτρολόγιο και όχι από το τ/χ είναι α) η επιλογή εξόδου από την εφαρμογή πατώντας το f5 και β) να δεις όλη την περίληψη της εκπομπής πατώντας το f8.
Ευχαριστώ Μπάμπη. Έξοδο από την εφαρμογή κάνει και με το επάνω αριστερά κουμπί του remote του Fire stick, αυτού με το βελάκι.

Για να περνατε εφαρμογες android στο firestick, υπαρχει η εφαρμογη Downloader (θα τη βρειτε στο μενου Apps --> Utilities).

Εχει 2 δυνατοτητες, ειτε βαζεις απευθειας URL του αρχειου που θες να κατεβασεις, ειτε βαζεις το URL της σελιδας που βρισκεται το αρχειο και κανεις browsing μεσα στη σελιδα και το βρισκεις. Ειναι πολυ πιο ευκολο και δε χρειαζεται pc οπως το adblink

Re: Απάντηση: Re: Amazon Fire TV Stick 4K (Dolby Vision / Atmos)

Thanks! Ήθελα να πάρω άλλο ένα και δεν πρόλαβα στα prime days.

Sent from my iPad using Tapatalk

Τακη,το παρηγγειλες?Πόσο ειναι τα μεταφορικα με mailboxde?δεν το εχω ξαναχρησιμοποιησει

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Amazon Fire TV Stick 4K (Dolby Vision / Atmos)

Τακη,το παρηγγειλες?Πόσο ειναι τα μεταφορικα με mailboxde?δεν το εχω ξαναχρησιμοποιησει

Το έχει παραλάβει ήδη φιλος στη Γερμανία και θα μου το φέρει κάποια στιγμή.

Ενώ είχα καταφέρει να πάρω Dolby Atmos μέσω Kodi, μετά από reset τόσο της ηχόμπαρας όσο και του Fire stick και επανεγκατάσταση Kodi 18.9 και Netflix addon, δεν ανάβει το Atmos, ούτε από τοπικά αρχεία ούτε από Netflix addon. Η αλήθεια είναι ότι κουράστηκα να κάνω δοκιμές, οπότε θα στραφώ σε καινούργια πηγή, καθώς δεν μπορώ να βρω τι φταίει. Μέσα στις επόμενες ημέρες θα έρθει φίλος με certified Dolby Atmos Dell laptop, να δοκιμάσουμε με την ηχόμπαρα.

Νίκο μέσα στις επόμενες μέρες ( ίσως και αύριο ) περιμένω την jbl 9.1 οπότε θα μπορέσω και γω να κάνω δοκιμές.

Δεν ξέρω ρε συ Μπάμπη τι παίζει... Πραγματικά. Από Kodi είχα καταφέρει να πάρω Atmos, τόσο από αρχεία όσο και από το Netflix addon. Δεν ξέρω αν μου διαφεύγει κάποια ρύθμιση, αν φταίει η ηχόμπαρα ή κάτι άλλο. Κάνει και άλλα χαζά

Ήρθε ο κολλητός με το laptop. Σύνδεση με ηχόμπαρα και όλα κομπλέ. Η ένδειξη Dolby Atmos κανονικά στην ηχόμπαρα, από Netflix, Apple TV+ και τοπικά αρχεία. Οπότε κάτι γίνεται με το Fire stick μου, αλλά δεν ξέρω τι...

η αγορα του stick καθαρά και μόνο για τις 2 GO υπηρεσίες , θα έχω καποιό θέμα έστω και με το ΟΤΕ στο 4κ;αξίζει για αγόρα μόνο για αυτα;

Απάντηση: Re: Amazon Fire TV Stick 4K (Dolby Vision / Atmos)

η αγορα του stick καθαρά και μόνο για τις 2 GO υπηρεσίες , θα έχω καποιό θέμα έστω και με το ΟΤΕ στο 4κ;αξίζει για αγόρα μόνο για αυτα;

Γιατι, παιζει cosmote tv με το stick?