Amazon Fire TV Stick 4K (Dolby Vision / Atmos)

Θα το δω. Λογικά...
Αν οντως κανει transcoding πρεπει να ψαξεις να δεις γιατι. Το Fire μπορει να παιξει και 1080 και 4Κ αλλα μαλλον οχι DTS (αν δεν κανω λαθος) οποτε πρεπει να ψαξεις να βρεις τα συγκεκριμενα αρχεια τι εχουν που το κανουν να προσπαθει να κανει transcoding. Αν ειναι DTS παιζει να ειναι εκει το θεμα. Ή οπως εχω πει και νωριτερα, να δεις και τα subtitles.

Φαίνεται να γίνεται τελείως τυχαία πάντως και πιστεύω κάτι παίζει με την εφαρμογή. Χτες είχα ξεκινήσει να παίζω μια ταινία των 3,5gb με aac ήχο. Πριν λίγο την έβαλα να συνεχίσει, γυρνούσε το κυκλάκι χωρίς να κάνει κάτι. Έκλεισα την εφαρμογή, μπήκα στις ρυθμίσεις του fire stick, πάτησα force close και wipe cache, ξαναμπήκα και έπαιξε αμέσως κανονικά...

Φαίνεται να γίνεται τελείως τυχαία πάντως και πιστεύω κάτι παίζει με την εφαρμογή. Χτες είχα ξεκινήσει να παίζω μια ταινία των 3,5gb με aac ήχο. Πριν λίγο την έβαλα να συνεχίσει, γυρνούσε το κυκλάκι χωρίς να κάνει κάτι. Έκλεισα την εφαρμογή, μπήκα στις ρυθμίσεις του fire stick, πάτησα force close και wipe cache, ξαναμπήκα και έπαιξε αμέσως κανονικά...
Ξεκαθαρα θεμα του Fire TV λοιπον.
Ισως μια λυση ειναι η παρακατω για να μην πηγαινεις καθε φορα στα settings κλπ

• Like
Reactions: nikosmelt
Ρε παιδες, εγκατεστησα το vodafone tv στο Fire TV 4k για τωρα που θα λειψουμε για λιγες μερες απο το σπιτι μηπως και δω τον Ολυμπιακο στο nova κι οχι στο Mega που δεν παλευεται με την καμια. Το κακο ειναι οτι παει να κανει login βαζω τα στοιχεια και μενει κανα δεκαλεπτο στο "ψαχνουμε για το λογαριασμο σας"
Το εχει κανεις και να δουλευει?
Επισης απο Aurora store ψαχνω το Cosmote TV αλλα δεν το βρισκω να το κατεβασω. Το Fire εχει το τελευταιο version για το 4Κ (6.2.8.1) αλλα οχι το 7 μιας και δεν εχει βγει για το 4Κ.
Το εχει κανει κανεις?
Ευχαριστω.

Δεν ξέρω τι γίνεται με το vodafone tv αλλά το Cosmote TV σε Fire TV 4k το ξεχνάς, δεν τρέχει με τίποτα σε fireOS 6.

Αυτό δούλεψε αμέσα στο 4k χωρίς καμία δυσκολία. Το Kodi είδε άμεσα το στικάκι USB και έπαιξε τις ταινίες. Για τη σύνδεση εξωτερικού USB δίσκου θα χρειαστείτε κατά πάσα πιθανότητα powered usb hub, εκτός αν ο δίσκος είναι powered (έχει δική του τροφοδοσία). Έχουν αναφερθεί ασυμβατότητες με κάποια στικάκια, οπότε αν τυχόν δε σας παίζει δοκιμάστε και κάποιο άλλο.

Last edited:
Ρε παιδες, εγκατεστησα το vodafone tv στο Fire TV 4k για τωρα που θα λειψουμε για λιγες μερες απο το σπιτι μηπως και δω τον Ολυμπιακο στο nova κι οχι στο Mega που δεν παλευεται με την καμια. Το κακο ειναι οτι παει να κανει login βαζω τα στοιχεια και μενει κανα δεκαλεπτο στο "ψαχνουμε για το λογαριασμο σας"
Το εχει κανεις και να δουλευει?
Επισης απο Aurora store ψαχνω το Cosmote TV αλλα δεν το βρισκω να το κατεβασω. Το Fire εχει το τελευταιο version για το 4Κ (6.2.8.1) αλλα οχι το 7 μιας και δεν εχει βγει για το 4Κ.
Το εχει κανει κανεις?
Ευχαριστω.
Καλησπερα, πως έκανες εγκατάσταση τοVodafone tv στο fire stick ? Προσπάθησα με side load και με το οου ανοίγει η εφαρμογή μετά από λόγο κλείνει ...

Καλησπερα, πως έκανες εγκατάσταση τοVodafone tv στο fire stick ? Προσπάθησα με side load και με το οου ανοίγει η εφαρμογή μετά από λόγο κλείνει ...
Δε δουλεψε βρε συ, αυτο λεω. Ουτε καν εφτασε στο να ανοιξει εμενα, εμεινε στο ψαχνουμε το λογαριασμο σας μετα τη διαδικασια Login.

Δε ξερω αν εχει αναφερθει αλλα το plex addon στο kodi εμενα μου παιζει καλυτερα απο το plex app σε διαφορα αρχεια, οποιος εχει θεματα ας το δοκιμασει.

Μετά την αγορά νέας tv το έχω πλέον τελείως παροπλίσει το firestick. Είχα τα θέματα με το plex, αλλά το plex app της τηλεόρασης δεν έχει κάποιο θέμα.

Επισης τα παροπλισμένα firestick γινονται πολυ καλες retro παιχνιδομηχανες με το IAGL addon του kodi και bluetooth gamepads.

• Like
Reactions: nikosmelt
Παλικάρια μπήκα στο amazon.de να το πάρω σε προσφορά και μου βγάζει διάφορα πρόσθετα, π.χ. τροφοδοτικό από θύρα usb της tv κ.λπ. wtf? Δεν παίρνει ρεύμα από την θύρα που μπαίνει?

Κανονικά πρέπει να το ρευματοδοτήσεις με το δικό του τροφοδοτικό, από κει και πέρα αν η τηλεόραση σου δίνει παραπάνω από 1 αμπέρ από την usb ακομα και όταν είναι σε standby mode (που δεν το νομίζω) τότε δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα. Προτίμησε το FIRE TV STICK 4K MAX.

• Like
Reactions: cacau
Παλικάρια μπήκα στο amazon.de να το πάρω σε προσφορά και μου βγάζει διάφορα πρόσθετα, π.χ. τροφοδοτικό από θύρα usb της tv κ.λπ. wtf? Δεν παίρνει ρεύμα από την θύρα που μπαίνει?
Πώς να πάρει από τη θύρα που μπαίνει βρε; Σε HDMI συνδέεται για την εικόνα κ θέλει USB για ρεύμα πάνω από 1 αμπερ