Amazon Prime Video (Ερωτήσεις - Βοήθεια - Γενικές πληροφορίες)

Δες στις ρυθμίσεις της tv για hdr/dolby vision. Το box του ΟΤΕ δεν ξέρω αν υποστηρίζει hdr/ dolby vision.
Θα το κοιτάξω ξανά αν και πάλι δεν πείραξα καμάρι ρύθμιση...

2,99 για 6 μήνες? Αυτή η προσφορά δεν ισχύει εδώ και τουλάχιστον 1 χρόνο! Πώς το κατάφερες?

2,99 για 6 μήνες? Αυτή η προσφορά δεν ισχύει εδώ και τουλάχιστον 1 χρόνο! Πώς το κατάφερες?
Αυτό μου έγραψε όταν έκαμα εγγραφή από το κινητό...δεν ειχα οδσ τι τιμές παίζουν και αν δεν λυθεί αυτό το πρόβλημα δεν το βλέπω να το κρατάω

Για να γίνει πιο κατανοητό το πρόβλημα που χει προκύψει σας παραθέτω την παρακάτω φωτογραφία όπου φαίνεται στο καρέ πως έβλεπα- θα έπρεπε να βλέπω και από πίσω πως αναπαράγεται η εικόνα αυτή την στιγμή
View attachment 20220510_231045.jpg

Για να γίνει πιο κατανοητό το πρόβλημα που χει προκύψει σας παραθέτω την παρακάτω φωτογραφία όπου φαίνεται στο καρέ πως έβλεπα- θα έπρεπε να βλέπω και από πίσω πως αναπαράγεται η εικόνα αυτή την στιγμή
View attachment 197472
Βρες ταινια/σειρά που δεν είναι hdr και δοκίμασε. Η εικόνα μοιάζει με αναπαραγωγή hdr content σε non hdr tv

Αρχικσ σ' ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια! Η τηλεόραση είναι hdr (sony kd55xf9005), ενώ το hdr είναι στο "αυτόματο".
Παρατήρησα πριν λίγο ότι αν από το αμαζον μπω στο νετφλιξ τότε τα χρώματα του νετφλιξ γίνονται πιο έντονα ενώ αντίστροφα ισορροπεί το αμαζον...
Πολύ φοβάμαι ότι κάποιο κόλλημα έχει φάει η τηλεόραση. Θα κάνω εκ νέου επανεκκίνηση αύριο, θα την αποσυνδεσω και από το ρεύμα για λίγο και ελπίζω να αποφύγω το χαρτν ρισετ...
( όλο αυτό πάντως με παραπέμπει σε παράπονα στο νήμα της τβ σχετικά με το ντολμπι βιζιον στο νετφλιξ)

Ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει τρόπος να μου βγάζει μόνο ελληνικά σε τίτλους και περιγραφες σειρών και ταινιών.

Έχω τουρκική συνδρομή και σε μερικες ταινίες βγάζει στην περιγραφή ή στον τίτλο τουρκική γλώσσα.

Εννοείται Έχω επιλέξει ελληνικά στις ρυθμίσεις.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει τρόπος να μου βγάζει μόνο ελληνικά σε τίτλους και περιγραφες σειρών και ταινιών.

Έχω τουρκική συνδρομή και σε μερικες ταινίες βγάζει στην περιγραφή ή στον τίτλο τουρκική γλώσσα.

Κι εμενα ετσι τα βγαζει.
Οσο κι αν το εψαξα δεν βρηκα κατι που να τ'αλλαζει.

• Like
Reactions: tsagod

Δεν έχουν όλα Ελληνική περιγραφή, οπότε αυτά τα δείχνει στα Τούρκικα. Μπορείς να αλλάξεις τις ρυθμίσεις στα Αγγλικά, και να στα δείχνει όλα στα Αγγλικά, νομίζω καλύτερα από να έχεις κάποια στα Ελληνικά και κάποια στα Τούρκικα.

Γειά σας. Υπάρχει τρόπος να βλέπουμε τι καινούργιο μπαίνει? Όλο τα ίδια και τα ίδια φαίνονται.

Υπάρχει η εφαρμογή just watch που βλέπεις τι καινούργιο μπαίνει...

• Like
Reactions: Stacy
Σας χρεώνει και εσάς το prime video μέσο ρεβολουτ τόσο συχνά?
8b8fe5b53d12b1a5748e5fed806c9bf4.jpg

Όχι.
Σε προηγούμενες σελίδες κάποιος είχε το ίδιο θέμα με εσένα.
Μάλλον κάτι έχεις κάνει λάθος στην εγγραφή στο Amazon tr.

Εγώ ήμουν και στις προηγούμενες σελίδες λογικά. Τι λάθος να έχω κανει? Από εδώ είδα τον οδηγό. Βήμα βήμα τον ακολούθησα.

Ξέρει κάποιος σε πόσες συσκευές επιτρέπει η amazon να εγκαταστήσουμε την εφαρμογή? στην cosmote π.χ επιτρέπεται η εγκατάσταση της εφαρμογής μέχρι και σε εφτά συσκευές.

Ξέρει κάποιος σε πόσες συσκευές επιτρέπει η amazon να εγκαταστήσουμε την εφαρμογή? στην cosmote π.χ επιτρέπεται η εγκατάσταση της εφαρμογής μέχρι και σε εφτά συσκευές.
Αν εννοείς για τα προφιλ , ειναι εξι

• Like
Reactions: jig and nakata
Ρε παιδιά μιας και αυτές τις μέρες είναι σε εξέλιξη το roland garos διάβασα ότι τα τηλεοπτικά του δικαιώματα τα έχει το prime video.
Έχει κανάλια που μεταδίδουν live; Είναι κάποια πρόσθετη υπηρεσία;
Από όσο ξέρω εκτός από σειρές και ταινίες δεν έχει κάτι άλλο.

Ρε παιδιά μιας και αυτές τις μέρες είναι σε εξέλιξη το roland garos διάβασα ότι τα τηλεοπτικά του δικαιώματα τα έχει το prime video.
Έχει κανάλια που μεταδίδουν live; Είναι κάποια πρόσθετη υπηρεσία;
Από όσο ξέρω εκτός από σειρές και ταινίες δεν έχει κάτι άλλο.
Ανάλογα τη χώρα προφανώς όπως και οι αγώνες champions league.

Δεν ήξερα ότι αυτές οι πλατφόρμες μεταδίδουν live αθλητικές διοργανώσεις.